ДЕКЕМВРИ 2006 отмина и наш`та палава дружина бебенца вече си има

• 18 370
  • 278
  •   1
Отговори
# 45

Rose Почивайте в мир малки ангелчета.
Emsski, мерри душите ни скърбят за тежката ви загуба.

Sad Cry Cry Cry

# 46

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 17:30 от mutsanka

# 47
Emsski, мерри душите ни скърбят за тежката ви загуба. Sad Sad Sad
Почевайте в мир малки ангелчета  Sad

# 48
  • сто акровата гора
Здравейте, ние вече втори ден се разхождаме с моята хубавица, времето е хубаво и на нея много й харесва, а и на мен също  Laughing
Извадихме късмет с това топло време, мисля да го използвам до край. Отначало се тревожех да не й е студено нещо, че е мъничка още, но я опаковам хубаво, като буба става и се разхождаме из квартала. Днес коликите са малко, да не чуе дявола, надявам се така да задържи, явно са на пристъпи, един ден ги има друг не, дано са по-леки.
Клеми, стискам палци да не се стига  до болница с малката  Praynig
nevena131313 и аз давам от време на време, чайчето на Хип, обикновенно й предлагам след хранене, да изплакне устичката, че да няма гъби, ама не ми се струва логично от храненето с шише да повръща  newsm78 Нали го изправяш да се уригне после, би трябвало да изкара възуха ако е глътнал.

# 49
Здравейте момичета,
Клеми, дано да се възстанови бързо Никол и да не те тревожи нищо!  Praynig
А това с таткото, че не го приемат в болницата, наистина е доста странно!

Ние днес се видяхме с selena6 - оказа се, че сме много близки съседки в квартала и аз много се радвам, ще си дундуркаме заедно мацетата от време на време!

За ваксините - кажете какво правите, аз от едни приятелки чувам, че трябва да се купуват, някакви по-хубави ваксини от тези на здравната каса, а от други приятелки разбирам, че нямало нужда, че живите ваксини били по-добри...!?!?!? #Crazy

detelini, мерси за отговора - наистина така правя, изстудявам я и след това я смесвам.
Момичета, които кърмите, имам въпрос за водата - давате ли и кога? Аз тук от кърмаческия като четох, разбирам, че не трябва да се дава никаква вода или друго, докато стане на 6 месеца детето, да почне да се захранва тогава..., но! - моя приятелка, която има момиченце на 8 месеца, каза, че тя не е давала никаква вода и сега "си яде попарата" - детенцето й изобщо не иска вода, а тя вече е на и на твърда храна и урината й е тъмна, кожичката там се зачервява...и тя се вижда в чудо, дава й допълнително храна, в която има вода нужното количество и е мъка, докато я поеме. та, чудя се кого да слушам вече. И моята док ми ги говори такива - да давам вода, че и през нощта да давам вода, вместо кърма...?
А за цеденето - вие кога се цедите и по колко? Аз вече само веднъж дваж на ден..., и то като са ми напращели гърдите, след кърмене.

Откъде разбрахте за скръбните загуби? Кои са Rose и мерри? Това, което се случва в нашите болници все още, в 21я век, наистина е под всякаква критика. Не може да се преодолее такава загуба. Мога само да се моля за ангелчетата и за шансовете на майчетата да имат още дечица и да не им се случва никога повече нищо лошо. И за всички бебенца и дечица, те са нашето бъдеще, шестата раса както е казвал Петър Дънов, обещанието за по-добър свят в мир и любов...

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 19:36 от Sarra

# 50
  • Варна
Rose  е това  Flowers Rose
а мерри чакаше 2ро бебе - термин 16 декември 2006  Sad

# 51
Rose  е това  Flowers Rose
а мерри чакаше 2ро бебе - термин 16 декември 2006  Sad

кошмар  Shocked
скърбя с вас, момичета...

# 52

soseress благодаря за съвета, и аз така давам между кърменията, оригваме се даже по 2, 3 пъти след това, но пак не помага, мисля утре да отидем на лекар за всеки случай, че много ме притеснява и аз като Sarra мисля, че е добре да пие вода.

# 53
Да се помолим и поплачем заедно за тежките загуби!

Майчета, направихте ли вече противохепатитната ваксина? Как я понесоха бебчетата, имаше ли странични ефекти? На нас ни предст ои в неделя.
Имам и още едно питане към тези, които са на изкуствено АМ /ние сме от тях/ или се дохранват - какво ви е мнението за Милумил 1?

# 54
Пфу, че гадно.....
Изписах 1 страница и накрая всичко се затри! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добър вечер , иначе ! Hug

Цитат
Мацки, как си забавлявате децата, когато не спят (и не реват)? Аз изтеглих много сладки детски песнички от сайта на бгмамма и й ги пускам да слуша. Не знам за Викито, но на мен много ми харесват Simple Smile
Joy hahaha Joy hahaha
Да и при нас единственият ефект от песничките ,е че на мама и харесват, до такава степен, че понякога гушка Жижи и се въртят танцувайки в хола...../ изперкала работа Crossing Arms Wink/
Даже ние сме на вълна Руски песнички - горещо препоръчвам ! Peace

За ортопеда , реших - Драганов ще е ,  днес взех направление ! Selena6 , мерси за инфото Peace

За Ваксините.....
Имунизираха ни следобяда за Хепатит Б 2ри прием.....desidm, не съм купувала нищо, отиваш боцкат го , той реве ..... и това е !
Предупредиха ме ,че може да вдигне темература и за това му дадох Панадол профилактично. Също прескачаме къпането / То това важало повече за следващите ваксини, ама аз за всеки случай/
Раничката гледате за оток и ако има такъв мажете с Реванол / няма по аптеките/ и лепите лепенка.
За сега ефекта от имунизацията е , че Жижи спи като къпан, а температура няма , поне за сега всичко е О.К.

Sarra, aз лично ще купувам ваксини сега - за следващата имунизация през 2 рия месец / те са три приема също/ и тях ги препоръчват да се купят, че в поликлиниката бият живи....
Лошото е, че бая парички са, пък и трудно се намират.......
Аз за сега знам в Аптекта на Търговска лига, че ги продавали / те били вносителите/ и в Главно Аптечно на Горнобански път, също/.
Другата седмица ще ходя да купувам, така че ще дам свежо инфо по въпроса, ако някой друг знае нещо да свирка....
Цитат
.....А в акито има някакви жилчици-при вас има ли такива неща?....
ina nk, при нас са като фибри  - да имаше доскоро. Сега сме с ужасно разтройство и незнам какво да правя.... newsm78

За водата......знам , че по "последния писък на модата в кърменето" Wink не се дава изобщо вода......, но аз си я карам по "старата бабешка технология"..... Sunglasses Wink.
Вода давам нощно време - пестя едно кърмене и също, ако се налага да приема извънредно капки за колики между храненията, пак давам.

troya, много ме заинтересува със това гости..... newsm78
Ние ставаме на 40 дни на 16.01. и аз погача се глся да правя.....
Така знам - сутринта на църкава , да му изчетат една молитва, да може "официално" да си го показваш отрочето  на външни хора и за здраве...... а следобяд се прави погачата.
Хайде да поразнищим тази тема, споделете ще правите ли погача и разни особености, че мене хич ме няма по "табиетите"... Sad Wink
Много се разписах, хубава вечер и до скоро !  bouquet

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 22:42 от Magesta

# 55
Magesta , можеш ли да ми пратиш тел на Драганов на лични? Ние ще ходим другия месец - каза педи, но чух добри неща  за него. Иначе ние живеем в Бъкстон - не е много близо , но може да се разберем някой път , ако времето се задържи хубаво.
Пъпчиците по лицето не мажа с нищо, не пречи с лайка но все не стигам - така ще е до 3-я месец.
Противохепатитната е правена вече веднъж в болницата - няма странични ефекти, не съм я купувала от педито е. Сега разбирам че имало и др. варианти но май няма да купувам... притеснявам се че произхода на купената не винаги е гарантиран.
Клеми, не спря тази госпожица да боледува - дано е за последно!

# 56
Здравейте момичета смъкнаха ли ви са коремите,моя още не се е смъкнал изобщо не е мръднал а родих преди 25 дена и  с килата съм зле искам да смъкна поне оше 10кг ,даите някой съвет как да отсласбна и да смъкна корема Heart Eyes

Почивайте в мир малки ангелчета.
Emsski, мерри душите ни скърбят за тежката ви загуба

# 57
  • София
И Даниел кашля от снощи, следобяд сме на доктор, но вероятно ще ни вкарат с него в болница, така мисля. Cry Cry Cry

# 58
  • София
О Клеми дано ви се размине,  кураж и да се оправят малките зайчета Wink

Биса аз носех ластични гащи, не колан, а гащи върху нормалните бикини- на Опал бяха към 9лв., не знам дали е от тях, но корема доста се смъкна Wink

# 59
  • Варна
абе какво му став ана тоя форум от 2 дена ми пише претоварен сървър  #Cussing out

от 2 дена се опитвам да се изкъпя и тъкмо като намеря време  - бау - водата спира, да му е.....
а трябва да отида на лекар че нещо се закашлях и закихах, да не разболея Лорка  #Crazy

имаме много злобен конюктивит на лявото оче  #Cussing out 2 седмици стана вече, замина едно шише Тобрекс и нищо - ше полудея да я гледам залепнала и зачервена   Sob

Клеми да се оправяте по-бързо  Praynig
биса и аз се чудя как да стане номера че едни престилки ми висят от корема  Sick

Общи условия

Активация на акаунт