🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 207
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 120
Катя и Мисис с един и същи номер, да орязват нарочно оценките на другите.....злобни женици.

# 121

Манчев ще даде на нея плакета освен ако Вуцов не получи 40 утре вечер.
едва ли, най-малкото ще го порежат, че сина му готви.  И за плакета е рядкост да го даде на някой, който не е с макс точки, а двете екземплярки са с по 39.
Много добре си сготви Деса, не и чуждо готвенето и посрещането на гости.

# 122
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала Деси все още,но съм сигурна,че е сготвила добре и още преди да стартира петорката,в моя ум тя автоматично печели плакета.
Готви със замах и сигурност в това,в което прави.С такива впечатления съм останала от предното й участие.

Иначе днес наваксах с вечерята на арменката и после с тази на Катя.

Арменската вечер много ми хареса,защото е кухня,която аз не познавам и щеше да ми бъде любопитно да опитам.
Основното нямаше да го ям,защото има месо,но десертите..уау десертите.
Иначе домакинята - какво да кажа - За първи път чувам толкова груб и монотонен тембър.Ще е идеална да озвучава навигационни системи за коли.На външен вид също ми е грозна като кон пък нека си има купените титли.

Катя - куку. Не ми допада особено. Нон стоп мрънка,но била позитивен човек,според нейните представи.
Дома й е един кич от дреболийки и боклучета,но за това няма как да съдя,защото е личен избор и колкото да не ми отговаря на вкуса, на други би се харесало.
Иначе сготви ок,но с един такъв соц полъх,може би заради обстановката.
Също така предпочитам всеки да имаше салата,вместо всичко да е на куп и да не изглежда добре естетически погледнато.

# 123
  • софия
Мисиската ме забавлява: "За прекрасната вечеря давам 9 т." 😂 Изложи се в "Стани богат" и затвърди впечатлението и тук.
Деси Цонева ще я гледаме пак. Имам чувството, че ще участва до плакет.

# 124
Деси забрави да мине телешкото на тиган преди да го завие с тестото? Или бъркам?
Единствено завиждам за тия апартаменти, които показва из ефира, верно е случила на наследство, както сама се хвали.

# 125
Забрави и си призна. Wink

# 126
Май никой не получи максималните точки тази седмица. Не вярвам и Вуцов да ги получи. Арменката и Катя са с еднакъв брой точки. Предполагам, че мисиската ще вземе плакета. Вечерята определено беше по-интересна и богата от тази на Близнакова.

# 127
сега загледах епизода - дребни женички. миската е много дразнеща, говори като дваж лоботомирана.
деса добре сготви. чудно ми прави впечатление /и при готвачите беше така/ - хора с умения, а не могат едно интересно меню да структурират. ще ме извинява деса, но можеше нещо по-интересно и атрактивно да направи.

# 128
И аз го прехвърлих на бързо.
Деси може да е всякаква, но вечерята ѝ бе перфектната до момента.
И без свекърва, помощ и пр.
Ония двете много, много олекват.

# 129
# 130
Спокойно мога да пропусна другата седмица 🤣

# 131
# 132
  • София
Иво Димчев 😂 на кой му дойде на ум да го покани!

# 133
то ще е фрийк шоу. не, мерси

# 134
  • софия
Иво Димчев вече беше. Баница прави, друго не помня.

Общи условия

Активация на акаунт