КАУФЛАНД - тема 66

• 66 097
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на всички за отговора на въпроса ми свързан с ножа за домати. Вече си поръчах,  доволна съм, че отново ще имам такъв.

# 61
Аз за абсолютно всичко ползвам само тези ножове...прецизни и остри като осички,тънки и леки-месо,хляб,зеленчуци,абсолютно всичко,чудни са.

# 62
  • София
Здравейте! Как да разбера в малките банички от топлата витрина, които почти всяка седмица са на промоция, има ли палмова мазнина?

Естествено, че има. Да не си мислела, че ги правят с мандраджийско масло и истинско сирене за тази цена.
Ако искаш банички с контролирани продукти - запретваш ръкави и правиш  в къщи. Но и в готовите кори, и в маслото, и в сиренето сигурно ще има палмова мазнина.
С 2 думи - не се втелявай толкова.
Сега сериозно - отзиви за хлебопекарната от утре?

# 63
И аз за всичко го ползвам този нож, много съм доволна!

# 64
Имам го този нож за домати-ходих да го проверя-бразилската марка е. Най-често,  и най-любим ми е  друг -води се за плодове - няма нещо, което да не среже...
Допълвам си поста с поредният " късмет " в " любимият " ми магазин-не знам какво се случва в този филиал..
Скрит текст:

Нова случка от преди малко...
Виждам замразено бутер тесто / тип тухличка( дето се разточва- много му се зарадвах- бешеми любимо в Л., макар и друга марка). Взимам го и естествено погледа ми попада на датата...срок на годност  07.05.22023 при -18° С.  Отзад залепен червен етикет-ОК, намалено е, но срока е отпред... Отивам пак на любимата Информация- давам тестото като обяснявам за срока..." Ама чакайте, той срока е от днес до след три дена"- гледа червения етикет с валидност на намалението и се мъчи да ми втълпи, че греша....Взима продукта и продължава да си въвежда нещо на компютъра... Аз обаче продължавам да съм там..." Какво искате?- Невъзмотим поглед от моя страна..." Ваучер ли?"
Да, знам , дават ми 3лв, но не смятам, че тези чести случки са редни, колкото и да е малко или изнервен персонала, не ми е това работата да "работя" всеки път по близо час там...

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 12:03 от denyil

# 65
Лелееее, добре че е темата, за да разбера, че има ножове за домати...
За оправдание да кажа, че не съм голяма кулинарка.

# 66
Споко не си само ти😂, но да кажем аз имам оправдание- не ям домати. До сега си мислих , че този тип ножове са за обезкостяване😔

# 67
  • София
Ножът за домати турците го използват за да режат всичко с него, включително и изпечено месо.

# 68
Ножът е леко назъбен и така не разкъсва, а реже ципата на домата с лекота. По форма прилича на тези за обезкостяване, да.
Вижте допълнението на предишният ми пост....взе да ми става навик да си стоя на Информация ...

# 69
Краставиците и айсберга погледна ли дали са свежи?
И аз все на издънки попадам напоследък във филиала.

# 70
Не, не ги видях в какво състояние са...сутрин минавам за закуски, вечер- за зеленчуци ( няма как цял ден да си ги разнасям).

# 71
На мен този нож за домати хич не ми е удобен, това назъбеното ми пречи и стои захвърлен някъде.

# 72
Как все им нацелвам кривината в промоциите. Свършили още преди да са заредили. От такива дето не са на промоция обаче бол...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 15:04 от netman71

# 73
Краставиците и айсберга погледна ли дали са свежи?
И аз все на издънки попадам напоследък във филиала.
Краставиците да, айсберга не мога да преценя още

# 74
На мен този нож за домати хич не ми е удобен, това назъбеното ми пречи и стои захвърлен някъде.
Как ти пречи? В смисъл, то точно заради назъбеното тези ножове режат толкова добре...🙂🤔
Дени, преди в нашия филиал лепяха оранжевите стикери върху срока на годност...🤪 Малките ножове пишеше, че са за белене (когато купувах моя поне)- не го използвам много аз, защото в повечето случаи хващам по инерция ножа за домати.😃
Скрит текст:
И на морето съм го носила.😅 Откакто едно лято в квартирата имаше само тъпи и неудобни по размер ножове...😃   

Общи условия

Активация на акаунт