Първокласници- 2023/2024

• 29 997
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Само къс чино имаме. А какво по-точно означава чино?
Голям проблем ми е с панталоните, всички са широки и къси...

# 661
  • Варна
Такъв тип. Обаче му е леко широк в кръста и отвеяната му майка забрави да купи колан

# 662

Така ги съчетахме. И двете са от хм

# 663
  • София
Моята ще бъде с ризка и пола.
И или чорапогащник или чорапи до коленете.
Купихме и два букета.

# 664
  • Варна
Е нагоре сме с униформи. Официалната е риза и вратовръзка. С таз вратовръзка три дена се мъчих докато я вържа...

# 665
  • София

А пък това ще и е изненадата за утре:

# 666
  • София
На добър час на нашите пораснали дечица!
Да са много здрави и много успешни! ❤️
Ех, голямо е вълнението преди утрешния голям ден! ❤️

# 667
Голямо вълнение наистина 😀
При нас единия букет увяхна и ходихме да правим рекламация 🙁 мрънкаха, но го смениха с нов.
На младежа съм купила риза с папийонка, гори от желание да я слага 😄 отдолу дънки, че друго не му стана.
Девойката ще е в изчистена рокля в черно и бяло, аз също 😀

За чино панталона не е ли по-добре ластик? Специализирала съм се в това 😀

# 668
Друго си е да можеш да си облечеш детето с каквото поискаш. Ние като сме с униформи нямаме избор.

На добър час на всички дечица! Heart

Свило ми се е сърчицето от притеснение.
Утре ще има да се излагам.
На сина ми не му се ходи, защото се притеснява какво ще е, колкото и да говорим и обясняваме. Днес даже ме пита "ама поне една година няма ли да почивам (от всички 12)" . Grinning Добре, че ще бъдат общо 6 деца от групата му в градината иначе не ми се мисли, ако не познаваше никого.

# 669
  • София
Попътен вятър на всички малки първокласничета!Нека бъде здрава и успешна новата учебна година! И те да намерят много нови приятелчета, и ходят с желание на училище!

# 670
  • гр.София
Свил ми се е стомаха и се вълнувам/притеснявам повече от първокласника Blush
Успешна учебна година на всички дечица и дано бързо свикнат с новото им ежедневие Heart

# 671
Успешна учебна година на всички малки първокласници!

# 672
Здрава и успешна нова година на всички първокласници!

# 673
  • София
Как минаха тържествата при вас?
При нас малко се проточи посрещането на учениците в клас. Госпожата се беше подготвила много добре. Хубава украса, интересна викторина.
Прибрахме се много изморени и двете. Носех раницата с всички учебници и помагала. Утре ще ходя да подвързвам.
Програмата й всеки ден е с по 5 часа, само в петък 4.

# 674
При нас супер. Много песни, танци, музика - нали е училище по изкуствата Simple Smile
Детето настоя да си сложи на гърба да носи раницата с учебниците и ... падна с нея. Изобщо не виждам как би могла да я носи... няма начин.

Учебниците ги подвързах, взех етикетчета и остава да проверя дали нещо сме изпуснали от списъка и това е.

Общи условия

Активация на акаунт