Лунна диета - тема 5

• 49 632
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
и аз ще пробвам утре, малко куцо ми идеа в неделя
в понеделник ми е фаста, трудна работа да изкарам два дни, ноооо… ше видим

# 181
  • Бургас
Аз мислех даже и вечерята днес да пропусна, но тези дни ми е необичайно гладно, та гледам да не правя планове. Така или иначе хапвам една салатка сега, пък утре както дойде.

# 182
  • Разпиляна във въображението
Ще се включим.

# 183
  • там, където ми харесва
Аз също ще пробвам , мисля да лунувам до понеделник сутринта , но не знам дали ще издържа. Успех.

# 184
  • Бургас
Ехооо... никой не се отчита. Доволни ли сте от новолунието? Аз не започнах съвсем навреме, т.е към 23ч в събота ядох сладолед Blush , но пък оттогава до сега изкарах само на вода, чисто кафе и чай от глухарче. Преди малко изядох една ябълка и по- късно вечеря. Кг - 1.100

# 185
  • София
Много съм доволна даже 😀
Последното ми хранене беше в събота в 19 ч. Вчера изкарах само на вода, чай и 2 чаши айрян, и продължавам до момента. Сега ще ям в 16.00 ч. Кантара ме зарадва с 52,8 сутринта и искрено се надявам да успея да задържа 2-ката. Днес си обух едни любими дънки, в които не съм влизала от преди Ковид пандемията и си умрях от кефффф.
Планирала съм фастинг с 2 хранения във вторник и сряда, и в четвъртък пак да направя ден на айрян.

# 186
  • България
Не се получи въобще: същият ден направих 16 000 крачки пеш и си хапнах нормално.

# 187
и при мен така, ММ прави ципура, днес фаст 36, ще ям утре на обяд зайче
не ми се получават съботно-неделните

# 188
  • София
На мен най-удобно ми е да правя такива прочистващи дни в неделя. Ставам късно, лягам рано и реално нямам време да огладнея Simple Smile През седмицата ми е по-трудно, защото ставам много рано и следобед вече започва сериозно да ми стърже стомаха.

Ах, как хубаво ме подсети за ципура - ще гледам тези дни да се уважа с една, защото много я обичам. И лаврака също.

Да споделя идей за мои любими неща за похапване, ако някой иска да ги пробва:

1. Домашно картофено пюре (варени картофи, малко разтопено масло и много малко прясно мляко) с натрошено малко сирене в него
2. Варена киноа с масло и натрошено сирене
3. Препечени филии с Филаделфия и резенчета домат (домашен - много сладък) отгоре. Това даже за днес съм го предвидила за хапване.

Последното ми хранене гледам да е в 16.00 ч. с изключение на деня преди прочистващия ден (лунуването). Тогава последното ми хранене е в 18.00 - 19.00 ч, че иначе трудно издържам на следващия ден

# 189
Здравейте, момичета!

Мисля днес да се включа в лунуването, макар и малко да не е точно само на вода защото още кърмя и ще включа пресни сокове и зелени ябълки в процеса. Крещяща нужда имам от прочистване, а вече ще стане година не съм лунувала (бременност 9м, бебе почти на 3м).Принципно като съм заета не огладнявам, обаче покрай кърменето тотално изпуснах края този път. Мисля да го хвана този край преди да е заминал в друга галактика. 😅

Дали ще има и други лунуващи с мен?

# 190
Дали не е противопоказно при кърмене? Бях попаднала, че не е ок. Не помня със сигурност защо, но ми се върти, че може в кърмата да се отделят токсини. Не претендирам да е истина, защото кърмих преди 4 години и тогава четох.

# 191
Здравейте, при мен също не вървят лунуванията ,ако се падат през уикенда.
Гледам да фастя понеделник или друг ден през седмицата.
Успех лунички Hug

# 192
  • София
Аз ще го направя с ОМАД днес, че съм в ПМС и няма да издържа целия ден. Ще хапна нещо леко към 16.00 ч. Няма да е както трябва, но пак ще е нещо.

# 193
  • Разпиляна във въображението
Ще се включа и днес. Планирам да си избера още един ден от седмицата за фаст.

# 194
Дали не е противопоказно при кърмене? Бях попаднала, че не е ок. Не помня със сигурност защо, но ми се върти, че може в кърмата да се отделят токсини. Не претендирам да е истина, защото кърмих преди 4 години и тогава четох.

Аз точно заради това и ябълки ще ям и някой друг плод също. Олекотена версия, не строгата, която е точната за лунуването тоест вода и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт