КАУФЛАНД - тема 66

• 67 047
  • 795
  •   2
Отговори
# 600
Боята я имаше при нас, но е изнесена на промо хартиен регал в козметичния сектор (артикулите не седят при другите бои, а може и там да е имало, не съм гледала обстойно).
Боята на тази цена е ок, навсякъде е по-скъпа. Единствено в ДМ е с 0.04 ст по-евтина, демек същата цена.

# 601
Не купувайте дини от Кауфланд!
За първи път през живота си виждам такава диня. На места има жълти петна със странна консистенция - сякаш там е била инжектирана.
Купена е в Пловдив от Кауфланд в квартал Кючук Париж.
Не знам каква е на вкус. Не мисля да я консумираме.

# 602
Аз тъкмо имам една в колата

# 603
  • Русе
Не купувайте дини от Кауфланд!
За първи път през живота си виждам такава диня. На места има жълти петна със странна консистенция - сякаш там е била инжектирана.
Купена е в Пловдив от Кауфланд в квартал Кючук Париж.
Не знам каква е на вкус. Не мисля да я консумираме.

Мисля, че просто е маносана.

# 604
  • Mostly in my mind
Инжектирана с какво?

# 605
  • Пловдив
И аз купих днес от Кауфланд Пловдив Тракия и въобще не е хубава.

# 606
  • София
А тези дини български ли са?

# 607
Едва ли са нашенски. Август излизат българските.

# 608
  • София
Не харесах на вид дините в Кауфланд. Купих по-скъпа от Лидл. С малко семки. Беше много вкусна.

# 609
И аз купих тази вечер от Сф Банишора - македонски са , но ще я режа след два дни.

# 610
Изглежда сякаш портокал никне вътре.
А на Tasty тортите са същия боклук като на Ида. Развалени много преди края на срока им.

# 611
Последно купувахме торта с маскарпоне и нутела май беше, на TasteIt и беше страхотна! На мен рядко ми харесва купешка торта, особено в кутия, но тази беше топ!

# 612
Последно купувахме торта с маскарпоне и нутела май беше, на TasteIt и беше страхотна! На мен рядко ми харесва купешка торта, особено в кутия, но тази беше топ!
Каквато тяхна торта съм яла, винаги е била разкошна. Учудих се от мнението по- горе, но пък може да са попаднали на наистина развалена такава, заради неправилно съхранение.

# 613
Шарпи, едва ли...Има и Tasty, и Тaste it...🙂 Подвеждащо е доста и е лесно да се объркат.

# 614

А на Tasty тортите са същия боклук като на Ида. Развалени много преди края на срока им.
На Ида тортите са страхотни и винаги пресни. Предполагам заради ниската цена бързо се изкупуват и редовно зареждат нови. Преди години бях купила от витрината на Попимони торта и беше суха, значи стара. От тогава си взимаме торти само от Кауфланд. Дори и тези с червените етикети са по- сочни и вкусни отколкото онази торта на Попимони.

Общи условия

Активация на акаунт