КАУФЛАНД - тема 66

• 65 457
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
Само да кажа,че в момента Лавацата е с 1лв по -евтина в Лидл и пил. филе е на 9.99 килото и също е много хубаво ( изпекох го на грил тиган за салата Цезар и не пусна никаква вода , а си остана сочно ).
филето от К или Л?
От Л.

# 736
Дайте идея за добър колбас за сандвичи. Може и от друга верига. (В Била пускат филе на Соколово, ама нещо го развалиха, зимата доста взимахме. От Фантастико мортадела пускат под 10 лв. Ама хич не я знам какво има в нея, иначе горе-долу става.)

# 737
Дайте идея за добър колбас за сандвичи. Може и от друга верига. (В Била пускат филе на Соколово, ама нещо го развалиха, зимата доста взимахме. От Фантастико мортадела пускат под 10 лв. Ама хич не я знам какво има в нея, иначе горе-долу става.)
Clean Label на Лидл. Мисля, че масово се харесват и са с изчистен състав. Имат шпекови салами и шунки.
Скрит текст:
Този ми е фаворит.

И на ЧЕХ филетата са добри.

# 738
Показания от Л. е с отзиви, че много бързо започва да лепне, въпреки, че е в срок на годност.

# 739
Ами, ще лепне, сигурно не са му добавяли цялата Менделеева таблица от консерванти. То и киселото мляко се вкисва, и прясното мляко се пресича и месото се вмирисва. Иска ни се всичко да седи в хладилника седмици наред като току що отворено, така ни научиха.
Не мисля, че лепненето е критерий за нещо. И кренвиршите и те почват да лепнат след втория ден, пък дори няма месо в тях.

# 740
  • София
Отзиви за кухненската етажерка от утре?!

# 741

Ето този (от Лидл):

# 742
Подарявам го - важи само за Горубляне

# 743
  • Русе
Clean Label на Лидл. Мисля, че масово се харесват и са с изчистен състав. Имат шпекови салами и шунки.
Скрит текст:
Този ми е фаворит.

И на ЧЕХ филетата са добри.
Само не и на Чех. Чели ли сте състава?

# 744
  • София
За мен е похвално да бъде посочен истинският състав с всичките "Е-та", отколкото срамежливо да бъде пропуснат.
Сещам се за сладкарската извара на Л., където е посочено само мляко, поне от кумова срама да бяха написали някакъв консервант. Стояла е по месец в хладилника и изобщо не закиселява, дори малко.
А месото без нитритна сол (или боя) добива един сивкав оттенък, с който никой няма да си купи.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 12:07 от Cuckoo

# 745
Подарявам купон за - 5лв отстъпка при покупка от 50лв в Кауфланд Горубляне.
Скрит текст:

# 746
На 28ми съм пазарувала имам транзакция, която си се отчете правилно, получих 1 смс със сумата от покупката и колко ми остават в наличност. От тогава насам винаги си проверявам наличността и беше точно до сега. Гледам дръпнали са ми още веднъж същата сума. Как процедирахте в тези случаи и автоматично ли го оправят.

# 747
  • София
Свържи се с кол центъра на обслужващата банка.
При мен автоматично беше оправено.

# 748
Здравейте, излиза ми този купон в приложението. Вие как го разбирате? Че мога да закупя само един брой или както пише в купона до 10 броя.

# 749
Ясно е написано: едно единствено пазаруване- 1 до 10 броя

Общи условия

Активация на акаунт