Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 49 236
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Disappointed Relieved О, как така Sad  Сигурно ли е това, направете още една консултация за всеки случай? Поне още едно мнение?

# 631
Ходихме и при др Маринов в Надежда и той го потвърди бебето в момента се храни от мен щом го извадят няма да оживее.

# 632
Ради, много съжалявам за това, през което преминаваш. Сигурно ли е че е несъвместимо, няма ли вариант действително за още едно мнение, просто за всеки случай или за операция веднага след раждането?

# 633
Ради, много съжалявам за това, през което преминаваш. Сигурно ли е че е несъвместимо, няма ли вариант действително за още едно мнение, просто за всеки случай или за операция веднага след раждането?
За съжаление не може да се оперира Синдром на хипопластично ляво сърце каза че е много тежък сърдечен проблем

# 634
  • София
Radi, много сили и кураж. Не губи надежда, че скоро отново ще си в редиците и ще имаш щастлив финал. Важното е че каквото зависи от теб го правиш и си го направила, но за съжаление съдбата има друг план.

# 635
Здравейте а вие имате ли киселини и ако да как се справяте ?😟

# 636
  • София
Здравейте а вие имате ли киселини и ако да как се справяте ?😟

Имах по едно време. Сега нямам или не ги усещам. Иначе като имам пия Бианацид и добре ми действат.

# 637
Днес бях на преглед и моето момче в 24+1 е 766 гр. Всичко се развива перфектно, но ме притеснява друго. Доктора каза, че почти през цялохо време матката ми е реагирала и контрахирала. Предписа ми коринфар, който прочетох, че е лекарство за хипертония. Има ли някоя от вас с подобни оплаквания и какви медикаменти са й предписани?

# 638
Лекарството при бременни го изписват за контракции. Явно е преценил лекаря, че няма да стане с магнезий и нош-па. Ако му имате доверие - го слушайте. Ако не - второ мнение.

# 639
За мен лекарят ми е един от най-добрите в страната и му имам безрезервно доверие. Преди година и половина родих първото си дете в Тутракан чрез инвитро и за мен той е повече от лекар, но стига съм го хвалила. Simple Smile

# 640
  • София
Бубенце, ако си сигурна в лекаря и му имаш доверие започни приема на лекарствата които ти е изписал. И не го мисли, ако имаш и най малко съмнение направи още една - две консултации с други АГ.

В групат в фейсбуук ще добавям само момичетата, които са активни тук в тази тема. Тези, които ми пишат само на ЛС няма да бъдат добавени в фейс групата. Темата беше направена за да пишем тук и после направихме фейс групата където ако някоя от нас не желае да сподели нещо тук да не се притеснявам там да го направи сред по малко хора.

# 641
Днес бях на преглед и моето момче в 24+1 е 766 гр. Всичко се развива перфектно, но ме притеснява друго. Доктора каза, че почти през цялохо време матката ми е реагирала и контрахирала. Предписа ми коринфар, който прочетох, че е лекарство за хипертония. Има ли някоя от вас с подобни оплаквания и какви медикаменти са й предписани?

Аз бих почнала лекарството. Отделно повече лежане и почивка. Две седмици лежах и пиех магнезий и но-шпа заради контракции. На последния преглед всичко за сега е ок и даже искаше да ми намаля магнезия. Аз ще си го пия както до сега, защото без него ме е страх от запек. Много хубаво ме разхлабва и ми е ок на корема. Не го мислете толкова, всичко ще е наред с повече почивка.

# 642
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
В петък бяхме на втора фетална, всичко е наред с бебка. Новината при мен е, че шийката ми е 30.5, което е доооста по-добре от измерената преди два месеца. За пореден път се убеждавам, че док знае какво прави-взе мерки веднага щом видя колко е и вече има резултат. Сега шансът за преждевременно раждане е минимален, както и изчезнаха притесненията ми, че ще се наложи да полежа в някакъв момент.
Аз съм добре в топлите дни, не чувствам неразположения и се наслаждавам на почивката, която ми се е отдала.
Хубав ден от мен и се надявам всички да сте добре ☺️

# 643
Здравейте, момичета!
В петък бяхме на втора фетална, всичко е наред с бебка. Новината при мен е, че шийката ми е 30.5, което е доооста по-добре от измерената преди два месеца. За пореден път се убеждавам, че док знае какво прави-взе мерки веднага щом видя колко е и вече има резултат. Сега шансът за преждевременно раждане е минимален, както и изчезнаха притесненията ми, че ще се наложи да полежа в някакъв момент.
Аз съм добре в топлите дни, не чувствам неразположения и се наслаждавам на почивката, която ми се е отдала.
Хубав ден от мен и се надявам всички да сте добре ☺️

Е пазете се, защото четох,че може да се скъси от днес за утре. Повече почивка никога не е излизшна Wink Докато лежах 2 седмици  четох доста по темата и сега въпреки,че всичко е ок си почивам всеки следобяд. Активността ми е до обяд и после релакс Simple Smile

# 644
Здравейте,
На мен последно с вагинален ехограф като ми я мериха в средата на м.май беше нещо от сорта на 63мм, а на последната фетална юни, с коремен ехограф 49мм(което знам, че не е много точно). Но и АГ-то ми каза че е ок. Аз не мога да стоя на едно място, схващам се и аи върша с големи почивки домакинската работа и като усетя, че не ми е ок спирам и почивам.

Общи условия

Активация на акаунт