КАУФЛАНД - тема 66

• 66 156
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Аз също взех 2 дини , тази година най хубавите дини които съм  вземала са именно от Кауфланд . От магазин плод и зеленчук вече не вземам ,след няколко кофти партиди само за тази година .

# 616
Аз пък харесвам тортите на Полимони. Има голямо разнообразие и са вкусни. Но винаги сме поръчали по повод цяла торта и са били пресни. Не знам как е парче от витрината.

# 617
Шарпи, едва ли...Има и Tasty, и Тaste it...🙂 Подвеждащо е доста и е лесно да се объркат.
Сега обърнах внимание, че наистина пише Tasty. Моето мнение се отнася за TASTE IT.

# 618
  • Русе
Днес в Русе дините по етикет бяха гръцки. Имаше поне 30-40 нарязани половинки. Лоша диня не видях. Взех цяла, че в хладилника имам срязана. Ще видим каква ще се окаже, като и дойде реда.

# 619
Белачките от 2 лв много ми харесват. Моята ръка о се счупи и вчера взех нова. Белят много лесно

# 620
  • София
PeacockLove, от кои белачки точно си доволна? Може ли снимка?

# 621
  • оттам, откъдето започва България
+1 за дините.

# 622

Не знам дали това пише на нея , но така изглежда

# 623
Тези белачки за мен са най-добри Simple Smile .Колко ги дебнах в К.преди година - не излязоха повече и днес ги намерих в домашни потреби за 1.6 лв. -взех си 2 Simple Smile)) На Брио са.

# 624
  • София

Не знам дали това пише на нея , но така изглежда

Много благодаря за снимката! Аз купувах някакви белачки миналата година  на промоционални цени и ги прибрах, защото ползвам една от Пепко. Трябва да видя дали не съм я купила случайно. Ако я нямам, ще тичам до Кауфланд. Simple Smile

# 625
Шарпи, едва ли...Има и Tasty, и Тaste it...🙂 Подвеждащо е доста и е лесно да се объркат.
Сега обърнах внимание, че наистина пише Tasty. Моето мнение се отнася за TASTE IT.

Наистина много сходни имена, но Tasty са развалените и ги виждам само в Кауфланд.
TasteIt и аз не спирам да ги хваля, по принцип ги вземам от Лидл даже отново ги похвалих в темата онзи ден, но поста ми беше изтрит Joy

# 626
  • shumen
Аз снощи ходих до К и взех банички,кроасани с масло,солет и кайсии.Кисело мляко и пастет от промоциите не намерих.Солети взех някакви във син пакет с масло,че детето ги яде в промишлени количества,но не знам тези какви са и дали ще ги хареса.

# 627
  • Mostly in my mind
Аз никак не харесвам такъв тип белачки. Не са ми удобни изобщо. Не знам дали това, че съм левичар не оказва влияние. Но точно вчера гледах едни на Факелман,  керамични и мисля да си взема. Около 6 лв бяха, но точно каквито харесвам, ножчето да е разположено хоризонтално. Simple Smile
Оглеждах се за кашкавала на Лакрима, но никъде не видях от този в брошурата. При вас?

# 628
Е на мен точно тези хоризонталните не са ми удобни , с тях мога евентуално картоф да беля 😁😆

# 629
  • София
Оказа се, че имам и двата вида белачки на Брио. На Факелман не се сещам кои са.

Общи условия

Активация на акаунт