Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 974
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Момичета вие смятате ли да ходите на море.щ?
Дали е удачно,не съм се консултирала с моя лекар.
Аз не смятам да се купя нито Пече.
Просто заради сина ни,искаме да отидем.

# 376
Моето АГ каза, че няма проблем да ходя.
Като цяло мисля да правим почивки по пътя до там (на ~2 часа и половина например), под чадъра, вода до колена и внимателен подбор на храните и напитките. Без да се преуморявам, повече почивка и приятни емоции. Детето ми се чувства чудесно на морето и няма да го ограничим. Живот и здраве дори планирам две морета, ако състоянието ми го позволява.

# 377
Ние също отиваме на море за седмица. Плуването е препоръчително за бременните жени. Ще избягваме часовете с високи температури, ще се мажем с висок фактор и ще стоим на сянка...макар, че сина ми е на 1г и 4 м и съвсем не зная каква почивка ще е, но ще си почиваме когато се приберем. 😄

# 378
И ние ще ходим на море за две седмици. Няма да се къпя(като цяло не обичам). Дъщеря ми е голям фен на морето. По принцип стоим по цял ден на плажа ще видя как ще ми се отрази. Ако е много топло няма да се насилвам.

# 379
  • софия
Ние вчера се върнахме от морето, беше си супер Simple Smile не съм влизала във водата, на плажа само под чадъра и с цял бански, без да ям морски дарове или от странни места Simple Smile малката дивачка започнах да я усещам всеки ден по няколко пъти като понякога бая силно си ме подритва :д нямам търпение вече за втората фетална, за да я видим пак. А края на юли плануваме още една почивка, малко на планина, надявам се, чв пак всичко ще е наред. Втвърдявания си имам периодично от бая ранни седмици, имах и с предната бременност, ама минават до 2-3 мин и са или неболезнени или слабо болезнени и грам не им обръщам внимание, вече ако са за по-дълго време или болезнени бих отишла на преглед, но при мен на този етап не мисля, че е проблем и съм спокойна Simple Smile

# 380
  • София
На море се отказахме да ходим. Ще си направим 2 почивки на планина с басейн.
Стягания имам и аз, но са кратки. Нашия младеж също го усещам все по осезаемо през деня и особено като легна по гръб.
На ФМ съм на 03.07., а други ден съм на ЖК.

# 381
Аз също започнах да усещам бебето от няколко дни, в 17+2 г.с съм.
Момичета, в коя седмица мислите да ходите на втората ФМ? Аз имам час и ще съм точно в 20г.с

# 382
Не, няма да ходим на море. Ще ходим евентуално, на селски туризъм, планина (макар, че живеем в планината...). Отдавна сме си набелязали Лещен.
Моята фетална е за 04.07 и много се вълнувам за нея... Мисля, че тогава ще съм в 22 г.с.

# 383
И аз от вчера следобед имам стягане в корема на моменти.Тъкмо снощи се чудих дали е нормално.Боже нямам никакви спомени от първата бременност хаха
На море отиваме края на юни.
Бебчо го усещам всеки ден и на моменти доста силни ритници получавам
Втората ФМ ми е на 06.07 сега съм в 20.г.с

# 384
Стягания имам доста. Увеличихме деспорала,но-шпато и утрогестан + лежане. В 20г.с съм и не трябва изобщо да имам контракции. С предната бременност нямах този проблем и сега ми е доста напрегнато.

# 385
Доста чета за този деспорал, но на мен нито една от двете докторки не ми го споменава… едната магнерич, другата магнерот… по колко но-шпа приемате? Утрогестана как и по колко го приемате? Аз скоро го спрях, но пак ще питам за него…

Стягания имам доста. Увеличихме деспорала,но-шпато и утрогестан + лежане. В 20г.с съм и не трябва изобщо да имам контракции. С предната бременност нямах този проблем и сега ми е доста напрегнато.

# 386
Доста чета за този деспорал, но на мен нито една от двете докторки не ми го споменава… едната магнерич, другата магнерот… по колко но-шпа приемате? Утрогестана как и по колко го приемате? Аз скоро го спрях, но пак ще питам за него…

При мен е добавен от днес по 2т вечер. Магнезия до сега смених Биолектра 365, Магне б6 и сега пия диспорала уж като по-силен. Говорете с вашият АГ защото при всяка е различно. Може да не се налага чак такава доза.

# 387
Момичета вие имате ли главоболие мен често ме боли главата отзад а пък като меря кръвното е ниско.

# 388
От днес пия Магнерот 3×1 за сега.Че ме притесни това стягане и лекарката ми каза да го почна
От час ме боли главата но отпред,но мен си ме болеше и преди да забременея доооста често

# 389
Момичета, от Утрогестана ваг.таблетки слагам 2 вечер. Когато ги слагам обаче, забелязвам доста секрет в бял цвят като пресечено. Това от таблетките ли е ? Преди дни бях при АГ и ми каза да слагам Канестеза за 3 вечери заради течението. Приличало на гъбички. Аз симптоми нямам, но ги сложих. После веднага почнах с Утрогестана и ми е странно дали е нормално от таблетките да се получава.

Общи условия

Активация на акаунт