Първокласници- 2023/2024

• 30 308
  • 754
  •   2
Отговори
# 375
Нашата класна изглежда много симпатична. Род. среща още нямаме за началото на учебната година.

Да попитам - какви цветя ще носите? Колебая се букети или кошнички / саксийки, за да са трайни после?

# 376
  • София
Аз съм решила да е букет, тъй като не познавам класната и не знам обича ли да гледа цветя или не.
По принцип съм "за" саксийно растение , но е по-ангажиращо.
Миналата година от училищито са излезли с призив парите за цветя да се даряват за пострадалите тогава от наводненията карловски села. Та може и тази година да има някаква социална кауза.

# 377
  • София
Аз доколкото разбрах на първият учебен ден освен класната, ще бъде и госпожата по занималня. Ще купя два букета.

# 378
  • София
Поръчала съм един сапунен букет аз, дано се хареса.

# 379
  • София
Поръчала съм един сапунен букет аз, дано се хареса.

От къде го поръча? Би ли споделила?

# 380
  • София
От профила на тази жена. Открих я в една хендмейд група, но не мога да дам отзиви, защото букетът ще дойде септември.

# 381
Освен раница и бели тениски нищо друго не съм подготвила. В момента драмата ми е от къде да купя спортен екип и удобни маратонки. Ходих в ХМ, предлагат екип за 65 лв. Май първо ще мина през кварталните магазинчета, ако има нещо по - евтино.

За първият учебен ден ще носи два букета - за класната и за госпожата по занималня или дарение за благотворителна кауза, ако има обявена такава.

# 382
  • София
Ще преслушам Декатлон първо.
Нашата класна препоръча горнищата на спортните екипи да бъдат без качулка. Дърпали се много за качулките.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 10:24 от Игривата слива

# 383
Цветя и аз поръчах вече - по два букета от тишу хартия с бонбони в тях - госпожите на занималните също присъстват на първия учебен ден. Традиционно поръчвам от групата "Произведено от майки на деца с увреждания", така че също е с кауза.

# 384
Екип купих от НМ на намаленията, и друг път съм купувала от спортната им серия и съм много доволна. Сега преди 15 септември се очаква да пуснат -20% на всичко детско, по спомен от предходни години.

# 385
  • София
Ние купихме два комплекта от Декатлон, отделно си има достатъчно клинчета, блузи и т.н.

# 386
  • Германия
Бях обещала да покажа нашата раница. Детето си я избра, дано да си я харесва до 4ти клас, защото не мисля да купувам друга до тогава. Само да вметна, че всички деца 1-4 клас в Германия са с такива раница (айде да не са съвсем всички, но почти 😅), така че се надявам да не ѝ хрумват идеи за нови раници без време 😜

Аз ще взема часовник-телефон, понеже тя често ще върви сама ( с друго деца де, но все пак). Искам да мога да съм във връзка с нея. До колкото знам моделът, който искам да взема, не е забранен в у-ще, има и други деца с него

# 387
При нас за малки деца до 4 клас са забранени телефони. Нищо не пречи обаче да си го държи в раницата. Ние нямахме право дете до 3 клас да ходи и да си тръгва само от училище и съвсем не им трябваха телефони.

# 388
  • Варна
Нашата родителска мина онзи ден. И при нас са две учителки - едната по занималня. Аз букети поръчвам от филц от една мама от Купи подарък от майка на дете с увреждане. Много са красиви, даже за себе си съм взимала.
Чанта с футболна топка бях мернала на Габол
И аз от Декатлон ще взимам спортен екип и три бели тениски. Трябва и черен панталон за първия учебен ден, но честно не знам с какви обувки, той само маратонки има. Ако купя официални ще се носят само един път.
А друго тъпо е столът. Няма меню за деца с алергии, но и не дават да си носи храна. Можело да го взимам в 12 и да го връщам пак в 2. Как ли пък няма да стане това с бебе на 40 дни и при положение, че живеем на 6км от училището

# 389
Май само при нас не искат бели тениски.

Общи условия

Активация на акаунт