🍒Черешката на тортата 🍒

• 87 692
  • 1 350
  •   1
Отговори
# 1 185
  • на село
Тази я усетих, че не е наред, а и беше хапнала преди да отиде на гости и затова не и се ядяло, абе от къде ги изравят ...никога не съм я чувала.

# 1 186
  • София
Прилича ми на Есил Дюран , не я знам коя е и не искам да я знам. Някаква превземка е...
Компанията що годе бива..без тази.

# 1 187
И на мен тази неядящата ми направи много лошо впечатление. Изкуствено надъхана някаква, баницата изглеждала страхотно, нищо че тя не я опитала, не ядяла това, не ядяла онова, непрекъснато коментира храната без да я яде и то е ясно, че се преструва. Как им издържаха нервите на другите от компанията не знам.

# 1 188
  • София
... Как им издържаха нервите на другите от компанията не знам.
Ами нали затова им плащат, да играят (респективно търпят) по сценарий.

# 1 189
... Как им издържаха нервите на другите от компанията не знам.
Ами нали затова им плащат, да играят (респективно търпят) по сценарий.
Нали един ги беше държал отвън на студа на празна маса, кукувци колкото искаш. Аз това няма да мога да го издържа за никакви пари на света. То си иска умение хем да си търпелив, хем да може да предразположиш тотално непознат и вероятно нямащ нищо общо с теб човек за някакъв разговор. Хамалогията по готвенето е отделно.

# 1 190
  • Sofia
Днес пак ще дразни с прищевките си.
Дадоха анонс,спомена ,че не била спортувала май този ден и затова пак подбира храната или май изобщо не яде.

# 1 191
Включвам се с коментар за предната седмица, защото едва сега изгледах последните два епизода! Татяна за мен се представи перфектно, една интелигентна и изключително ерудирана дама, която сготви вкусни ястия, които с удоволствие бих хапнала Simple Smile!
Василена доста посредствено се представи- добре, че бяха децата да я отсрамят! Има нещо дразнещо в нея, неприятно излъчване!
Камелия много дразнеща и дребнава, с тези пластични корекции ми прилича на жаба кикерица! Една злобна старица, която дава ниски оценки за да спечели тя самата! Все нещо не харесва, но си изяжда абсолютно всичко! Спомням си как преди години Кеми Тодороф беше забравила българският език и колко трудно и беше да го говори Worried!
Александър Пелев - много ми хареса как се представи, приятно обзаведено жилище и хубава кухня! Хареса ми дома му и всичко приготвено от него! Лично за мен Татяна беше победителката, радвам се че тя спечели Simple Smile!

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 22:35 от Natt***

# 1 192
Тази я усетих, че не е наред, а и беше хапнала преди да отиде на гости и затова не и се ядяло, абе от къде ги изравят ...никога не съм я чувала.
това са доста стари епизоди. Но подозирам, че сама се е предложила с цел реклама за бизнеса.

# 1 193
Ми като се е предложила, да не се държи като ощипана мома. Никога не бих отишла при такава за сватбена рокля. Представям си как почва да казва на клиентите си колко са дебели, как злоупотребяват. Такива превземки биха ме притеснили. Как яде храна със сол? Или всичко беше безсолно в нейна чест?

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 00:34 от Poni69

# 1 194
Не всички хора с проблеми, осъзнават, че са хора с проблеми 😏.
Евала на групата, как я издържа.

# 1 195
Останалите явно са готини и позитивни хора и я търпят. Много ми е интересно какво ли ще им сготви утре. Не съм гледала тия епизоди.

# 1 196
Дали ще сготви или кетъринг , нали организира събития? Аз съм гледала тези серии но нищо не помня.
Тази Райна е голям образ 😀.

# 1 197
  • Варна
Милена си го каза снощи, че трудно минават вечерите с тая.

# 1 198
Милена едва я изтрайва! Имам чувството, че има желание да и шибне един задвратник с надежда да се осъзнае. Joy

# 1 199
  • Варна
Не е само тя, просто на Милена много й личи 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт