КАУФЛАНД - тема 66

• 67 129
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Купувам топ матрак за да ми е по-мекичко, уютно и удобно за спане.
Матраците ни са двулицеви, без никакви пружини - и при тях търсим мекото. Но за всеки различни неща са удобни, трябва да се пробва.
За това ги купувам от Кауфланд - ако не ми хареса да ги върна до 30 дни.

# 211
Купувам топ матрак за да ми е по-мекичко, уютно и удобно за спане.
Матраците ни са двулицеви, без никакви пружини - и при тях търсим мекото. Но за всеки различни неща са удобни, трябва да се пробва.
За това ги купувам от Кауфланд - ако не ми хареса да ги върна до 30 дни.

Купувате ги навити и компресирани.  Ако решите да ги върнете , как ще ги опаковате?

# 212
Разгънати.

# 213
Няма линк, който да се отвори.

Маркирате и кликвате на Go to .....

Благодаря, получи ми се. Simple Smile

Candyasses,  на Кауфланд писахте ли?

Да, писах им за рекламация. Първо се направиха на разсеяни и ми казаха че ще направят проверка на продукта в магазина им и толкова. Последва още малко кореспонденция в която ми отказаха да ми върнат парите с разни невалидни оправдания и накрая спряха да ми отговарят - пълен игнор. От КЗП препратили жалбата ми за рекламация към БАБХ и така. Никой не защитава потребителите и не се бори за правата им.
В Лидл съм връщала охладени продукти, когато се е оказало че са развалени в срок на годност без особени разправии. Кауфланд се оказаха на върха на мошениците.

# 214
Aз директно ходя и им връщам продукта...Последно връщах една шунка със странен вкус- горчеше, усещаше се някаква химия (а предишната седмица си беше с нормален вкус опаковката, която купих). Нямаше проблем.

# 215
  • София
В Кауфланд дали има балони от тези, които се пълнят с вода?
Имаме "уредЪТ за пълнене", но нямаме балони. Не ми се ходи до Джъмбо, честно Rolling Eyes

# 216
  • Пловдив
Тая седмица.има ли олио на промо?

# 217
Имаше някакво, 2.79 с карта. Не видях марка, че не ми трябва.

# 218
А зехтин?

# 219
Не знам. Аз се заредих от Т маркет скоро.

# 220
Няма Тмаркет тук
А и харесвам ДелАлма и Коста Доро екстра върджин. Но май скоро не са ги намалявали Rolling Eyes

# 221
  • Пловдив
А и харесвам ДелАлма и Коста Доро екстра върджин. Но май скоро не са ги намалявали Rolling Eyes
Можеше да разгледаш брошурата Wink

# 222
Благодаря, този го видях, но не знам какво ще рече, че е нефилтриран. Тоест, като вкус. Не съм купувала такъв. Знам, че от кюспе т.нар. pomace е за готвене.  Този за какво е?

*Тази брошура я гледах. За следващата питам.

# 223
Не е помаче, екстра върджин е.
Нефилтриран зехтин не съм купувала, но шарланът е подобен, на мен ми харесва.

# 224
*Тази брошура я гледах. За следващата питам.
За следващата брошура е рано. Тя излиза в полунощ.

Общи условия

Активация на акаунт