🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 197
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 105
Страшна скука. Калоян почти не говори, теглят му думите с ченгел, покани си приятелите да се покажат по телевизията и да се изрекламират, набърка направо същото меню като вчера.
Може би Деса ще е единствената, която ще сготви нещо като за това предаване.

# 106
Сега го изгледах, тази вечер тотал щета. Момчета направи каквото може, младо е а и едва ли се вихри всяка вечер в кухнята. Толкова може.
Но женската част от гостите бяха нетърпими...

# 107
Знаете ли къде се продава сърцевидното козе сирене, което Калоян използва? (гледам със закъснение и съм на баничките)

# 108
Ще я видим утре и Деса с големите претенции как ще се представи. Не мога да разбера защо канят такива като Калоян в готварско предаване. Момчето е голям сладур, но си личи от километри, че готвенето му е последна грижа. Разбирам го, защото и за мен е било последна грижа на неговите години. Въобще не ме интересуваше какво ще ям, някой сандвич пътем ми беше достатъчен. Не гледах от началото, в дома си ли ги покани? За мое учудване дотук Вили Вуцов се държи най-обрано.

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Деса и Катя са непоносими.
Една през друга задават въпроси (нетактични) и дори не го оставят да се изкаже.
Много викане,много приказване..едва ги изтраях 40 минути,а какво остава за цяла вечер. Горкия Калоян,не му беше приятно въобще.

Иначе менюто - стандартно и нищо специално.Свинско с картофи и гъби..не знам дали има по-банална от тази комбинация в кулинарията.
Аз бих си хапнала от Капресе и баничките и с това бих се нахранила дори.
Бих му дала 9/10.
И аз смятам,че не му бяха нужни помощници.

# 110
  • София
Аз снощи без да искам, забравих да гледам, изобщо забравих да  пусна Нова, така се бях забляла в един сериал.

# 111
Катя ми хареса, не точно с готвенето, а с настроението което създаде във вечерта си - беше много приятна и ненатоварваща.
Калоян...ако можеше всички състуденти да се изредят, кой да кълца, друг да завива, трети да мие чинии. Младежи.Smiley Момчето вместо да се отпусне и да мине приятно вечерта, непрекъснато отбиваше глупавите въпроси на дамите.
Вуцов е почти заспал на моменти, умира си от скука, добре, че трите "сватовници" крякат и дрънкат глупости една през друга та да го разбуждат.

# 112
  • София
Деси много прилича на баба си. Направо и е копие.

# 113
Деси много прилича на баба си. Направо и е копие.

Приличат си, но баба ѝ излъчваше класа, а Деса е простакеса.

# 114
Аз като чувам от Деси за възпитателните методи прилагани върху нея от родители и баби...честно казано добре, че ги помним само с образа от екрана. То не е трудно като те нагласят и четеш новините да излъчваш класа. Не ги познавам като хора, но пък с все изцепки от родата не накланят везните в полза на някакъв свръх интелект прародителите. Понякога е безумен късмет да си в точното време на точното място.Wink

# 115
Аз пък като им вярвам на приказките ... Всичко ще кажат за да са интересни. Пък и на времето възпитателните методи бяха други. Като гледам на нея не са ѝ повлияли особено.

# 116
  • софия
Баш. Каквито и да са били възпитателните методи, не са ѝ се отразили особено. То и личен пример трябва.

# 117
  • София
Ехооооооооооооо.
Айларипиииииии.
Ябадабадуууууууу.

Къде сте бе? Деси сготви, послещна гости и си легна вече, а вие ни се чуете ни се видите.

На мен лично вечерята ми хареса.

# 118
Тоя мрънкалник,набеден за "мисис не знам си к'во",няма ли да спрв да се пробва да обсебва внимание с безличната си особа и на "самонанеяинререснотоидете"

# 119
Деси  показа кулинарни умения.
Нямаше изцепки на масата. Хареса ми атмосферата.
Мисля ,че несправедливо я орязаха с точките.
Манчев ще даде на нея плакета освен ако Вуцов не получи 40 утре вечер.

Общи условия

Активация на акаунт