Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 52 081
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Нося дори и епикриза ако имам такава.

# 316
На мен за болничен не ми искат нищо, но не знам дали случаят е сходен...

# 317
Мамаи как сте🌼
Миже ли да ме добавите във фб групата🤍

# 318
Момичета някоя от вас пила ли е сок от боровинка червена разглеждам го заради парене незнам дали можем да го пием а имам и тромбофилия.

# 319
  • София
Здравейте, надявам се всички да сте добре. Аз съм малко по добре, даже тези дни успях да си усетя осезаемо и един ритник от малкия човек.
Иначе с малката сме в болница, че от миналия поденелник е с температура въпреки антибиотика, който и изписа ЛЛ. А от петък започна да вдига над 38 градуса, а в неделя вече стига до 39.2
Та сега сме в болница на венозен АБ и под наблюдение, но пак продължава да вдига температура.......направо не знам какви са тези вируси.
Radi12345a, не ми се е налагало, но по добре питай АГ или ЛЛ. Че всеки плод си има своите особености.
Mihaela98, ами зависи си от доктора и клиниката/болницата където се следите. Най добре си питайте АГ-то.

# 320
Wonder_woman _ Бързо възстановяване на вашата дъщеричка!

# 321
Здравейте, надявам се всички да сте добре. Аз съм малко по добре, даже тези дни успях да си усетя осезаемо и един ритник от малкия човек.
Иначе с малката сме в болница, че от миналия поденелник е с температура въпреки антибиотика, който и изписа ЛЛ. А от петък започна да вдига над 38 градуса, а в неделя вече стига до 39.2
Та сега сме в болница на венозен АБ и под наблюдение, но пак продължава да вдига температура.......направо не знам какви са тези вируси.
Radi12345a, не ми се е налагало, но по добре питай АГ или ЛЛ. Че всеки плод си има своите особености.
Mihaela98, ами зависи си от доктора и клиниката/болницата където се следите. Най добре си питайте АГ-то.

Бързо възстановяване! В самото начало на моята бременност разказвах, че изкарах някакъв вирус заедно с дъщеря ми, тв по тежко. През цялото време бяхме "на ръба". Зависи имунитета на какъв стадий е в момента, но ще се справите, особено щом сте под лекарско наблюдение! Бъдете силни и сподели как сте когато имаш възможност! Heart

# 322
Момичета, днес имах зацапване съвсем леко и малко и ходих на преглед. Там се установи,че където е разреза от предното секцио на стената на матката, има изтъняване. На предните прегледи не беше установявано подобно нещо. Казаха ми да се пазя и да не вдигам тежко, попитах дали да лежа... не ми казаха да гонправя постоянно и доста се стресирах. Трябвало да се наблюдава. Вече съм 20г.с и от сега бебето ще расте .. щом от сега е изтъняла направо не знам как ще задържи до края. Не трябва да има никакви контракции и имам изписан Утрогестан. Отделно Канестена защото имам обилно бяло течение, което най-вероятно било от гъбички. При някоя от вас да  има такова изтъняване ? Не трябва ли постоянно лежане ?? Утре пак съм на преглед но не ми е спокойно.

# 323
А преди колко време е предишното ти секцио?

# 324
А преди колко време е предишното ти секцио?

7години

# 325
Леле 😲 7г., а моето е от миналото лято, но не са ми казвали нищо. На последния преглед ми каза, че матката е добре, шийката също, както и че плацентата е здрава и всичко останало, но на следващия ще взема да подпитам и аз.

# 326
  • София
nikimaca, спокойно, всичко ще е наред. С предната бременност при раждането установиха, че е много изтънена предната стена. Та някак на късмет съм удържала. А при мен също бяха минали 7 г.
Важното е че е установено и ще се следи. Не го мисли, всичко ще бъде наред до края.

# 327
Kак сте с настроенията, момичета? Напоследък се улавям, че ми липса това радостно сияние, което би трябвало да имам покрай бременността. По-скоро съм нервна, сприхава, нетърпелива, и дори тъжна. Страх ме е как ще се справяме с двете деца, имаме изключително ограничена помощ от баби. А обичаме да излизаме, да пътуваме и т.н. и това много ми липсва сега с едно дете, с две сигурно ще е още по-трудно организационно и всякак. Прокрадват се съмнения ще успяваме ли да сме добри родители на две деца едновременно, ще ни стига ли времето за всичко, имаме ли сили? Отделно напоследък много мисля за болести, аз съм много хипохондрична по принцип, но сега усещам много изострено тревожностите ми да се активират. За мен, за бебето ... дали ще е добре, дали ще се роди здраво... абе, нещо копая дупка тия дни Sweat

# 328
Леле 😲 7г., а моето е от миналото лято, но не са ми казвали нищо. На последния преглед ми каза, че матката е добре, шийката също, както и че плацентата е здрава и всичко останало, но на следващия ще взема да подпитам и аз.

Шийката е супер, всичко до сега беше 6. Просто секциото ми беше с ужасно възстановяване и по метод шарк. Явно не е бил подходящ за мен и това е лошо последствие от операцията. Дано не ми създаде проблем и всичко си мине леко
nikimaca, спокойно, всичко ще е наред. С предната бременност при раждането установиха, че е много изтънена предната стена. Та някак на късмет съм удържала. А при мен също бяха минали 7 г.
Важното е че е установено и ще се следи. Не го мисли, всичко ще бъде наред до края.
А сега имате ли проблем или всичко е нормално ?

# 329
Дано нямаш проблеми до края, още малко остава, дето се казва да избутаме лятото.

Общи условия

Активация на акаунт