Лунна диета - тема 5

• 49 579
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Момичета, ще правим ли луната утре?
Аз да се похваля - кантара от два дни показва 53,5 кг. Надявам се до утре да ги задържа и утре на луната да дръпна още 1 кг. надолу.
Аз да.

# 106
  • На морето!
И аз да Simple Smile

# 107
И аз ще се пробвам днес.Забравих да мина през кантара преди да изляза за работа обаче...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 108
  • Разпиляна във въображението
Няма да мога да се включа и имам усещането, че може да съм загубила спечеленото. В момента сме на почивка Simple Smile

# 109
и аз ще пробвам днес

# 110
  • Враца
И аз.
Ям си горе-долу нормално като количества и вид, а спазвам единствено фаст- хранене между 12 и 19ч., който не е никак рестриктивен.
Три месеца задържам около 72, което е с 10 кг надолу от старото ми тегло , и не е лошо да задържам, радва ме. Но имам и по-ниска цел, и трябва да тръгна натам най-после.
Затова от днес започвам малко да ограничавам храната и да се раздвижа, че никак не се движа.
Започнах деня с вода с лимон, сега отивам да си направя първото кафе.

Лека луна, момичета!

# 111
аз ще се почудя до обяд, може да направя 24 часа от 12 часа днес до утре следобяд

# 112
  • София
И аз ще я правя луната днес. Вчера бях на имен ден и такова ядене на пици и пиене на фанта му ударих, че сутринта не посмях да се кача на кантара. 100% съм задържала много вода от тази фанта, така че днес се надявам поне да я изкарам. Ясно е, че няма да имам напредък, но поне да задържа постигнатото.
Успех на всички

# 113
И аз тук, поне 36 часа мисля, плод и вода.

# 114
  • у дома
Аз за голямо съжаление отпадам-вчера се обади една приятелка да идем за РД на китайски днес и нямаше как да откажа.

# 115
Държа се още аз, но вече ми стърже яко.....

# 116
  • София
И аз за сега държа. Вчера изкарах само на 2 чаши айрян, но предвид преяждането с пици и препиването с фанта онзиден, резултата няма. Поне задържах килограмите до тук. Обмислям в събота пак да направя ден на айряни, обаче ми наближава ПМС-то и не знам дали ще успея да го направя, както трябва. Сега голямото предизвикателство ще е да успея да устискам на фастинг 20/4 през цялото ПМС, с първо хранене на айряни и само едно нормално хранене в 16.00 ч. Ясно е, че няма да сваля, но е важно да задържа постигнатото. После, като мине ще е лесно вече

# 117
  • Бургас
Отчет и от мен - вчера не се записах, че напоследък като кажа, че ще гладувам/лунувами все нещо се разваля. Та вчера сутринта пих едно мисто кафе, а около 12ч хапнах 3+4 парченца кокос. Оттам нататък само вода до сега. Кг са - 1.100, но го приемам по-скоро като пречистване и за поддържане на тегло, нямам нужда от отслабване. Надявам се и при вас да е минало успешно новолунието.
Като цяло беше леко при мен вчера, ня бях гладна, но днес ми е малко отпаднало. Отивам за парче диня, а може и малко мед.

# 118
Малко при мен този път (800г), но аз пък прекалих с плодовете...Май имах повече нужда от разтоварване, а и мотивацията ми куца поради ред лични причини.
Здрави да сте Simple Smile

# 119
  • Разпиляна във въображението
Някой ще лунува ли с мен днес? Хапнах морковена салата и ще съм само на вода.

Общи условия

Активация на акаунт