Лунна диета - тема 5

• 49 668
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Ох пълен провал ми е първия опит. Взе, че ми дойде и трябваше да хапна, сега до утре няма да ям ама... А за течностите, задължително ли е да е много вода. Моя организъм не в свикнал и реално трудно ще приема повече от 1,5 литър вода.

# 256
  • Разпиляна във въображението
Пия колкото ми се прииска. Аз също не мога да пия по много. Когато ме налегне работата съвсем забравям. Трябва да си включа отново приложението за напомняне.

# 257
  • Шумен
Здравейте!Не съм писала никога,но чета от около 2 месеца!Ноември правих целия месец и бях свалила около 2 кг,не са много,но е нещо 😅 сега по празниците пак се освиних 🙄 и от днес пак започнах имам едни 5 кг за сваляне,но и повече да са няма да се разсърдя 😅

# 258
За много години лунички.
Аз правя по един ден в седмицата фастя и сега на 2 го направих,затова вчера ядох.
Но пък новолуние и особено пълнолуние не пропускам.
Браво на стриктните,резултатно да е и успешна година на всички Hug

# 259
Записвам се за темата.
Миналата година се пробвах на 2 пъти неуспешно, но тази година съм по-амбициран. А и все пак вече редовно фастя 16-18/8-6, та някак си се чувствам по-подготвен за по-дълъг период само на вода.

# 260
Момичета, ще лунувате ли?
Чета ви от време на време и все се каня да се пробвам, та за утре съм решила.

# 261
  • Шумен
Аз да 🙂

# 262
Утре съм с вас, лунувала съм преди години и реших да опитам отново, че след бременността  имам доста кг за сваляне. 😊

# 263
Четох, че някои си позволяват протеинов шейк. Заредила съм се, че хич не мога да пазя диета, а след празниците съм + 2 кг и ми тежат, че съм и ниска, а не са вода Satisfied

Успех на всички!

# 264
може би и аз за 24 часа

# 265
  • Разпиляна във въображението
И аз се включвам.

# 266
Ще опитам на всяка цена, защото положението тази зима е "уляля". Grin

# 267
  • София
И аз се включвам днес

# 268
  • На морето!
И аз днес, това са ми любимите часове за фаст.

# 269
  • Пловдив
И аз се присъединявам към лунуващите днес. Надявам се на успешно лунуване и добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт