Лунна диета - тема 5

• 49 609
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
И аз тук, нещо леко изтървах нещата покрай нерви.

# 511
Аз съм на линия, обаче фазата ще си я карам както е. От 15.40ч днес, утре минимум до 15.40ч.  В идеалния случай ще ям в събота чак. 😃

# 512
И аз като MintyMohito Blush
Резултатно да е на всички Hug

# 513
Привет, банда!
И аз ще съм с вас, най-вероятно ще обядвам и след това приключвам с яденето.
Леко да минава Simple Smile

# 514
Ехее събрали сме се групичка 🤗 Супер! То и почти мина лунуването. Още към 7часа остават... още малко. Не се предавайте към финала хахах

# 515
  • Разпиляна във въображението
Няма, няма Simple Smile

# 516
Здравейте,  момичета как сте ? Аз сега се премерих - 1,6 кг. Като аз от вторник сутринта до днес са 72 часа на фреш, вода, чай и безкофеиново лате със соево мляко, само това кафе ме зашиста. Иначе ще продължа до след обяд. Вече съм 66 кг от 73, където бях от началото на май месец на плодове чай. Ох и сега ме е страх да не си ги върна. Всеки път като започна да се храня на другия ден кантара показва повече.  Явно, трябва сериозно да броя калории те и да не прекалявам с храната. Днес ще ям след обяд салата. А за вечеря задушена риба на фурна със задушени зеленчуци.

# 517
Току така не се връщат килограми. 1кг мазнини (и действително качено тегло) е 7000 калории изядени над дневните нужди от средно 2000ккал (зависимост от физическата активност).

От опит мога да кажа,че ако всяка седмица се спазва деня на лунната диета килограмите не се връщат. Само 24ч фазата говоря, не е нужно всеки път по 3 дни да е лунуването. Simple Smile

Също така, пак от опит - меренето всеки ден не е особено добра идея от към психическа гледна точка . Казва го човек със жестока история с хранителни разстройства точно от такова всекидневно мерене и човек паднал в капана на броене на калориите. От този омагьосан кръг трудно се излиза, отнема години. Един път на седмица е по-добър вариант за тегленето и проверка на кг. Примерно след лунна диета/24ч фаст. Иначе се заплиташ в кръга 'ох вчера ядох с една ябълка повече и сега съм качила 400гр'. Примерно. Отново казвам теглото варира. Задържа се вода, не всичко изядено през деня на другия ден сутринта заминава в канала. Не е качено действително тегло.

# 518
  • София
Аз не направих луната този път. Съседите ни поканиха на вино и печени джолани и......... Ясно ви е какво стана.
Но пък в последно време изобщо не ми се яди, така или иначе ям доста малко през деня, кантара бавно си върви надолу, така че не е страшно.

# 519
Хайде честита Луна 🤗 Кой е с мен днес на линия? Започнах я вчера в 16.30ч, плана е утре до обяд поне. Simple Smile

# 520
  • София
Аз съм на парти за завършване и няма да мога. Но ще се опитам да го карам на салатки само

# 521
Minty, с теб съм Hands Muscle

Трябва да си взема кантар. Така не знам точно какви резултати постигам. Определено мога да кажа, че се чувствам по-леко и свежо след лунуване.

Успех да всички и бързо и леко да минава HeartBlush

# 522
  • Враца
И аз тук. Wink

# 523

Здравейте,  как сте ? Аз изглежда не знам как но качих това което свалих на последното лунуване. Нормално ли е преди една седмица кантара да ми показва 67,400 и днес 68,300 при положение,  че си следя винаги калориите. Правя на ден по 15000-20000 крачки, изгарям по 2200-2500 калории. Следя си ги с часовник. Да, първите 4 дни се храних с повече калории,  но не повече от това което съм изразходвала. А другите 3 дни се храних стриктно по 1200-1400 калории на ден. И сега ми показва с 1 кг повече. Как е възможно? Възможно ли да задържам вода тази седмица,  защото съм в менструация? Иначе много не разбирам BMI но показва , че имам по малко мазнини. Обиколка не съм мерила. Наистина съм много разочарована от себе си.

Ама днес е пълнолуние ли ? Аз мислих,  че е на 22 юни? Ужас изядох 250 г малини. Но сега продължавам да течности. Аз и така мислих, че , ако кантара покаже повече да се хвърля пак на течностти и изядох тези малини. Значи и другите фази на луната са важни? Ако знаех и аз от вчера щях да бъда. Дано, не е проблем,  че съм яла малини.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 11:16 от Asya192

# 524
  • При децата ми
Пълнолунието е на 22 юни.

Общи условия

Активация на акаунт