Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 406
  • 473
  •   1
Отговори
# 405
E гати чудото! Наздраве

# 406
  • София
Адски досади тази тема.
Дайте женски майчета да се молиме само да не ни доведат щерките по един такъв с посрано дупе, че тогава няма да ни стигне форума да виеме като вълчици.......................... ooooh!има да го подмиваме....................... newsm78 пази боже!!!

# 407
не досадна, ами доста грозна стана темата, защото не спирате да обиждате чуждото дете- мамин лигьо, посрано дупе и т.н.
нали се възмущавахте как авторката обиждала момичетата, които искали да се изкъпят
вие правите същото в момента- обиждате и не спирате да се подигравате

# 408
Отсега мога да предскажа, че тази тема ще влезе в тазгодишните номинации, наздраве  Grinning

# 409
  • София
Може би наистина е прекалено, но във всеки случай и ЗАСлУЖЕНО

# 410
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може би наистина е прекалено, но във всеки случай и ЗАСлУЖЕНО

hahaha ..... вярваш ли си ..... просто сте злобни, няма какво да се лъжем  Sunglasses

# 411
Хммм, злобни сме били Crazy. Няма само на свекитата да им се носи славата. Нека и тъщите да си защитим чадата, че белким бъдещите свекървещици се вземат в ръце. Щото сега всички дружно пеем срещу свекървите, но после да не се обиждаме на "сватя".  Mr. Green

А и мен проблемът с тази тема не ми е в това кой на кога и докога мие д-то, а че през 2-3 дни някой чел-недочел се включва с някое супер "адекватно" изказване, което вече е минало поне 4-5 пъти на дневен ред. Ами, като не им се четат толкова страници, защо пишат, ааа?!

# 412
  • София
Аз като една бъдеща тъща и свекърва / Wink/ никак не мисля да си разглезвам мъжкото "чедо", напротив, имам искренното желание да стане мъжкар, в най-добрия смисъл на думата. От сега, колкото и да е странно се опитвам да го 'третирам' малко по-различно от дъщеря ми, повече време гледам да го оставям сам, да не тичам при всяко скимтене да го нося на ръце, да видим до кога ще устискам, но не мога да си представя сина ми да е мамин лигльо.  Sick

# 413
  • София
Аз като една бъдеща тъща и свекърва / Wink/ никак не мисля да си разглезвам мъжкото "чедо", напротив, имам искренното желание да стане мъжкар, в най-добрия смисъл на думата. От сега, колкото и да е странно се опитвам да го 'третирам' малко по-различно от дъщеря ми, повече време гледам да го оставям сам, да не тичам при всяко скимтене да го нося на ръце, да видим до кога ще устискам, но не мога да си представя сина ми да е мамин лигльо.  Sick
по-важното в случая е миенето на дупето, не мислиш ли  Joy
и мен ме хвана лигнята Embarassed
давайте да пускаме номинациите!

# 414
Темата си заслужава номинацията, обаче до края на годината може да потъне в забрава. Само си помислете през следващите 11 месеца какви бисери предстои да се сътворят  Joy
Така че трябва редовно някой да я изравя и да добавя по нещо към дискусията. Например, че 'мутресите' е можело да изчакат 5 -10 минути или пък каква е тази майка, която още къпе 7-годишния си син.
На тези двете реплики залагам да поддържат огъня в темата през следващите 11 месеца, за да не ни се размине номинацията (че и наградата)  Joy

# 415
Ако доживеем номинация, искам награда-екскурзия до онзи санаториум.....Да я видя тази баня аз, да помоля някоя друга мутреса да изчака, щото ще къпя мъжа си.... Twisted Evil LaughingИли да викна свеки да ме отмени, като майка-орлица.... Thinking
 Peace

# 416
Като гледам няма опасност да отмре. Всеки път като я видя възкачена като феникс от нищо, ми става едно хубаво. То и аз взех участие до към 4 стр.
Ама ще се включа пак.
Не виждам коя сила, та дори и огромната ми майчина любов, ще накара 7 г. ми син да влезе в женската баня.

Виж сега на 17 с удоволствие би го направил, ама те едни фльорци и мутреси - искат да ги черпи, да ги води по кафенца.

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 12:06 от Г-жа Смутена-Засрамена

# 417
Прочетох темата в началото, когато беше 2 страници! Сега като я видях на 1 място и с 20 страници мнения, се втрещих.  #Crazy newsm78 #Crazy  Прегледах последните 2 стр. Не мога да повярвам как може да се изпише толкова по този въпрос!!!! А колкото до номинациите - според мен ще издържи 11 месеца съвсем спокойно! Това е целия абсурд!
Няма да коментирам самата тема, защото според мен е доста идиотска като цяло. Но ще вдигна и аз наздравица! cheers Ако не друго - аз поне се забавлявах искрено, като четях отговорите!!!  Joy Joy Joy

# 418
Аз пък не знам какви са тези номинации и затова, ако може да ми обясните, ама тук, в тази тема - тъкмо ще я поддържаме жива още известно време Wink

# 419
Ежегодните форумски номинации за най-абсурдна тема "Златен запъртък"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт