🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 104
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 320
Тази ли беше Оля от групата на Петко трамвая
и бившата на Иван Лечев?
Много проклет човек ми идва, дори диетоложката не е толкова крива.
Точно крива е думата за тази Оля.

# 1 321
  • Sofia
Новият сезон ще е 4 седмици.
Седмица с участници от Игри на волята,седмица с пишман политици/разпознах Цвета Караянчева,Антония Първанова и Андрей Слабаков/,седмица с готвачи…и другите ги забравих какви са 🤔

# 1 322
Тази ли беше Оля от групата на Петко трамвая
и бившата на Иван Лечев?
Много проклет човек ми идва, дори диетоложката не е толкова крива.
Точно крива е думата за тази Оля.

И това със сватбата дето 3 години се планира, айде малко по-спокойно, не е майка на Уилям. Потрес и пишман аристократка.

# 1 323
Е, тъй, де яла лимони.
Те на кралското с - во едва ли са подготвяли толкова време сватбите.
Сигурно са, де.
Ама тя как представи нещата.
Б|ррррррр.

# 1 324
Много ми хареса размаха и спокойствието, с които готви Башар.

Думата за Оля е скрипя 🤭 Не пропусна да се прояви.

# 1 325
  • Брюксел / София
Връхлитам в темата да се възмутя от диетоложката, която след 100 години в Бг, занимаване с храна, готвене и умуване не е научила, че в тиган се запържва, а не запича. Пече се във фурна. Аман, от празноглавки!

# 1 326
  • София
Е то и пилешкото приличаше на повръщано, но и тя и Манчев се опитват да ни убедят колко апетитно изглежда. Съмнявам се изобщо тя да е готвила нещо за тази вечеря, освен че показа горе-долу какво ще е менюто.

# 1 327
Въобще е крайно време да ни дадат малка почивка от присъствието на шеф Манчев и Цецо от Семейни войни. Байгън вече ми дойдоха. Другите предавания правят летни паузи, тука няма, братче. До пълно видиотяваме трябва да слушаме какво обича да яде шеф Манчев и нескопосните шеги на Цецо. Малко да ни оставят на мира, че да ни залипсват.

# 1 328
Семейни войни и Цецо няма да ги има.
Бай Манчо остава с две предавания.

# 1 329
А детето й, на две годинки и нещо, говорело и знаело три езика...

# 1 330
Нищо от менюто на ливанката не ми изглежда да беше вкусно. Манчев се уби да я възхвалява,голяма реклама на бизнеса й .

# 1 331
Семейни войни и Цецо няма да ги има.
Бай Манчо остава с две предавания.

Доколкото разбрах ще ги има.
И бай Манчо повтаря до безкрай. Какъв интерес да имам като ги помня участниците. Знам кой какво е сготвил, кой какви оценки е дал, кой е взел плакета. Ми да не сме олигофрени, та да гледаме едни и същи предавания по 100 пъти. И най-тъпия филм да бяха дали, щеше да е по-интересно. Дори и Гала с целия цирк я махнаха през август, ама тия двамата - ниц!

# 1 332
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Манчев се разтопи като масло на стайна температура върху препечена филия днес. То бива четки и хвалби, но днес изби глутена. И за какво? Нищо от менюто не беше уау, да не говорим, че докато Касабието "готвеше" дори естетически нямаха вид ястията и.

# 1 333
Влязох в темата, за да се ориентирам има ли смисъл да го гледам, като Ви чета нищо не съм загубила.

# 1 334
Нищо от менюто на ливанката не ми изглежда да беше вкусно. Манчев се уби да я възхвалява,голяма реклама на бизнеса й .

Това е и целта на предаването. Да канят куцо и сакато. Хора, които и лук през живота си не са рязали, камо ли готвили и тук-там някой, който умее да сготви нещо прилично. Лъскане на имидж/в повечето случи се получава обратното/ и изтупване на нафталина.
Аман.
Енджи се постара, интересно би ми било да опитам нещата, които сготви, защото моята кухня е далеч от префърцунените и прехвалени здравословни готвения. Може пък и да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт