Лунна диета - тема 5

• 49 645
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
утре е 13ти
новолунието е в 11:28

# 211
  • Враца
Тоест от утре да почнем, не от 13-ти ли?
Утре е 13-ти.

# 212
  • Разпиляна във въображението
Аз "лунувам" от снощи. През нощта се събудих от болки в гърлото, а сутринта бе толкова подуто, че само чай и вода си проправят път надолу цял ден. Утре си продължавам и така Simple Smile

# 213
Килограм изцедени лимони, дали с мед, дали с чай или топла вода, помага светкавично.

# 214
Аз "лунувам" от снощи. През нощта се събудих от болки в гърлото, а сутринта бе толкова подуто, че само чай и вода си проправят път надолу цял ден. Утре си продължавам и така Simple Smile
За болката в гърлото си направи дълбока гаргара с чай от лайка (топъл, не горещ) с лъжичка сода бикарбонат или сол разтворена. За предпочитане на гладно.

# 215
Тоест от утре да почнем, не от 13-ти ли?
в колко?

# 216
  • София
За гърлото много ми помага Ангал спрей Ментол. Пръскам по 4 - 5 пъти на ден и за 1 - 2 дни минава.

# 217
защото го минах скоро, ефизол смуках
и не стой гладна като си болна, пилешка супичка и гуш в леглото, гаден е тоя грип, започва с гърлото, после идва темп и кашлицата, бързо оздравяване ти пожелавам Hug

в 11:28 започва, ама хайде да започнем от сутринта Simple Smile

# 218
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за подкрепата! Смуча Ефизол, Трахизан, пия калциев глюконат, пръскам някакъв спрей и основно чай. Сега ми се появи едно дразнене в гърлото, все едно имам залък в него и ме дращи при преглъщане... Уф Simple Smile

beki8, ще пробвам гаргарата. И без това пия само чай от лайка.

Със супа няма да се справя, просто няма да мине нищо надолу.  Най-много бульон. Но ще си спазя лунуването.

# 219
Може да се добави и настърган джинджифил към лимоните, евентуално меда. От дете само лимони ме оправят.

# 220
И  аз се записвам за днешното лунуване. От снощи до сега съм на 2 кафета и вода, надявам се да издържа. Обаче, крайниците ми са ледени, предполагам, че е от липсата на храна.
За гърло - гаргара с Листерин.

# 221
  • Бургас
Успех, момичета! Аз изкарах 24 часа на вода и едно кафе по стечение на обстоятелствата, от 11-ти вечерта до снощи. Реших, че ми е достатъчно,  нищо че не е на датата.

# 222
  • София
Момичета, подсещам ви за пълнолунието утре Simple Smile

# 223
От колко почва утре

# 224
  • София

27 ноември 2023 – 11:16:41 часа – пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт