🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 193
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 90
Странно, но Катето "моме 'убаво" Wink, не ме подразни тоя път. Сготви нормално, подреди маса, водеше разговор, да, повече за себе си, но не беше тегаво.
Малко опашлетата не бяха на място спрямо възрастта и, но за гостите се беше спретнала прилично.

# 91
На мен пък ми останаха очите в сервиза на Катето, синичко като видя и се разтапям. Много хубав, много!

Деса простакеса даже няма да я коментирам, на всички им стана неудобно на масата от въпроса ѝ

# 92
Ох, не мога да спра да се смея с миската. Като чат бот е или направо робот - гледа, не мига, рецитира монотонно и отсечено.
Ако изкуственият интелект не беше толкова развит вече, щях да кажа, че е като с имплантиран такъв, но вслучая няма да е коректно спрямо ИИ Simple Smile

# 93
С какво се е проявила Деси? (Не гледах снощи, че бях на спектакъла на Lord of the dance)

# 94
Катя направо си беше нормална снощи, в сравнение с предния път Simple Smile дори откъм облекло. 
Скрит текст:
Такава престилка с лимончета и покривка и аз имам, донесох си ги от Соренто , заради тях я гледах Stuck Out Tongue
И ястията бяха нормални, няма нужда от изхвърляния, ей такива храни почти всички хора ядат; сама си ги приготви, у тях ги покани.

# 95
Много тъпа компания тази седмица.
Ми не вървят нещата ,нито в кухнята ,нито като разговори.

Продължават да избират който и да е ,само и само да има сезон

# 96
  • Sofia
Какво е казала вчера Деса ?

# 97
  • София
Симпатично момче е Калоян, но защо трета вечер свинско? И за какво му бяха тези 40 помощници? Менюто му е достатъчно семпло, че да не може да се оправи сам. За мен беше излишно един да му начука пържолите, друг да му сложи продуктите за пестото пестото, а третият да му включи блендера...
И какво значи, че Катя не обичала Капрезе, като всички компоненти бяха разделени? Ако не обича песто, можеше да си вземе домат с моцарела. Ако не обича и моцарела, можеше да хапне малко домат със сол, не да прави такива тъпи демонстрации. Нейната салата вчера беше с домати, значи яде. Тегав гост е.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:42 от Reinа

# 98
Колко точки получи Калоян?

# 99
Тая пък миска, ако не беше свекито й, сигурно нямаше да сготви и колкото Калоян, ама да маха точки. Явно е сложила себе си за десятка и всички са надолу. Близнакова пък не обичала капрезе - греда за Калоян! Ми той да не е врачка?

# 100
Колко точки получи Калоян?

36 общо. По две десятки и по две осмици.

# 101
Какво е казала вчера Деса ?

Скрит текст:
Попита Вуцов дали наистина футболистите се щипели по топките преди мач, било традиция според нея имала достоверен източник.
Той отказа да коментира изобщо..

# 102
  • гр.София
Много ме подразниха Деси и Близнакова с нетактичните си въпроси. Горкото момче, не знаеше как да се измъкне.

# 103
Катето като видяла, кои ще са участниците, се записала и тя... ?!
И къде се върза в тази компания?

# 104
На Близнакова пък скариди и октоподи и се хапвали. Защо тя не схотви морски дарове, а свинско? И в редишни сезони разни префърцунени моми бълнуват омари, а готвят пилешко по 3.50.

Общи условия

Активация на акаунт