КАУФЛАНД - тема 66

• 67 121
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, купих възглавница да ТЕД мемори от по-ниската за детето, че отдавна искаше такава. Но ми се струва по-твърда от тази която има мъжът ми. Дали ще омекне и слегне с времето. Добри ли са като качество, дали е подходяща за дете на 9г. Незнам дали да я задържа или да я върна.

# 196
Момичета, влизам да похваля шевната машина от Кауфланд, която купих. Бях питала преди седмица дали някой я има. Явно не, защото никой не сподели мнение, но аз реших да я купя, заради добрата цена и многото функции. Чак днес ми остана време да я тествам, че имах малко проблеми през седмицата. Първото ми впечатление е, че е страхотна. Шие отлично, пробвах няколко вида бодове, правия разбира се, оверлога, разни други плетеници, зиг-заг. Страхотно се справя. Безшумна е също, старата ми беше по-шумна. Има допълнителни 4 крачета, освен други чаркалъчки. Ще се вихря тези дни и ще дам повече отзиви.
Скрит текст:

Би ли се справил с нея човек, който няма опит? Чудя се дали да не купя за РД на едното дете, което иска вече от 2г, но аз не мога да работя с шевна машина и няма да мога да помогна.
Според мен би се справила, още повече както казваш я иска от 2 години, което означава, че има голям мерак за нея. Аз също съм самоука, никой около мен не е разбирал, за да ми помага и се научих на проба/грешка. Но имах също голям мерак и не спирах до нощите да пробвам кое как става.
Купи й я. Мисля, че ще бъде много щастлива и скоро ще имате помощник шивач у дома.

# 197
  • София
Чудесно, благодаря. Ако утре я има още, ще купя една.

# 198
TV Crown 40 инча - добра цена, но цветовете са като измити. Не се оправят и с настройване. Явно си е с калпава картина. Ще се връща.

# 199
Здравейте, купих възглавница да ТЕД мемори от по-ниската за детето, че отдавна искаше такава. Но ми се струва по-твърда от тази която има мъжът ми. Дали ще омекне и слегне с времето. Добри ли са като качество, дали е подходяща за дете на 9г. Незнам дали да я задържа или да я върна.
Аз имам възглавница от мемори пяна, купувана преди 20 години от тогавашното ТСМ. Твърда е и не е мръднала, ползвам я и сега.

# 200
Топ матраците на Тед как са? Не са мемори пяна мисля

# 201
Поредната изцепчица на сладкарска къща Ида и Кауфланд

https://streamable.com/39ezzi

# 202
  • оттам, откъдето започва България
Няма линк, който да се отвори.

# 203
Жалко, явно сайта го блокира, макар че аз виждам линка.
Накратко, поредния развален сладкарски продукт на тази фирма, с мухъл отгоре макар и още да е в срок. Но Кауфланд си го продават, макар и на намалена цена.
А онзи ден от БАБХ ми върнаха писмо от моята жалба за разваления чийзкейк че направили проверка на място и чийзкейка си бил страхотен и годен за ядене. И един мармот... Явно бутат рушветчета.

# 204
  • София

Топ са - имаме на всички легла. Не знам от каква пяна са, но са удобни, мекички, не се деформират.
Купувани са преди години, от стари прИмоции.

# 205

Маркирате и кликвате на Go to .....

# 206
  • На изток от Ада
Вижда се линк и видео

# 207

Топ са - имаме на всички легла. Не знам от каква пяна са, но са удобни, мекички, не се деформират.
Купувани са преди години, от стари прИмоции.
А защо се слага топ матрак, след като има вече матрак?

# 208
Ние сме на матрак с пружини. Не ми е удобен без топ матрак.

# 209
  • оттам, откъдето започва България

Маркирате и кликвате на Go to .....

Благодаря, получи ми се. Simple Smile

Candyasses,  на Кауфланд писахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт