Лунна диета - тема 5

• 48 945
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
две парчета диня и лъжичка сладолед
след 10 ядох супа
не ми е съвсем ок, но няма и много храна

пия магнезий от 5 дни, спя  катоооооо......

# 91
  • Разпиляна във въображението
Удържах фронта само с вода! Ура!

Сега съм си взела краставица и моркови за през деня Simple Smile

# 92
  • При децата ми
До 20:30 ч. издържах на вода и две кафета, след това хапнах салата от домати краставици и печена чушка. Тази сутрин бях почти - 1 кг. Доволна съм!

Herzen, кой магнезий пиеш?

# 93
не много препоръчителен, оксид е,
свеки ми го пробута, на вита голд

продължавам на супа и диня днес, кантар нямам

# 94
Айде и аз с отчета Simple Smile

Вчера бях бетон!
1 кафе с много малко мляко (около 20 мл), 1 чай (неподсладен), 2,5 л вода и към 19.00 ч - 1 чаша айрян.

Кантара сутринта показа 54,7 кг. Много съм доволна. От събота до днес - 3,300 кг.

Днес ще ходим на пикник и ще съм на свински пържоли и салата - 1 хранене за деня - следобяд.

Ама друго си е, като пишем всички - много по-мотивиращо е Simple Smile

# 95
  • Стара Загора
Отчет след лунуването -900гр ... супер доволна, защото от 5год насам за първи път виждам 5ца отпред (вярно 59.750кг, но все пак 50 и 😁....но да не бързам да се радвам, защото днес си наваксах- даже още ми е тежко от обилния закускообяд и сигурно утре ще съм си ги възвърнала). На 31ви мисля пак да се пробвам!

# 96
  • у дома

Аз съм много доволна от магнум антистрес.
Отчитам малко късно мибус 1,100кг-аз си праея водния ден на всяка фаза,не само на пълнолуние.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 12:39 от svetlaem

# 97
слагай снимка, нищо че имам 60 за изпиване Simple Smile

# 98

Отчитам малко късно мибус 1100кг-аз си праея водния ден на всяка фаза,не само на пълнолуние.

Точно щях да питам същото. Чудех се дали има ефект, ако се прави на всички фази. Този месец са пет.

# 99
Момичета, ще правим ли луната утре?
Аз мисля да изкарам пак целия ден на айрян - нищо, че луната е чак от обяд. И да карам до обяд в сряда.
Снощи прегреших с едни карамелизирани фъстъци пред телевизора, докато гледам филм, но иначе съм стриктна с фаста

# 100
Аз да. Планирам една морковена салата на обяд и нататък на вода.

# 101
И аз съм тук, ще карам целия ден на кефир 😉

# 102
  • у дома

Отчитам малко късно мибус 1100кг-аз си праея водния ден на всяка фаза,не само на пълнолуние.

Точно щях да питам същото. Чудех се дали има ефект, ако се прави на всички фази. Този месец са пет.
Ами ако не се тъпчеш през останалото време има ефект-връщам някакви грамове,но си остава минус.Аз от мибалата год съм махнала захарта и брашното от храната-за 6 месеца свалих 30 кг и си ги поддържам-обаче сега лятото хапвам сладолед и затова правя лунните дни,за да неутралузирам влиянието й:blush:

# 103
днес съм на фаст, мисля утре и луна да правя
качила съм едни 2 кг, които не са вода, лепенка на устата ми трябва Rolling Eyes Mask

# 104
Момичета, ще правим ли луната утре?
Аз да се похваля - кантара от два дни показва 53,5 кг. Надявам се до утре да ги задържа и утре на луната да дръпна още 1 кг. надолу.

Общи условия

Активация на акаунт