Лунна диета - тема 5

• 49 663
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Мен уикендите не са ми проблем. Всеки ден ми е лудница с две деца. Днес даже още повече та ми се уби и апетит и всичко... Не сме я стигнали кривата круша, обаче ей я там на хълма. Идва ми за разсейване днес.  Стане ли 16ч деня е минал за мен, тъй че още 2 дни остават.

# 346
Голям стоицизъм проявяваш, Minty Mohito. Браво! 🌼

# 347
Почнах и аз от тази сутрин, но ще я правя отново на плодове фазата, до неделя по обяд. Имам нужда от изчистване. Да раздвижа малко лимфата и да изхвърля шлака.
Успех на всички!

# 348
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е трудно през уикендите. От вчера се разбират мекици или палачинки за закуска

# 349
  • При децата ми
На мен ми е трудно през уикендите. От вчера се разбират мекици или палачинки за закуска

Същата работа е и у дома! Баница, мекици или палачинки. Smile

# 350
И аз от 24.02 ще се включа, като има групичка за мотивация ми е много приятно 🤗
Така ще изглежда:
сутрин две инстантни кафета  ~ 180мл/бр пия, около 500мл топла вода с лимон, през деня минерална/изворна. 8км пеша за деня

# 351
  • Бургас
Утре от обяд и аз съм с вас Hug. При мен е едно нагоре, надолу. От както съм започнала   да се тегля и записвам 18.01 съм 1.400 надолу до днес.

# 352
И аз с вас - от утре.

# 353
Еха каква голяма група се събрахме! Супер! 🤗 Успех на всички!

# 354
Добро утро девойки Simple Smile първите 600г паднаха, но по-важното е, че спах като бебе и имам енергия тази сутрин. Ще си продължа и днес на банани. Чака ме селски фитнес и няма да издържа само на вода. Леко ми е, хубаво ми е.  Успех и не се отказвайте!

# 355
  • София
Включвам се и аз Simple Smile. Но ще го направя в двата дни - днес ще се нахраня за последно в 16.00 ч и утре ще ям чак в 16.00 ч. Ще гледам да хапна нещо леко. Утре ще е по-сериозното лунуване - с чайове, повече вода и т.н., че днес ми е невъзможно да го направя, както трябва.
Успех на всички! Simple Smile

# 356
Още 1 ден ми остана. Почти на финалната линия съм и съм доволна,че за сега удържам и от резултата също. За сега меря само килограмите, утре ще видя и сантиметрите как са. При положение, че усещам.дрехите по себе си различно - и там очаквам добър резултат.  Simple Smile

Още малко остана до края на фазата. Не се предавайте преди финала. Трудното мина. Simple Smile

# 357
  • София
Аз си следвам плана - вчера хапнах в 16.00 ч и днес пак в 16.00 ч. За сега съм на кафе, чая е готов после да го глътна и него, и 3 л вода до преди храненето.
Относно килограмите - за сега нещата си вървят по план, даже една идея по-бързо, отколкото очаквах. Ако продължават така ще спирам луната, че ще трябва да влизам във фаза на задържане.

# 358
Нямам промяна в кг, по някое време днес като огладнея ще ям. Трудно я изгладувах тази луна, може би трябва да слушам тялото си, а не да гледам календари.
Има моменти в които не огладнявам по ден-два, а така с фази или "от понеделник" ми е насилствено и тялото е на контра✌

# 359
  • София
Нямам промяна в кг, по някое време днес като огладнея ще ям. Трудно я изгладувах тази луна, може би трябва да слушам тялото си, а не да гледам календари.
Има моменти в които не огладнявам по ден-два, а така с фази или "от понеделник" ми е насилствено и тялото е на контра✌

И аз имам такива дни от време на време, и да ти кажа честно - възползвам си се от тях. Като видя, че деня върви към липса на апетит си правя ден на кисело мляко и пия повече вода. Резултата не е много по-различен от този на луната.

Общи условия

Активация на акаунт