КАУФЛАНД - тема 66

• 67 147
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Тогава не виждам къде е проблемът. И то при условие, че пари за храна вървят най- много.

# 241
  • shumen
Тези ваучери и в кварталния магазин до нас вървят.Нашите са разбити на 20 по 10 лева.

# 242
Долче,  във вашият магазин случайно да си забелязала тия дни, ако си ходила дали са прибрали стелажите със семена?
Не съм ходила тези дни. Като ходя, ще погледна.🙂 Конкретен вид семена ли те интересуват?

# 243
  • Русе
Ваучерите са 200 лв на месец. Преди ги даваха по 10 лв, от два месеца са вече по 20 лв. Ами, как да похарча тази седмица 20лв в Кауфланд? Както писах само кафява захар за 3 лв си харесах. Кисело мляко и кашкавал вече купувам на ЕлБи от магазини КООП, сирене от Турция, защото тийнейджърката само него признава,  
яйца от комшийка на село, месото от Билла или местна месарница, за която писах по-горе. А ваучерите важат само за Кауфланд и Лидл. В Кауфланд поне мога и нещо друго да купя с тях. В Л. се запъват и само хранителни стоки може. Вчера похарчих 30 лв, но понеже хранителните ми били около 15 лв и не ми разрешиха да платя с ваучер.

# 244
Семена за цветя щях да взимам, но всеки път си казвах рано е още, рано е😂 и те взели,че ги прибрали 😆. Тия маргаритки исках
. Нищо, други ще взема.

# 245
  • Карлово
Семена имаше в Била. Скоро взех на 69 ст. Точно на тези парички, така ги знам тези дребни маргаритки, не зная дали има. Може и по пазарите за зеленчуци. Аз вече там ще търся семе за стъблена целина.

# 246
Ох, аз пък си харесах зехтините (2 бр КостаДоро), fairy за чинии, тофифи бонбони, киткат десерчета, десетрче република, тавичка на Брио, ципура, авокадо, сладоледи Нирвана и Нюи...

Ужас. Бая пари ще идат.

# 247
Милде 32 бр.са дали редовна цена от 42 лева?, такава няма никъде по вериги и сайтове. Пак са послъгали и то на едро Rolling Eyes
Самозабравили са се, честно казано.

# 248
Милде 32 бр.са дали редовна цена от 42 лева?, такава няма никъде по вериги и сайтове. Пак са послъгали и то на едро Rolling Eyes
Самозабравили са се, честно казано.

32+8 беше 29.99 лв около 2 месеца в Лидл. Даже игра имаше с покупка. В Кауфланд по едно време беше на 52.49 лв редовна цена, което няма как да е така, защото в никоя верига не е струвала 52 лв никога.

# 249
Семена имаше в Била. Скоро взех на 69 ст. Точно на тези парички, така ги знам тези дребни маргаритки, не зная дали има. Може и по пазарите за зеленчуци. Аз вече там ще търся семе за стъблена целина.
И в Била май видях парички, но исках на тая фирма от новите им семена, а в Бриколаж няма от тях. Водят ги в помощ на пчеличките.
А ти отглеждали ли си парички от семена? Миналата година си взех, уж трябваше да са шарени, а всички са бели ☹. Исках розовки и затова питам дали излизат и цветни.

# 250
Много съм доволна от сегашното колело на Кауфланд. Всеки път печеля. Само че ми е много трудно да намирам конкретни продукти и често ваучерите ми горят. Сега спечелих отстъпка от 2 лв и така е най- добре според мене. И с точките трябва да го направят така, защото не ги ползвам за нищо.

Ами, как да похарча тази седмица 20лв в Кауфланд? Както писах само кафява захар за 3 лв си харесах.
Пробвайте си да ги продадете за себестойността им на приятели и познати.

# 251
Аз също процедирам понякога така с приятелки. Давам им ваучерите, те ми дават кеш.

# 252
Мен едно момиче така ме помоли пред касата на Кауфланд, да плати с ваучери, а аз да ѝ дам пари. Ама аз отивах на каса със служител точно , защото щях да ползвам ваучер. Иначе винаги съм на самообслужване.
Пъпешите бяха страхотни!!! Щом децата ги ядоха с кеф, значи са били медено сладки.

# 253
Не видях семена за маргаритки на Пещерско шосе. Имаше май за някакви тревички, но малко. Набързо погледнах обаче.
Видях малко размествания в магазина. Най-голямо впечатление ми направи, че замразените зеленчуци бяха преместени, а на предишното има място имаше рибни полуфабрикати.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 00:41 от dolce miele

# 254
Благодарение на  lenac мога да разгледам брошурата. Тази седмица нещо не им се е получило с официалната страница на Кауфланд.Качили са  само частично брошура.Харесах си миди сварени за 6,29  половин килограм

Общи условия

Активация на акаунт