Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 747
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Привет, привет! Вече трети ден не мога да спра да кашлям вкъщи най-вече. Кашлицата е всякаш идва от трахеята. Няма ми нищо друго освен това.
У дома всичко съм оправила - прах, чаршафи, прахосмукачка. Никакъв ефект Sad . Приемам съвети защото буквално ме измъчва тази кашлица.
Хубаво е да се свържеш утре с лекар, но нещо хомеопатично вземи. Сещам се за сироп Стодал и осцилококцинум. Ако имаш мед хапвай, мокри често гърлото, прави гаргара ако можеш с чай (смрадлика или друг под ръка), и някакви билкови таблетки (исла-мус, исла-касис).
Това се сещам.

# 496
Здравейте! Някоя от вас да си е пускала в близките дни ПКК и съответно как са стойностите ? По-конкретно на СУЕ, CRP и хемоглобин ? Питам чисто информативно и за “сверка” как вървят при вас, иначе съм се чула с АГ. А на мен СУЕ ми е 35, хемоглобина ми е 110 / а преди месец ми беше 124/, CRP пък ми е 8. Желязото ми е в норма /по-към долна граница/, а пък с магнеРИЧ се бутам вече 4та опаковка за две-три седмици и той си седи на долната граница и не мърда. От утре минавам на Магнерот и Ферум Смарт Хит с надежда за подобрение на стойностите… Ще съм благодарна да споделите и вашия опит. 😊

# 497
Момичета, за обесмяването… на определени места, как се справяте. Някоя да знае дали ложе да ползваме депилатоари. Аз засега с бръснача, но става все по- трудно

С бръснача и колкото - толкоз. Друго ме е шубе да ползвам...

Аз изрично попитах АГ дали мога да ползвам крем депилатор и ми отговори че няма никакъв проблем да го ползвам, но аз лично не намирам разлика в това дали ще ползвам самобръсначка или крема защото така или иначе като трябва да се мине с шпарулката е същото, а пък и с моята супер чувствителна кожа се и обринах или нарязах не разбрах. Отвратителна работа е лично за мен, а и косъмчетата растът по същото време като след самобръсначка

# 498
А защо трябва да се променя името на групата?
Никъде не видях опция да продължи по същия начин, но да бъде "тема 3". С тези стихотворения, които някой си е измислил променяте самата тема и ако някоя бъдеща мама е закъсняла с влизането в групата ще й бъде трудно да ни намери.

# 499
Здравейте бъдещи мамчета, не можах да открия подходяща тема. Закъснява ми с 6 дни, 2 теста направих с бледа розова втора линия. Утре ще ходя на кръвен тест. Въпросът ми е каква форма на фолиева киселина приемате, в аптеката ми препоръчаха. Top folate, приемам я за всеки случай откакто имам закъснение, тъй като не сме планували бебе, но се изплаших и започнах да приемам. Имате ли мнения за този продукт, някой ако я е ползвал... В последствие ако се потвърди се отида на АГ, но поне дотогава да не пропускам

Top Folate в супер избор, защото активната съставка в него е (6S)-5-Метилтетрахидрофолат, което е най-добрата форма на фолат за усвояване от организма.

# 500
От години така се сменят имената и никога е нямало проблем с откриването на групата, защото заглавието съдържа името на на дадения месец.

Никъде не видях опция да продължи по същия начин, но да бъде "тема 3". С тези стихотворения, които някой си е измислил променяте самата тема и ако някоя бъдеща мама е закъсняла с влизането в групата ще й бъде трудно да ни намери.

# 501

Аз се питам същото. На мен ми се вижда глупаво. С Февруарската група не сме писали подобни "стихове" и ми е изключително лесно да ги намирам с търсачката. Това нещо не можеш да го намериш, защото излизат много "ноемврийски", ама иди разбери за кой набор става дума. Не подкрепям никак.

# 502
Днес си пусках изследвания понеже ми е много зле, а имам час чак за сряда и да не се разкарвам по няколко пъти . С девет единици ми е паднал хемоглобина.

Здравейте! Някоя от вас да си е пускала в близките дни ПКК и съответно как са стойностите ? По-конкретно на СУЕ, CRP и хемоглобин ? Питам чисто информативно и за “сверка” как вървят при вас, иначе съм се чула с АГ. А на мен СУЕ ми е 35, хемоглобина ми е 110 / а преди месец ми беше 124/, CRP пък ми е 8. Желязото ми е в норма /по-към долна граница/, а пък с магнеРИЧ се бутам вече 4та опаковка за две-три седмици и той си седи на долната граница и не мърда. От утре минавам на Магнерот и Ферум Смарт Хит с надежда за подобрение на стойностите… Ще съм благодарна да споделите и вашия опит. 😊

# 503
Хайде да си направим списък и с термините и да го обновим на първа страница Simple Smile Ще очаквам да се включите, нека каквото е било в предната тема там да си остане и от тук насетне няма повече такова напрежение и я напълним само с хубаво емоции и новини.

отново напомням: който иска да се включи и в фейсбуук групата нека ми пише, тъй като при търсене не излиза, защото е скрита.

Включвам се и аз с термин на 06.11.23 г....никога не съм предполагала ,че ще имам скорпион хихи ,вашите планирани ли бяха? ☺️🍀

# 504
Термин 29.11 момче

# 505
Преди 2 седмици пусках изследвания, левкоцити и гранулоцити завишени, СУЕ 36. АГто каза, че всичко е наред. И моят хемоглобин е малко под долна граница, което ме изненада, аз винаги съм имала сравнително висок. Ще наблягам на мръвките 😁

# 506
И при нас ненадейно се получи.
Ще си имаме второ момченце и то какво(скорпионче) Simple Smile)
[quote author=StardustCat link=topic=1554984.msg46654482#msg46654482 date=1688420574]
Хайде да си направим списък и с термините и да го обновим на първа страница Simple Smile Ще очаквам да се включите, нека каквото е било в предната тема там да си остане и от тук насетне няма повече такова напрежение и я напълним само с хубаво емоции и новини.

отново напомням: който иска да се включи и в фейсбуук групата нека ми пише, тъй като при търсене не излиза, защото е скрита.

Включвам се и аз с термин на 06.11.23 г....никога не съм предполагала ,че ще имам скорпион хихи ,вашите планирани ли бяха? ☺️🍀
[/quote]

# 507
Днес си пуснах кръв и урина, АГ каза, че са ок. Левкоцити излизат low, а друг показател излиза high. Но щом казва, че са ок - значи е така.
Планирали сме до толкова, до колкото, че искаме бебе, ама месеца и зодията да се планира ми се вижда бая трудно Grinning

# 508
Аз правих  без препоръка от лекар.
Излезе ми положителен един показател
оказа се, че трябва да пия хапчета за разреждане на кръвта.

Здравейте,
правилили си сте си изследване за тромбофилия и нужно ли е според вас да се прави, ако лекарят не го е назначил?

# 509
Някоя от вас следи ли си TSH, T3, T4? По препоръка на лекаря или не ? Чета, че някои си пускат такива изследвания, но на мен до сега нищо не са ми казвали… пускала съм си малко преди да забременея…

Общи условия

Активация на акаунт