КАУФЛАНД - тема 66

• 67 141
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Долче,  във вашият магазин случайно да си забелязала тия дни, ако си ходила дали са прибрали стелажите със семена?

# 227
Нефилтрирания зехтин по-лесно ли се разваля след отваряне, в сравнение с другия? Че този Il grezzo с 20 точки изглежда много добро предложение...

# 228
  • Карлово
Няма семена вече в нашия филиал.

# 229
  • Русе
За поредна седмица нищо интересно за мен.
Само кафява захар и храна за котката си харесах. Може би и почвата за орхидеи.
Лавацата ми пак я няма сред намалените кафета.
От два месеца на ММ започнаха да му дават ваучерите от по 20 лв., които важат само за Л и К. Ами, не мога да напазарувам за 20 лв ни от единия магазин, ни от другия.

# 230
Тези ваучери в нашия град важат в кварталния магазин, в магазин за месо, вероятно и в други.

# 231
Те важат, но не всички пазаруваме от такива магазини. И аз само от Кауфланд, Лидл и малко от Т маркет. В други не влизам.

# 232
Е, ама тя казва, че не пазарува много от веригите, затова посочих тези алтернативи. Simple Smile

# 233
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че бяхме коментирали за отстъпка рожденик. Днес я ползвах, 60% е на посочени във ваучера шоколадови бонбони от марка К-Favorites. Имайте предвид, че с този купон може да си купите бонбони, които се пазаруват обичайно за едно домакинство.

# 234
За поредна седмица нищо интересно за мен.
Само кафява захар и храна за котката си харесах. Може би и почвата за орхидеи.
Лавацата ми пак я няма сред намалените кафета.
От два месеца на ММ започнаха да му дават ваучерите от по 20 лв., които важат само за Л и К. Ами, не мога да напазарувам за 20 лв ни от единия магазин, ни от другия.
В месарския ги приемат

# 235
  • Русе
Е, ама тя казва, че не пазарува много от веригите, затова посочих тези алтернативи. Simple Smile
Ее, не съм писала такова нещо. Просто в последните месец-два нищо интересно няма на промоция в тези магазини. Месо обикновено от Билла пазарувам. Там най-често е на промоция. От Кауфланд месо не купувам.
Пийк, в Боримес ги вземат, ама пък за 200 лв меса не консумираме през месеца.

# 236

Блазе ти. Ние в Кауфланд сметка под 200лв нямаме. В Лидъл най- много 40 да дам. Но никога не ми се е случвало да пазарувам за по- малко от 20лв. За дребни неща ползвам попътни магазинчета, не влизам в голям хипермаркет.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 18:20 от Mia Rulana

# 237
Вики е пропуснала едната нула в този пост.

# 238
А, така става. Но ваучер за 200лв наистина си е сериозна сума. Нашите ваучери са разбити на 5, 10 и 20лв. Така е много удобно.

# 239
Не мисля, че е 200 лв. единият ваучер. 10 по 20 лв. са.

Общи условия

Активация на акаунт