ДЕКЕМВРИ 2006 отмина и наш`та палава дружина бебенца вече си има

• 18 383
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ха здравейте от слънчева,студена Варна   Nature Partly Sunny cold

наща мома и тя взе да пропуска едно хранене... ама когато на нея и е кеф  Rolling Eyes
един път в 03:00, друг път в 06:00 според зависи...а вчера пропусна на обед да яде Shocked...направо ме хвърля в оркестъра това дете  newsm78

иначе с татито сме болни  Confused аз настинах и веднага ми се активира бронхита.а татито не знам дали настина самостоятелно или аз го заразих  Embarassed ,но той засега е само с настинка  Praynig
тъпчем се с чайове, татито и лекарства пие, аз само сиропче Проспан,слава богу става за кърмачки,че иначе щях да си откарам така до лятото  Rolling Eyes

а мамите които кърмят - хич не го чакайте мензиса - АГто ми каза че ако кърмя може и до 4 месеца да закъснее. което от една страна е хубава новина Laughing но от друга четох при Ноемврийките че влияело на подмокрянето при секс - демек няма такова и трудно се получавало без лубриканти  Confused
като стана дума за сексове, взеха да ми минават едни мисли през главата ама още имам лохии и не смея да си събуя гащата да не му окапят веждите на мъжа ми Sick  Joy
ще видим утре на контролния какво ще каже АГ-то  Praynig

за акането - след първия месец е нормално броя на нааканите памперси да спадне до 1-3 дневно  Peace

# 106
Sipirumi, добре дошла отново мила и честито бебче! Докато лежах два дена в Шейново в интензивното с моите изтекли води, много ми липсваше това от щатските болници където бащата и тогава може да е до теб- не ми стигаше да е само на раждането, с него всчико ми е по-лесно и по-смислено. Като стана дума за изтекли води, забравих да ви разкажа моята одисея с еднократните гащи  Joy - отиваме в аптеката и казваме " еднократни гащи моля", жената ме пита за размер и за бройка, а аз се сещам че вие говорехте че са в затворен пакет. както и да е взимам една гаща прилича на платнена и не на еднокартна. изобщо не я използвах и се чудих каква е тая тъпа гаща Joy. да обаче моля ви се когато на моя милост й изтекоха водите и наводни интензивното щото течаха постоянно а като ме забъркаха за разкритие вече и с кръв  Crazy мъжа ми донесе някви неща дето приличаха на памперси ама по-хубави - препоръчали му ги в незнам си коя аптека. Леле, какво удобство - проумях че това са вашите, нашите еднократни гащи. Препоръчвам ги горещо на всички с изтекли води - нищо друго не вършеше работа. Много срам ми спестиха макар че и ме навикаха за тях - някои люди явно искаха да се удавя   bath1. После в следродилно момичето до мен така ги хареса че й дадох от моите а тя прати мъжа си да й купи Joy.
Даниела, мила, ям и копър с анасон ама това хранене по сто часа ми изпи силите. Миналата вечер от 2 30 до 5 на почивки - предадох се. Снощи мъжа ми беше категоричен - нареди да спя до сутринта, защото не е нужно да се самоубиваме. ох, толкова му благодарях, че той го инициира. сутринта пак си го кърмих. Снощи пък Кристиян заспа в 4 следобяд, в 9 изплака, нахраних го в полусън с около 90 изцедена кърма и той продължи да спи - така до 10.  Shocked. Защо ли не го направи това през ноща - не зная? Наистина не издържам нощното кърмене, но винаги гледам да имам поне едно преди девет. Аз се изцеждам точно с надеждата за хиперлактация, но още съм на .......както й да е. Весел ден на всички  Hug

# 107
здравеите ние днес бяхме на консултация порастнали сме с 4 см и вече тежим с 1кг повече което ще рече 54см и 4,300кг .хаиде по смелите в това хубаво време на разходка

# 108
  • София
Аз с кг съм долу-горе, свалих 9 и имам още  за сваляне, но не се притеснявам, ще ги преборя. Корема не се е прибрал напълно, меря се през ден с един см и гледам, че постепенно спада. За сега няма увиснала кожа, прибира се с корема, е, разбира се поотпусната е, то е ясно, но и това ще се оправи с кремове и упражнения. Влизам в някой от старите панталони/дънки, но в най-тесните не.  Confused Тазът ми се е разширил доста и не знам колко време ще му отнеме да се събере пак, така че за най-тесните явно ще почакам.

# 109
Благодаря ви от сърце,Декемвриики,с вас делих най-голямото си щастие 9 месеца от живота си!!!Благодаря за подкрепата!Помолих моето ангелче днес,да пази и бди над вашите бебонковци и в сърцето си зная,че ще бъде така!!!Прегръщам ви всички и да са ви здрави и послушни,другото е пепел!!!! Heart Eyes

# 110
emsski моите най-искрени съболезнования, нека малката душичка почива в мир  Praynig!
 Сега здравейте момичета! На гости съм в майкини и бабата и дядото си играят с малкия а аз имам свободно време и нет за да ви поздравя за сладките бебенца, за Коледа и Нова Година- нека новата година донесе много щастие за вас и вашите семейства!
 С Владко сме добре - кърмя го на 3 часа! Коликите морим с джоджан на чай! По цял ден бодува, но вечер спи. След хранене спи 15-20мин и се буди и край почваме да се гледаме и да си говорим!
 Вечер дори го храня през 4 часа и така пропускаме в 12 яденето, като го изкъпем в 8:30 и го нахраня в 9 спи го към 2:30,  после яде чак в 6 сутринта!
 Вчера се теглихме и мерихме пораснали сме 5см и 1,200кг сме по тежки и така 55см и 4,500кг!
 Ходим на разходки- два пъти го изкарах за по половин час, но сега го дават пак топло и ще увеличим времето на вън.
 Скоро ще си слагам нет и в къщи и се надявам да съм с вас повече!
 Да питам нямали албумче на бебенцата?

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 14:11 от Ekaterina85

# 111
  • Бургас
Ох аз пък съм на ръба на нервна криза. Моя юнак се събуди снощи към 4:00 и от тогава не е спал, само мрънка, свива краченца висим на циците, ама те се изпразниха вече, и незнам като огладнее наистина кво ще му давам да яде. На три пъти заспива за по час и пак се събужда. През ноща е ясно морят го колики милото, ама през деня обикновенно спи като къпан. ДА ама НЕ! Днес какво му има представа нямам, ето сега пак се размрънка и вече незнам какво да го правя. Направо ще откача. Едва сварих да хапна, той добре че татито се грижи за мен, та ми беше направил закуска .... в 14:00 часа Simple Smile И сега се молим тука всички да заспи детенце, ама детенце не иска.  Sad

# 112
b] ...отиваме в аптеката и казваме " еднократни гащи моля", жената ме пита за размер и за бройка, а аз се сещам че вие говорехте че са в затворен пакет. както и да е взимам една гаща прилича на платнена и не на еднокартна. изобщо не я използвах и се чудих каква е тая тъпа гаща Joy. да обаче моля ви се когато на моя милост й изтекоха водите и наводни интензивното щото течаха постоянно а като ме забъркаха за разкритие вече и с кръв  Crazy мъжа ми донесе някви неща дето приличаха на памперси ама по-хубави - препоръчали му ги в незнам си коя аптека. Леле, какво удобство - проумях че това са вашите, нашите еднократни гащи. Препоръчвам ги горещо на всички с изтекли води - нищо друго не вършеше работа. Много срам ми спестиха макар че и ме навикаха за тях - някои люди явно искаха да се удавя   bath1. После в следродилно момичето до мен така ги хареса че й дадох от моите а тя прати мъжа си да й купи Joy....
Малко ти е закъснял съвета май....
Бла Бла, страхотна статия - знаех си аз че е добре за бебенцата, ще се опитам повече да се гушкаме...
Вержи, и ние сме така с нощното хранене- ще отшуми постепенно това в 3 часа, само търпение.
Клеми, за таза казват - една година. Аз си тръгнах от болницата без моите 7 , дето ги качих, но остават още - да не казвам колко - дето са ми спомен от бремеността с Кардам.
Ники, временно е, споко! Тати не може ли да те отмени за няколко часа - да поспиш?
Емски, в същото заведение преди години преживях подобно нещо. Страдам заедно с теб и семейството ти! Няма думи които да намалят болката! Моите най искрени съболезнования!

# 113
 Здравейте и от нас-днес направихме първата си по голяма разходка навън и госпожичката остана много доволна,спа през цялото време и щом се прибрахме тегли един рев,та цял час се успокоявахме.
Мацки дайте съвет как да си стимулирам кърмата-през деня от 12-18ч. млекоцентралите много бавно зареждат и малката е много недоволна и постоянно гладна.Гърдите ми са много малки та няма много място за съхранение,ама..все пак.Пия по 2-3 л.на ден вода и чай,боза също,и с помпата пробвах,просто незнам,ще се побъркам. #Crazy

Почивайте в мир малки ангелчета.
Emsski, мерри душите ни скърбят за тежката ви загуба.

# 114
Да споделя малко опит с кърменето, понеже близо месец имах много проблеми и най-накрая, от около седмица вече всичко е ОК.
Между всеки 2 кърмения пия 2 големи чаши чай - купих си лактогонен български и HIPP, но и билков пия, може и мляко, айрян. Ако видя, че не й стига едната гърда, давам и втората, обаче първата, която уж трябва да е празна я изцеждам на ръка до края. Обикновено пуска още 20-тина мл, но бебчо я мързи да я доизсуче. Така че при мен е това - чай и цедене ако се налага.
И още нещо забелязах - така или иначе тя докато суче от едната страна, от другата на 2-3 пъти изтича някакво количество. Ако го оставя да си тече ей така, без да се опитвам да го спирам с подплънки или по друг начин, следващия път там има повече кърма. Така че подлагам някакво съдче и то си тече там. Някой път естествено се пооливам. Обикновено така изтича около 20-25 мл.

# 115
Емски, Мери съжалявам Sad Знам какво преживявате... И аз живея в този ад от 4 месеца. Дано дечицата ни са на по-хубаво място. Прегръщам ви и бъдете силни!

# 116
За храненето - от около една седмица съм спряла да ям мляко, и кисело, и прясно - мисля, че коликите ни значително намаляха  Praynig
За цеденето - не цедя нищо. До колкото знам, когато бебче има нужда от повече - просто се слага по-често на гърдата, за де се стимулира лактацията. Но все пак ще кажат мамите с повече опит  Peace

# 117
Емски всички думи са излишни, да почива в мир милото детенце, а на теб кураж да можеш да се справиш и да продължиш напред.
Момичета благодаря за съветите, сега май ще почна да се цедя, не мога да я разбера иначе дали се е наяла, като мине половин час след хранене и започва да мрънка, знам ли от какво е, все си мисля, че е гладна. Даже и давам и АМ за по-сигурно, а сега като и дадох и кърма и АМ взе та повърна два пъти, въобще при мен кашата е пълна. График за ядене, какъв ти график или спи повече от колкото трябва или се кокори и всичко се обърква. Иначе ние излизаме от 11-ия ден дано не съм сгафила нещо, че съм я извела толкова рано.
Иначе за стимулирането на кърмата една приятелка ми каза, че била много довлна от българския лактогенен чая, аз си го купих, но още не съм пила от него.
Утре ще ходя да си купя кенгуру, знаете ли от кога мога да я слагам вътре?
Вие давате ли биберони-залагалки на бебчетата ви? Аз и давам на мойта с нея много се успокоява, даже така си заспива, но един познат ми казва, че било опасно да заспива с биберона, вярно ли е това?
А и друго аз незнам дали имаме колики, въобще не мога да разбера, май още няма newsm78
Мойте килограми са 62, забременях на 51 май някъде, корема се почти загуби сега, а иначе в нищо не мога да си влезна в старите дрехи, реших да отида утре до Мол-а да видя дали ще си харесам нещо.

# 118
  • София
Едно късно хай от мен, днес моето падауанче стана на 40 дни и беше мн послушна, питка не правихме, но имахме гости- двете и лели и чичовците, единия дядо също Wink
Кажете ми за бебешкия чай на ХИП с копър- тя не го иска- аз като го пия на нея влияе ли и?
Мамите посетили ортопед споделете впечатления, препоръчайте добър специалист с направление, че в Горна Баня се плащали снимките Thinking
Лека нощ от нас- героите са изморени Hug

# 119
Emsski, душата ми я проряза нещо когато прочетох разказа ти и оттогава я боли Cry - а твоята мъка е това умножено по безкрайност.  Praynig . Вярвай, че ще имаш деца, а с първата ти рожба ще бъдеш във вечния живот  Praynig. Мисля за теб! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт