Първокласници- 2023/2024

• 30 016
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
И нашето бюро е от 2 икейски модула - единият е плот с чекмедже, а другият - чекмеджета на колелца, много удобни и леки са. Второ бюро не смятаме да купуваме засега. За стол ползват обикновен трапезен.

# 151
И нашият е от Икеа, шкафовете се водят Алекс мисля бяха. Плотът много ми допада, понеже всичко от него се трие с мокра кърпа - маркери, моливи, всичко.

# 152
Гледахме икейските, но мъжът ми реши, че много се клатят. В крайна сметка взехме стандартни по-масивни от Виденов. Столове въртящи се от Кармен.

# 153
  • София
Аз трябва доста реформи да направя, за да освободя място за госпожицата.
Още не сме започнали. Имам някаква идея, ще видим докъде ще я докарам. Засега мислим само за морета и почивки.

# 154
Доста е стабилно нашето, нормално бюро е. Не се клати, вероятно си зависи и от модела, не знам.

# 155
  • Варна
Нашето сме го взели с надстройка. Самото бюро си е стабилно, само надстройката трябва да е облегната на стена, то си го пишеше. Micke е нашият модел. Мен ме кефи и че можеш да си сглобиш модел според нуждите с различни допълнения.

# 156
И аз micke с надстройка съм харесала за нашата кака 😊 отгоре има място да си залепи програмата, да си сложи нейни си джунджурийки и най-отгоре има място за няколко любими книжки 😊

# 157
  • София
И ние се спряхме на ИКЕА. Взехме му бюро и легло от серията MALM - изглеждат ми стабилни и удобни.
Дано да останем доволни.

Вашите първокласници ще имат ли компютър/лаптоп в стаите си? Аз съм против, но мъжът ми нещо настоява..
Според мен е много рано.

# 158
Засега не, аз лично не виждам смисъл. В случай на дистанционно обучение смятам да използва някой от нашите.

# 159
Не, отлагам максимално възможно момента със зомбирането. Телевизорът ни също е само един, в хола.

# 160
Няма да вземаме лаптоп/компютър/ таблет за момента. Ако в последствие се наложи за нещо свързано с училище, тогава. Не смятам, че ако сега купим, ще се използва за нещо смислено. По повод стаята, аз имам едно съвсем обикновено бюро от Jysk, което вече не използвам и го преместихме в детската. Сложихме и един от трапезните столове и засега това ще е. Най-много да й взема нещо за организиране на тетрадки, помагала и учебници, ако сегашната етажерка не успее да ги събере.

# 161
Не смятам на този етап да взимам електронни устройства.

# 162
  • София
Не, отлагам максимално възможно момента със зомбирането. Телевизорът ни също е само един, в хола.
Моят младеж няма никакъв интерес към екраните, а телевизия нямаме.

# 163
Не смятам да има компютър или лаптоп, той си има таблет, който контролирам с приложение и не стои при него. Сега кара колело по цял ден и за щастие почти не се сеща за ютюб. Обзавеждане харесвам на Икеа мебелите, чудесни решения имат, проблемът ми е, че апартаментът ни е само две стаи, много в сложно обособяването ма негово местенце.

# 164
  • София
Имахме родителска среща.
Мислех, че ще бъде обща , но всеки клас си я провеждаше с класната и госпожата от занималнята.
Хареса ми стаята- имат шкафчета, гардеробче за физическо, няма да мъкнем всеки път гуменки.
Показаха ни тетрадките за допълнителна домашна работа, начин на подвързване- удобен за госпожата, и се оказа, че голяма част от класа са деца от дг и съседи от башия блок.
Което на нас ни хареса, защото ще можем да си помагаме за взимане на децата вечер/ ако на някой му се наложи да закъснее.
Избрахме си касиер на класа/ пак старата ни касиерка от градината/, другите родители на приети деца се съгласиха/ довериха се, че жената е много отговорна и дейна/, събрахме по 100 лв за помагала и други разходи и така. В началото на първи срок, госпожата каза, че ще посреща децата лично докато свикнат да влизат сами в класната стая.
Телефони няма да ползват, лафка също. Ще я запишем на стол , а докато заработи стола ще ѝ слагаме храна в кутия.
Да им купим подложки за чин, за хранене, и възглавница за стол, че им били неудобни. Тяхната стая е с големи чинове, моята каквато е ситна, ще ѝ трябват две възглавници сигурно.
Оказа се, че тъй като сме с рисуване, няма да учим английски език.
Чудех се дали да я запиша допълнително, но май няма да е сега. От догодина.
По- вероятно е да ѝ търся логопед, но ще споделя допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт