Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 49 273
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
От 12 г.с. на сетне само през корема. Но във всяка страна стандартите са различни и прегледите протичат различно...

# 166
Аз за мазане в предната тема споделих, че се мажа с Палмърс, а за банята ползвам на Биобаза.

Шийката винаги ми я мерят, вчера я измериха 39 мм.
Плацентата ми е задна и е на около 7 см от нещо си. Каза, че ще се проследи. Също и защото и свършва там където беше второто сакче и е възможно от там да прокървя. Това ми го бяха казали и в Шейново като бях ходила на спешен преглед.
Тези където сте на ЖК в Надежда при кой се следите и в болницата или в МЦ? Аз съм в МЦ че ми е по удобно, а и не е такава навалица. Започнах да се следя при д-р Кръстев.

Ходя в болницата, защото ми е по-близо. Следя се при д-р Димова, а ФМ при д-р Михова.

# 167
По принцип през корема се гледа вече в тези седмици, но ако искат да видят нещо “по-добре” гледат и с вагинален. Аз бях така последния път - преглед през корема и ми каза, че трябва и вагинален, събличай се… не ми е хич приятно, ама не ме питат 😒

# 168
  • София
На прегледа вчера ме гледаха за малко с вагинален, а после през корема продължи. Надявам се вече да е отгоре, че ми е много тегаво събличане, после обличане, обуване.....
Tedu6ka, аз при нея се паднах на раждането 2020 г. малко серт, но е доста адекватна.
Сега на прегледа на мен акушерката ме пита защо пия Магнезии и че по принцип се усвоявал след 17 г.с......доста ме озадачи...

# 169
Момичета аз имам проблем.къю 20:30 правихме секс главата ми висеше от леглото. Иизведнъж като ми се зави свят  ужасно силно,едвам станах да ида до тоалетна защото ми се доповръща.След това виенето на свят продължава повръщах още 2 пъти. Сега е 2 ч и все още съм замяна.Чух се с АГ каза деган 1 таблетка и вит.Ц.Пих Дегана но след 10 мин повърнах.Не ме притеснява повръщането,а световъртеж не мога да легна ,не мога да се завъртя на страни защото ми се врътва главата,сега си стоя полу изправена и дреме така че иначе става лошо.Оплаках се

# 170
В кръга на шегата, на това му викам аз добър секс Smile
Иначе аз бих отишла до някой спешен център да ме прегледат (кръвно, евентуално неврологична оценка). Сега как си?

# 171
Оох, то на теб не ти е смешно, ама доста ме позабавлява. До скоро в къщи бяхме забравили какво е секс, напрежението се усещаше във въздуха. А сега сме толкова предпазливи и пестеливи, че....абе няма нищо общо с преди. И като прочетох "главата ми висеше от леглото" чак ти завидях. 🤪

# 172
Момичета, аз си имам нов симптом. Започнах да пия магнезиев Диаспорал и сега имам разхлабен стомах Grinning в листовката пише, че е нормално и ще отшуми.

# 173
  • София
Аз от сутринта съм с супер гадни болки в кръста...все едно съм се схванала, ама не е така. Пфф в събота нищо ми нямаше....май пак ще почна да си пия магнезия. От него сякаш малко облекчение имах. Дребното човече няколко пъти днес го усетих.

Petya42, аз така бях с предната бременност като ми го бяха изписали. С хапчетата нямах проблем, но с диаспорала си ме разхлаби, което от друга страна беше добре. В последствие се нормализираха нещата.

dikssi89, ако така продължава по добре отиди да те види лекар.

# 174
Момичета, аз си имам нов симптом. Започнах да пия магнезиев Диаспорал и сега имам разхлабен стомах Grinning в листовката пише, че е нормално и ще отшуми.

Абсолютно е нормално. Аз пия Биолектра 365 и в началото дозата ми беше 2х1. Само докато го изпия и багах в тоалетната. Намалих си я сама на 1т вечер и нещата за няколко дни се нормализираха.

# 175
На прегледа вчера ме гледаха за малко с вагинален, а после през корема продължи. Надявам се вече да е отгоре, че ми е много тегаво събличане, после обличане, обуване.....
Tedu6ka, аз при нея се паднах на раждането 2020 г. малко серт, но е доста адекватна.
Сега на прегледа на мен акушерката ме пита защо пия Магнезии и че по принцип се усвоявал след 17 г.с......доста ме озадачи...
И на мен лекаря ми каза същото за магнезия - до 18г.с. не се усвоявал. И аз се учудих, утре пак ще питам, че имам стягания от време на време

# 176
Хахха ,момичета не съм спала цяла вечер щото всичко се въртеше.Моя мъж каза че вече секс докато не родя не иска 😆Разбира се сутринта отидох и ме приеха в болницата за наблюдение.Бебче е наред всичко си му е нормално само мен не ме бива ,но ще се оправя

# 177
Момичета днес бях на уролог пусна ми изследвания но пак имам зацапване оранжево и веднъж кафяво .Обадих се на доктора почвам пак утрогестан дано всичко е наред.

# 178
Здравейте момичета,

Моля, някоя от вас да сподели ако е имала състояние на тревожност, напрежение или напрегната ситуация, какво взима? Знам, че традиционно се препоръчва валериан, глог и мента, но аз съм установила, че имам раздразнение от някоя от съставките. Благодаря.

# 179
Не съм убедена, но по спомен знам, че можеш да вземеш валидол под езика…

Здравейте момичета,

Моля, някоя от вас да сподели ако е имала състояние на тревожност, напрежение или напрегната ситуация, какво взима? Знам, че традиционно се препоръчва валериан, глог и мента, но аз съм установила, че имам раздразнение от някоя от съставките. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт