🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 703
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 140
Здравейте!
Много ми хареса как изглеждаше питката, която бабата на Мари беше направила. Дали има някъде споделена рецепта?

# 1 141
Коя е тази, с която готви, по-точно нарязва някои продукти Джуджи? Голяма симпатяга изглежда.

# 1 142
Сандра Андреева
1001 рецепти.

# 1 143
Сандра Андреева
1001 рецепти.
Сандра Алексиева

# 1 144
  • ВАРНА
Фицата спомена Яро от Варна.Ако няма друг рибар със същото име скоро си взех миди от него.Седмицата е много приятна и беззлобна.

# 1 145
Фицата спомена Яро от Варна.Ако няма друг рибар със същото име скоро си взех миди от него.Седмицата е много приятна и беззлобна.

За пръв път от доста време да видя участници, които са ми симпатични до един. Гледам с удоволствие.

# 1 146
И на мен ми хареса. Приятна атмосфера, домакини, участници.

# 1 147
Защо коментарът ми беше изтрит?

# 1 148
И на мен ми е приятна тази седмица, въпреки че съм гледала някои епизоди от нея. Прекарват си весело, без да се вдълбочават в храна и в посрещане, важното е настроението и преживяването в компания. Въпреки, че Стефан Илчев беше на светлинни години пред Фицата, точките са едни и същи.

# 1 149
На мен не ми допадат тазседмичните участници.Много са лигави.

# 1 150
Каква/коя е тази Гери, която раздава ниски оценки?
Не участваше ли преди години в някаква реклама със сирене?

# 1 151
Една префърцунена, с едни шапки като варели се правеше на известна някога. После се гордееше с естествените си огромни гърди. Говореше се, че има нещо със Слави. После стана PR на коя беше там болница и там сгафи с някакво изказване и с поставяне на ваксина, снимана и качена във Фейсбук когато бяха само за здравните работници. После си направи дете от собственика на болницата, един такъв... никакъв и се затиши за сега.

# 1 152
Тая женица е много нещастна😶

# 1 153
Името, името и как е? Не ме интересува щастлива ли е или нещастна и подробностите от личния и живот.

# 1 154
Е, името!? Нали ти си написала "каква е тая Гери"? Името и е Гери, Дончева Гери. На въпроса "каква/коя" , не предполага да ти отговорим с фамилното и име, а точно с тия подробности, дето не те интересували. Що ли отговарям и аз!

Общи условия

Активация на акаунт