КАУФЛАНД - тема 66

• 66 834
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
Някой може би да снима какви намалени играчки има? Благодаря!

# 76
  • София
Здравейте дами, знаете ли дали мога да намеря детският дрон. Днес не мога да отида, а и с телефона не мога да се свържа. Ще се радвам ако някоя може да ми отговори, особенно, ако го е видяла в някой магазин.

# 77
Ножовете които коментираме са най-любимите ми ножове вкъщи.
Оказа се голяма зарибявка купуването им. Тъй като въпросния Вертекс е в града ни, в един от маркетите ни ги бяха заредили преди няколко години на 1,20 лв. Оттогава досега съм купила за мен поне 15 / имам две кухни/ и толкова съм подарила. Обаче как режат, нямам думи.
Затова предупреждавам
Скрит текст:
Друг неприятен инцидент с тях е в съдомиялната където стоят приборите, обикновенно тръгвам със замах да вадя и тъй като са доста тънки към върха бях се намушкала в кожата между пръстите, без да видя острието. Да кажа, че си засегнах нещо което ми пречеше да си мърдам пръстите и цялата китка доста време.

# 78
  • Mostly in my mind
Мале, Рошен, звучи доста страховито. Тъкмо се навих и аз да си купя, понеже никога не съм ползвала такъв нож.
Аз ножовете, които се хващат в кошницата на съдомиялнята, ги слагам с върха надолу. Изключвам тези от комплектите с вилици и лъжици.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 17:02 от Лолита

# 79
Долче, някак си режа по-бавно с него, а и все ми се забива неприятно в кожата.
С обикновен нож беля много по бързо.

# 80
Аз винаги слагам с върха надолу.
Взех си на Kitchen aid преди от Билла. Много хубаво режат

# 81
Лелееее, добре че е темата, за да разбера, че има ножове за домати...
За оправдание да кажа, че не съм голяма кулинарка.

И аз не съм. Зеленчуци и плодове режа предимно с него. От темата го видях и съм много благодарна, че го препоръчаха, не е мръднал. Преди все някакви бързо затъпяващи се имахме, с този се родих. Бразилски е моят, Трамонтина.

# 82
И аз не знаех,че се води за домати,което не пречи да ги ползваме повече от 15 години:))

# 83
Имам обратна връзка относно първата ми случка в К. Чудя се дали да пиша и за вчерашната...
Скрит текст:

# 84
Цитат
Имам обратна връзка относно първата ми случка в К. Чудя се дали да пиша и за вчерашната...

Той тъкмо изрази желание да е последната, ти вече имаш нова Simple Smile

# 85
Аха, точно това си помислих като го прочетох...Ще пиша, защото на Информация беше този път доста по-странна дамата( първата беше сравнително любезна и с усмивка ми каза за " късмета" ми, но втората се опита да ме " отсвири" доста грубичко...).

# 86
  • Mostly in my mind
Не успях да видя днес Цева джъмбо кухненската ролка. Възможно ли да се е изчерпала толкова бързо?

# 87
При нас няма zewa, протеините на прах също ги няма.

# 88
Здравейте някой може ли да ми снима кое Лего е намалено? Ще пращам мъжа до града

# 89
На каква цена е ранното зеле тази седмица? 1,99 лв/кг или 2,49 лв/кг?

Общи условия

Активация на акаунт