🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 097
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 75
С тея опашчици наистина си като куку Rolling Eyes

А с малката къса черна рокля...Нямат ли огледала тези хора !!
Нещо не ми се връзва нейното присъствие в тази компания

# 76
Тази Катя се презастрахова за лоши оценки.
За себе си още веднъж потвърдих,че показно добрите или набожки хорица,са най-голямата щета😆

# 77
  • София
Яко я кълват пилците Катя, ама поне си сготви сама жената. Огладнях. 😃

# 78
Ох, Десо простакесо...

# 79
Я ,питката уж я сложи цяла, а сега е на отделни парчета... Аз ли изпуснах нещо?
не си. Показаха преди първото втасване, явно после е оформила.
Сготви, вероятно вкусно, но в сравнение със снощната вечер... Чак книга издала.

# 80
  • на село
Деса, хич я няма, кухо, та дрънка.

Нещо жените- не ми харесват, меко казано, за да не лея хейт.

Младият актьо е готин, ама и той не знае какво прави в тази компания Joy
Вили Вуцов става, но семейно сме Левскари Smiley

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 21:08 от НелиСА

# 81
Е, Деса бързо се качи на черешата, а може и преди снимките да е започнала.

# 82
Катя има много птици в главата и явно с възрастта се увеличават. Певица??? С тази песен " Лиляно моме се остана" от какво преживява не знам но самочувствие бол. А Деса е простакеса пълна, изобщо там родата, майка й няма и тя много акъл, баща й ..................велик журналист го изкараха ама обслужваше все първите на деня, Коста Цонев и той до господарите на деня и после богаташ :!!! Сестра му отрепка благодарение на опиати и пиене.

# 83
Вечерята на Катя ми хареса. Без помпозност и вкусно. Особено питката е разкош. Това за алкохолеца при замесването е нещо ново.
Деса е с просташко държание и това, което изтърси на масата е обидно.

Освен Лиляно моме друга нейна песен не знам известна.

# 84
  • на село
За алкохол в питката не знаех, но в козунаците винаги слагам, по рецепти дават коняк, ром, но аз имам една кайсиева ракия и от нея задължително при замесване по 1 капачка Joy

# 85
  • София
Изненадващо обрано участие на Близнакова, явно си е взела поука от критите в първото ѝ участие. Обаче и манекенкака ѝ върна жеста с оценката и сега са квит.

# 86
  • Бургас
На Манита може бая да и́ помогна свеки, ама ястията бяха различни, интересни и изглеждаха вкусно. Катето... салата, питка, свинско с гъби... напо́мни ми за бързото хранене до нас.

# 87
Сега го изгледах, сигурно ще е вкусно, салатата и основното. Приятно лудичка е, не ме дразни, поне има чувство за самоирония. Деси така на трезво ли се държи или е подложила!? Предполагам нейната вечеря ще е с претенции с оглед участията из разни предавания.

# 88
Деса по едно време беше репортер в На кафе.
Тогава съм я виждала нормална. Е, все пак всичко е по сценарий и да е имало изцепки са били  изрязани.

Чета хейт по Катя във фб, ми  к'во ново да предложи, манджи които се готвят във всяко българско семейство. На мен ми хареса.
Не помня какво ѝ беше менюто преди преди пет, шест години в едно Пазарджишко село ги посреща тогава.
Но не бих си причинила стар епизод.
А това, че е, ку-ку и тя си го знае.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 18:29 от *Биле омайно

# 89
Съвсем изсмукани от пръстите са тия випове.

Общи условия

Активация на акаунт