Лунна диета - тема 5

• 49 670
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
  • там, където ми харесва
Записвам се и аз за днес. До сега само кафе и фреш.

# 241
И аз съм лунуваща,пълнолунието не е за изпускане след коледната трапеза Stuck Out Tongue Winking Eye
Резултатно да е Hug

# 242
  • Стара Загора
Успяхххх 🥳 въпреки че снощи бях на Стедановден, карах само на вода и чайчета и днес кантарът ми се усмихна с -1,400кг.

# 243
много сладко и много солено в последните дни
моят е -1,8 кг., а не бях съвсем стриктна
доволна съм

# 244
  • София
О, бързо оздравяване!

Благодаря! Пазете се, че този вирус е много гаден.

Не направих луната стриктно, защото ММ ме накара да изям 1 пържола. Не съм се и мерила. Обаче си знам, че доста вода съм махнала - усещам си го. Днес съм по-добре и ще направя ден на мандарини, че останаха и без това много.

# 245
Здравейте, искам сега началото на годината да пробвам лунната диета. Попринцип правя ежедневен фастинг и не мисля, че ще ми е трудно. Чета днес, цял ден и още не мога да разбера на новолуние или пълнолуние се почва?

# 246
  • София
Какъв фаст правиш? И аз правя фаст, но всеки ден е различен.
Относно въпроса - може да започнеш от първата фаза, която е след НГ, няма значение коя се пада. При мен най-добре действат пълнолунието и новолунието.

# 247
Какъв фаст правиш? И аз правя фаст, но всеки ден е различен.
Относно въпроса - може да започнеш от първата фаза, която е след НГ, няма значение коя се пада. При мен най-добре действат пълнолунието и новолунието.

Здравейте, правя фаст 16:8, вече от доста време, бях спряла само по време на бременността.

# 248
  • у дома
Аз си правех на всяка фаза-1 път седмично се правеше и ми се отразяваше доста добре...През ян кога е първата фаза,че нещо съм се оляла покрай празниците с хапването.

# 249
  • Разпиляна във въображението
По календар е на 4-ти, но не знам точните часове.

# 250
  • Разпиляна във въображението
За много години, момичета!

Има ли лунуващи днес? Аз вече започнах Simple Smile

# 251
За много години, момичета!

Има ли лунуващи днес? Аз вече започнах Simple Smile
За много години, аз днес за първи път ще правя. Сутринта пих чай вместо кафе, дано издържа до утре.

# 252
  • Враца
Аз съм тук.
Бях забравила за луната, но до обяд не ям и всъщност до момента спазвам. Ще опитам за целия ден, че нещо напоследък съм се разяла...

# 253
Има ли час за това лунуване? От колко до колко часа е, че аз здраво закусих в 8, но не пречи да изкарам до утре обедно.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт