Ужасно съжалявам за това което е сполетяло мерри и емсски. Знам че няма какво да ви утеши сега. Прегръщам ви милички. Пожелавам ви скоро нова беменност, която поне мъничко да засенчи болката ви. Ще се моля за вас.
Чета ви редовно, но не стигам до писане. Да се отчета сега.
В понеделник ни сложиха ваксината против Хепатит. Боцкат в крачето - бедрото. Много плака и чак като й дадох малко изцедена кърма пред кабинета се успокои. На другия ден спа много, почти не е бодърствала и мисля, че ядеше по-малко от друг път. Иначе док каза, че от тази ваксина няма странични ефекти.
Следващата ваксина ще е ДТК и полиомиелит. След консултации с кой ли не реших да купя ДТК ваксината - казва се Infanrix май, а полиомиетлината ще я даде педито - капки са.
Точно на Иваноден - на именния ни ден, станахме на 40 дни и правихме питка. Поканихме всичките си приятели с бебета и малки деца, заедно с татковците. По съвет на едната мама, питката я разчупи една мама над мен и бебето, над една голяма кърпа. Т.е. аз държа бебето седнала, над главите ни е кърпата - държат я две мами и трета мама разчупва питката. Първото парче го отделихме на високо, ама накрая го изядохме и него (май не е много правилно). Кърпата се завързва - ако е много стегнат възела бебето ще е скъперник, ако е хлабав - ще му текат парите между пръстите. А ние май въобще не я завързахме, ама както и да е.
За съхраняването на кърма имам питане:
Вчера сложих 40 мл в хладилника и днес като погледнах, кърмата някак се е разслоила. Отгоре плуват едни бели плътни парцалчета, а отдолу е доста воднисто. Като я разклатих стана хомогенна. Дали така е нормално или като стане така да я хвърлям? Стояла беше по-малко от 24 часа.
Целувки на бебоците.