Първокласници- 2023/2024

• 30 311
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Не се купува картон, а здравно - профилактична карта. Попълвате я и носите при ЛЛ за подпис, печат и копие на страницата от картона за сложените ваксини. Това упражнение се прави всяка учебна година.

Направихме снимките, с ЦГМ ще се боря след като получа ученическата лична карта с подпис и печат.

# 406
Ученическата карта е платена, за деца до 10 г се вади безплатна карта с акта за раждане.

# 407
  • Варна
Аз онзи ден ходих до книжарница и питах за здравно профилактична карта и ми връчих картон. Не го взех, защото мисля че е друго. В крайна сметка едно и също ли е?

# 408
Аз онзи ден ходих до книжарница и питах за здравно профилактична карта и ми връчих картон. Не го взех, защото мисля че е друго. В крайна сметка едно и също ли е?
https://kantselarski.bg/product/lichna-zdravno-profilaktichna-karta/
така изглежда картата, при нас, аз попълвам цялата информация на първа страница, заедно с мерките на детето на втора страница + алергията, която има синът ми, ЛЛ дописва само клинично здрав и слага дата, подпис и печат

# 409
На мен лл ми даде само разпечатан лист от компютъра, нищо не съм купувала.
Така и предишните години с голямото дете.

# 410
55 су са обявили прием на още една паралелка в сградата на Музейко 😯

# 411
  • София
Да, Музейко нали вече е училище. Иновативно.

# 412
Хмм, не е ли частно?

# 413
Не. Прехвърлиха го на Столична Община.

# 414
Понеже в момента разглеждаме раници синът ми хареса тази. Дали е добър вариант според вас?
Това са отбелязаните характеристики:
• 1 основно отделение;
• 1 преден джоб с органайзер;
• 2 странични джоба;
• ергономичен гръб;
• подсилено дъно;
• удобни и регулируеми презрамки;
• дръжка за носене в ръка;
• светлоотразителни елементи

Размери: 29 x 39 x 27 cm

Дали това едно отделение ще е достатъчно?

Слагам още две снимки.

Скрит текст:

# 415
  • Варна
https://kantselarski.bg/product/lichna-zdravno-profilaktichna-karta/
така изглежда картата, при нас, аз попълвам цялата информация на първа страница, заедно с мерките на детето на втора страница + алергията, която има синът ми, ЛЛ дописва само клинично здрав и слага дата, подпис и печат
Благодаря, значи все пак не е картон. Много заблудени в тая книжарница дето ходих. Първо ми пробутват картон вместо здравно профилактична карта, днеска пък подвързии нямали. Уж АБВ книжарница...

# 416
Miss_Independent5, много е хубава раницата.
Аз също взех с едно голямо отделение и един преден джоб. Такъв тип е нашата. Искам всичко да слага на едно място, за да намира по-лесно. Предният джоб ще е за несесера, който също е на Gabol, с 3 ципа, но ми се струва малък (22 / 7 / 7 cm), не знам дали ще събира всичко. От друга страна, ако е по-голям, няма да влиза лесно в предния джоб.

# 417
И аз взех с едно отделение. Каката има с 2 отделения и едното е винаги празно, моето дете не го използва изобщо.

# 418
Аз на моите деца съм взела по два малки несесера, единият от горния тип, другия плосък. Наскоро прочетох съвети в тази посока, та явно не съм сбъркала. Идеята ми е, че по математика и български не е нужно да се вади цялата сергия, а примерно само пособията за писане и евентуално чертане.

# 419
Аз на моите деца съм взела по два малки несесера, единият от горния тип, другия плосък. Наскоро прочетох съвети в тази посока, та явно не съм сбъркала. Идеята ми е, че по математика и български не е нужно да се вади цялата сергия, а примерно само пособията за писане и евентуално чертане.
Мислех си го това, че моята госпожица, ако има пред очите флумастери и моливи, ще започне да рисува по тетрадките. Вкъщи за ден-два изрисува по една голяма тетрадка с бели листи (40). Ползваме ги вместо блокче, че идват малко по-бюджетно. Как ще се отучваме, не знам.
Ще взема още един несесер за български и математика. Но ще трябва да ги надписвам.

Общи условия

Активация на акаунт