КАУФЛАНД - тема 66

• 67 076
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
И служителките не да прости. Правят разлика между 300 гр краставици и 600 гр. Да не е първия, който го прави. Независимо от това каква е причината .
Незнам как се е развила ситуацията на касата.

# 181
  • София
Днес има ли череши?

# 182
  • София
Черешите от Кауфланд много ми харесаха - едри, вкусни, хрупкави!

# 183
Здравейте, загледах се в хладилните чанти тази седмица, някой дали има отзиви за тях?

# 184
Подарявам
Скрит текст:

# 185
Ей в България служителите много дискриминационно се отнасят към болните от диабет и всички консумиращи напитки с подсладители вместо със захар и то не за първи път. Гледам цяло пале от синьото пепси на промоция. От черното и от 7 up няма нито една бутилка. Предишният път се измъкнаха с приказки имало ги аз не съм ги видял. Този път и самите служители не ги виждаха. Верно имат много странни погледи от към промотиране на стоки. Няма да обикалям по другите клонове да видя къде са закарали 7up и къде pepsi черното. И за веригите вече не се намира адекватен персонал. Мъка мъка.

# 186
7up-а не е ли със захар?

# 187
Минавам да кажа само,че кайсиите в купичките са ужасно безвкусни.Насипните миналата седмица бяха хубави от време на време. Черитата не са лоши,само ципата ми се стори идеа по-дебела.Как да ям повече плодове и зеленчуци като тя водата има повече вкус от тях Grinning 

# 188
  • Пловдив
Гледах днес някви кани за филтриране на вода с марката Лайка. Мнения?

# 189
  • оттам, откъдето започва България
Минавам да кажа само,че кайсиите в купичките са ужасно безвкусни.Насипните миналата седмица бяха хубави от време на време. Черитата не са лоши,само ципата ми се стори идеа по-дебела.Как да ям повече плодове и зеленчуци като тя водата има повече вкус от тях Grinning 

Потвърждавам за кайсиите. Много съм разочарована. А имаха вид. Smirk

# 190
  • Mostly in my mind
Подарявам
Скрит текст:
Аз мога да взема този на Мюлер, ако е свободен.

# 191
Подарявам
Скрит текст:
Аз мога да взема този на Мюлер, ако е свободен.
Подарявам същите купони.

# 192
  • София
Момичета, влизам да похваля шевната машина от Кауфланд, която купих. Бях питала преди седмица дали някой я има. Явно не, защото никой не сподели мнение, но аз реших да я купя, заради добрата цена и многото функции. Чак днес ми остана време да я тествам, че имах малко проблеми през седмицата. Първото ми впечатление е, че е страхотна. Шие отлично, пробвах няколко вида бодове, правия разбира се, оверлога, разни други плетеници, зиг-заг. Страхотно се справя. Безшумна е също, старата ми беше по-шумна. Има допълнителни 4 крачета, освен други чаркалъчки. Ще се вихря тези дни и ще дам повече отзиви.
Скрит текст:

Би ли се справил с нея човек, който няма опит? Чудя се дали да не купя за РД на едното дете, което иска вече от 2г, но аз не мога да работя с шевна машина и няма да мога да помогна.

# 193
Елементарна е, всеки от тийн възраст нагоре при наличие на желание няма проблем да се справи.

# 194
Скрит текст:
Момичета, влизам да похваля шевната машина от Кауфланд, която купих. Бях питала преди седмица дали някой я има. Явно не, защото никой не сподели мнение, но аз реших да я купя, заради добрата цена и многото функции. Чак днес ми остана време да я тествам, че имах малко проблеми през седмицата. Първото ми впечатление е, че е страхотна. Шие отлично, пробвах няколко вида бодове, правия разбира се, оверлога, разни други плетеници, зиг-заг. Страхотно се справя. Безшумна е също, старата ми беше по-шумна. Има допълнителни 4 крачета, освен други чаркалъчки. Ще се вихря тези дни и ще дам повече отзиви.
Скрит текст:
Би ли се справил с нея човек, който няма опит? Чудя се дали да не купя за РД на едното дете, което иска вече от 2г, но аз не мога да работя с шевна машина и няма да мога да помогна.
[/quote]

В YouTube има клипчета за начинаещи

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 01:21 от bgladybg

Общи условия

Активация на акаунт