Лунна диета - тема 5

• 49 675
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
  • у дома
И аз се вкл,даже чак утре вечер ще ям-да видим след това резултата.

# 271
Завила съм се с одеалото и зъзна… Дано да си е струвало! 😁

# 272
  • На морето!
И на мен ми е много студено 🥶

# 273
  • София
И аз винаги съм така в дните на кисело мляко. В момента съм се увила, като пашкул, а довечера ще спя с анцуг и чорапи Joy

# 274
  • у дома
Завила съм се с одеалото и зъзна… Дано да си е струвало! 😁
Хахаха и аз съм в същото положение..

# 275
  • Пловдив
Значи не съм изключение. И на мен ми е студено, но няма да се изкуша да хапна сладичко.

# 276
  • Враца
Леле, момичета, навън трети ден е минус 15 градуса и не качва и до нулата! Как решихте, че ви е студено от диетата, направо ме разбихте! Wink

# 277
  • София
Аз знам, че е от диетата, защото пролет, лято, есен, зима - винаги ми е студено в дните, когато съм само на кисело мляко Simple Smile

# 278
  • Пловдив
И при мен е от диетата. Знам, защото в къщи е супер топло и всички са по къси ръкави, само аз съм с грейка и чорапи. Забелязала съм, че когато ми е гладно все ми е студено.

# 279
  • София
Как мина лунуването момичета?
При мен беше добре. Мисля да го изкарам и днес до обяд. После съм решила да се наградя с любимото ми домашно картофено пюре с масло и натрошено сирене Simple Smile

# 280
Много добре мина този път. Нямах нито главоболие, нито слабост, само студ. Вчера направих и първата тренировка за годината. Днес ще прекъсна фаста с яйца, салата и маслини.

# 281
  • Разпиляна във въображението
Идеално. Ще продължа до вечерта.

# 282
  • Пловдив
Лунуването нали е днес до 14 ч.? При мен засега върви добре.

# 283
И аз одържам фронта засега, мисля да се пробвам до утре сутринта дори, не съм гладна, но ме боли главата и зъзна много🥶

# 284
Успях да направя 24 часа само на вода, днес към 2 хапнах една супичка, по-късно и кисело зеле с месо.
Следващия път ще пробвам за повече от 24 часа, може би 36.. ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт