КАУФЛАНД - тема 66

• 66 147
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
Лолита аз съм десничар и се чудих дълго защо същия тип белачка  в нас не върши никаква работа🤔
Оказа се , че левичарят( ММ) просто е извадил металната част и я е обърнал , за да му е удобно на него и си мълчи 😄😀😀
Пробвай дали се вади металната част😉

# 631
Е, аз по същата причина се чудех защо една керамична белачка на Spice&Soul не става. Пишеше, че става и за левичари и беше "настроена" като за левичари, доста време ми отне да се сетя да извадя и обърна ножа (очаквах да се счупи, не се вадеше лесно, но все пак стана).😅

# 632
  • Mostly in my mind
Чудя се как може на човек да не му е удобна хоризонталната белачка. Идеална е! Blush
Благодаря ви за идеите. Аз всъщност нямам от тези вертикалните. При майка съм я пробвала.

# 633
Чудя се как може на човек да не му е удобна хоризонталната белачка. Идеална е! Blush
Благодаря ви за идеите. Аз всъщност нямам от тези вертикалните. При майка съм я пробвала.

Аз не мога да беля с белачка, нито с хоризонтална, нито с вертикална. Веднъж даже се порязах. С нож ми е най-удобно.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 18:35 от vald

# 634
Аз беля без проблем с вертикална и хоризонтална белачка (стига да са добри, разбира се), НО белене с нож просто не е за мен.😃

# 635
Аз с хоризонтална не мога, но с показаната от мен ми е много удобно

# 636
  • Варна
Да попитам има ли някой дето да си е купил уок тигана двете дръжки, който беше миналата в брошурата?

# 637
  • shumen
Мен също с белачка не ми е удобно.С ножа ми е по лесно да беля.

# 638
Тука се обсъждаха дините от тази седмица. Попаднах на най-хубавата ми диня за този сезон. Grinning Нямаше ги тези бели жили, а на една от миналите седмици от Била беше такава динята с жили и леко горчива. Та тази от кауфланд - хубава и узряла. Може би е до късмет.

# 639
Ние от Билла взехме, точно е на зреене, но средно сладка.

# 640
  • Карлово
Тука се обсъждаха дините от тази седмица. Попаднах на най-хубавата ми диня за този сезон. Grinning Нямаше ги тези бели жилиТа тази от кауфланд - хубава и узряла. Може би е до късмет.
+1
Яд ме е, че на 69 ст за кг, не взех повече дини.

# 641
  • София
Относно белачките - с каквато и както си свикнал.
Оказа се, че имам и двата вида белачки на Брио и две с предпазител на Ернесто от Лидл.
"Загрях" Grinning кои са керамичните белачки.

Снощи се излъгах за ниската цена на айсберга - 1,99 лв. - избрах твърд, добър на външен вид. Разрязахме го - черен отвътре.

# 642
Дали в Кауфланд продават хуск и ако да, къде се намира?

# 643
Дали в Кауфланд продават хуск и ако да, къде се намира?

На био стената е при нас.
Аз айсберг отдавна се отказах да купувам. Бързо си разваля вкуса и не издържа дълго в хладилник.

# 644
При нас преди хускът беше до стената, там стоят и някои видове мюсли. Не съм проверявала скоро дали още е там, но с години там си беше...
Айсбергът издържа по доста време в хладилник- измит, центрофугиран и в кутия с плътни затворен капак.🙂 Така е невероятно хрупкав.💚

Общи условия

Активация на акаунт