Лунна диета - тема 5

• 49 676
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
И аз ядох към шест със семейството, а хем не бях кой знае колко гладна и сега съжалявам.

Обаче са се похваля - почти 1100 грама по- малко.
Мисля да се пробвам и с момото на Касиопея , но отсега не съм сигурна, че ще ми се получи.

# 286
аз забравих, но МЦ- то дойде и падна едно кило от въздуха
зимата ми е труден, към невъзможен сезон за фаст и луна
ама тикам лека - полека

# 287
  • София
И аз ядох към шест със семейството, а хем не бях кой знае колко гладна и сега съжалявам.

Обаче са се похваля - почти 1100 грама по- малко.
Мисля да се пробвам и с момото на Касиопея , но отсега не съм сигурна, че ще ми се получи.

Пробвай това, ако искаш. Правя го от преди НГ и много добре си отслабвам с него

Првя фаст + ОМАД + лунна диета по следния начин:
1 ден - фаст 20/4 с 2 хранения в 12.00 и в 16.00 ч
2 ден - ОМАД с хранене в 16.00 ч
3 ден . фаст 18/6 с 2 хранения - в 12.00 и в 18.00 ч
4 ден - прочистващ ден (ден само на кисело мляко или айрян).

# 288
Тези грамажи или кг дето сваляме, повечето е изхвърлена вода. Аз лично около 600 грама по-малко вчера, днес си върнах почти всичко.
Една проста математика: Един килограм телесни мазнини е около 7500-8000 килокалории.
Ако се храните средно дневно с 2000 калории, то трябва да гладувате 4 дни за да изгорите един кг мазнини, и то при условие че горите само мазнини, което на практика не е така.

# 289
Благодаря за съветите!
Моят метаболизъм бавно, но сигурно започва да се променя и както не съм пазила диети досега, а по-скоро с ограничаване вечер и повече протеини влизах във форма за две седмици, забелязвам, че все повече не се получава.

Та, май ще списвам редовно тук и в другата тема за моно диети.
Страхотни резултати впрочем! Поздравления!

# 290
Тези грамажи или кг дето сваляме, повечето е изхвърлена вода. Аз лично около 600 грама по-малко вчера, днес си върнах почти всичко.
Една проста математика: Един килограм телесни мазнини е около 7500-8000 килокалории.
Ако се храните средно дневно с 2000 калории, то трябва да гладувате 4 дни за да изгорите един кг мазнини, и то при условие че горите само мазнини, което на практика не е така.
Точно това всеки път ме демотивира да лунувам. Но пък има предимства, че малко ти се свива стомахът и се очаква след лунуването да ядеш по-малко Simple Smile Аз правя фаст 16/8 всеки ден, без да искам, просто сутринта не ям, ям за първи път към 12.30, но от това не съм свалила нито грам. Моята приятелка пък напълня от фаста, а беше супер слаба. Важното е да си в дефицит. Боря се с едни 2 кг, надявам се до месец, два да ги няма, но да е трайно.

# 291
Има ли ентусиазирани за утрешното лунуване? (:

# 292
Мисля аз да се пробвам, предният път резултатът ми хареса😄

# 293
  • България
И аз практикувам гладуването на луна заради ефекта от неяденето. 4 дни -2000 калории са си около 1/4 кг мазнини дори с моя умрял метаболизъм и липса на движение. Следващите дни ти се яде наистина по-малко, чувстваш се по-енергизиран.

# 294
  • Разпиляна във въображението
Да, започнах Simple Smile Планът е да изкарам до утре вечер.

# 295
  • Пловдив
И аз се включвам.

# 296
От две седмици правя по-стабилни фастове и сякаш апетитът ми намаля. Надявам се днес да нямам проблем, защото останаха още 2-3 кг за изчистване до пролетта. Успех на всички! 🌸

# 297
  • Разпиляна във въображението
Някъде ми се мярна фаст според годините и в моята категория излезе 20/4.

# 298
Намерих някаква таблица за фастинг според възрастта и сякаш се припокрива с други подобни според възрастовата група.

Всички около мен хапват вкусно, аз гледам с насълзени очи... Grin На косъм съм да посегна към нещо вкусно, но засега стискам зъби...

# 299
25.01 е пълнолуние. Иска ми се да изкарам 3 дни на вода, чай и кафе. Успех на всички,  ще чета като се разклатя 😁

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 19:01 от Фръц!

Общи условия

Активация на акаунт