Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 397
  • 473
  •   1
Отговори
# 390
Апропо-в обща баня ред няма!!!Че да е принуден някой да си изчаква реда... Confused
Ай сиктир на вас-навирайте се със синовете си у дома така до пубертета ако щете.
Оки, на сауна и тук ходим, не сме толкоз прости и да-голи сме вътре, не стоим с дрехи да се потим Whistling, но не се чепатим и не си бръснем интимностите там, камо ли да ги подмиваме-това сме го направили в банята преди сауната Laughing
Същото това дете-на 7 години после в училище разправя за катериците на мацките в банята-бъди сигурна, чувала съм с ушите си... hahaha
Мили мами Пенелопка и Фини аз ли нещо неразбрах или неусмислих но от това което прочетох вие ходите на обща сауна мъже и жени и всички са голи?!? Shocked #Crazy
Аз се имам що годе за свободомислеща и модерна в мисленето си но дори на плажа свалям горнището на банския само когато няма много хора и сме на някое по спокойно местенце а пък гола с мъже в сауна  Shocked това ми се вижда прекалено.
Както беше казала една съфоромка по горе от толкова голота и показ нейният приятел нудист е имал проблеми в секса!  bowuu

# 391
Бе аз проблеми със секса нямам, а мъж ми е мноооого далече от нудизма Party
Да, влизала съм в обща баня-на повечето лагери са такива баните.Влизала съм и като малка с баба ми в женска баня в Овча купел-ужасни гледки имаше, честно SickГолотата за мен не е табу, не съм пазена под похлупак, знаех , че баща ми е различен от майка ми, не са бягали като Дявол от тамян от това, но не са го и натрапвали и все пак-неприятно е усещането докато се миеш някой да те гледа, макар и неволно....Признавам и като дете не съм се чувствала комфортно, сега, като голяма по-бих го превъзмогнала и бих се измила, ако се наложи, но като дете-бих се възпротивила, особено пък ако бях момче, а баба ми/ майка ми/ ме разсъбличат на тази възраст... Confused
Да, ходила съм на парна баня-влизаха и мъже там.Ходила съм и на сауна, една обща и една женска, в женската си бяха голи жените, в общата някои се опитваха с бански да са...Но разберете, дори и някой да приеме за нормално да е на плажа гол, в сауната-там не се подмива, там това действие вече е свършено, а като се замислите-вие как си миете интимните части?Мъжете ви?Дори и да не заемаш причудливи пози, все пак бъркаш тук-там, за да е чисто, нали?За едно дете би било смущаващо, пък как пък няма да дам някой друг дами бръкне, че да ме измие....ужасТ ooooh!
На плажа-докато циците ми изглеждат нормално=ще се пека без горнище.Като увиснат ептен-спирам с това натрапване на фалшива свобода и падане на някакви измислени табута.Детето ми на плажа е с бански, като се намокри я преобувам, но не и налагам модела-ходи, мама, гола, че да не се срамуваш, да си свикнала един вид...Имам спомен също така детски от морето-вече съм била в осъзната възраст, н аплажа майка ми ни махаше мокрият бански по същият начин, а аз се чувствах неловко вече в един момент, нищо, че до сега е било така и би трябвало да съм уж свикнала.Идва момент, в който голотата носи и свян малко или много, колкото и разкрепостени да са разбиранията на родителите, налагащи подобен избор и на детето си...

# 392
Бе аз проблеми със секса нямам, а мъж ми е мноооого далече от нудизма Party
Да, влизала съм в обща баня-на повечето лагери са такива баните.Влизала съм и като малка с баба ми в женска баня в Овча купел-ужасни гледки имаше, честно SickГолотата за мен не е табу, не съм пазена под похлупак, знаех , че баща ми е различен от майка ми, не са бягали като Дявол от тамян от това, но не са го и натрапвали и все пак-неприятно е усещането докато се миеш някой да те гледа, макар и неволно....Признавам и като дете не съм се чувствала комфортно, сега, като голяма по-бих го превъзмогнала и бих се измила, ако се наложи, но като дете-бих се възпротивила, особено пък ако бях момче, а баба ми/ майка ми/ ме разсъбличат на тази възраст... Confused
Да, ходила съм на парна баня-влизаха и мъже там.Ходила съм и на сауна, една обща и една женска, в женската си бяха голи жените, в общата някои се опитваха с бански да са...Но разберете, дори и някой да приеме за нормално да е на плажа гол, в сауната-там не се подмива, там това действие вече е свършено, а като се замислите-вие как си миете интимните части?Мъжете ви?Дори и да не заемаш причудливи пози, все пак бъркаш тук-там, за да е чисто, нали?За едно дете би било смущаващо, пък как пък няма да дам някой друг дами бръкне, че да ме измие....ужасТ ooooh!
На плажа-докато циците ми изглеждат нормално=ще се пека без горнище.Като увиснат ептен-спирам с това натрапване на фалшива свобода и падане на някакви измислени табута.Детето ми на плажа е с бански, като се намокри я преобувам, но не и налагам модела-ходи, мама, гола, че да не се срамуваш, да си свикнала един вид...Имам спомен също така детски от морето-вече съм била в осъзната възраст, н аплажа майка ми ни махаше мокрият бански по същият начин, а аз се чувствах неловко вече в един момент, нищо, че до сега е било така и би трябвало да съм уж свикнала.Идва момент, в който голотата носи и свян малко или много, колкото и разкрепостени да са разбиранията на родителите, налагащи подобен избор и на детето си...
Мама Пенелопке на плаж както ти казах и аз повечето пъти се пека по цици докато смятам че изглеждам добре даже с мъжо понякога ходим към Русалка там има самотни плажове и там се пека и гола.
Това което много ме учуди е ако съм разбрала добре е влизате в обща сауна или парна баня голи с непознати мъже малко ме  #Crazy Shocked #Crazy шокира!!!
Аз не бих се усмелила а пък ако разбере моя ще има  #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 393
Е, това, че твоят мъж не дава друг да те види е съвсем отделна тема ми се струва Laughing Peace

# 394
Не Пенелопке не става дума за това дали той дава или не просто
на мен би ми било неудобно да ме гледат в детайли чужди мъже - по монокини е едно по интимна прическа друго!   Embarassed Embarassed
А твоя мъж знае ли за тези твои сауни и как реагира??

# 395
За отново неразбралите за ТАМПОНА: не, няма да си го сменя пред момиче, нито пред мъжа си, нито пред никого. Точно с това се опитах да подчертая разликата. Прочетете още веднъж - смятам, че има разлика между "седя си гола в сауната или по монокини на плажа" и "къпя си интимностите, пишкам, правя секс публично". Иначе са все неща, които общо взето голи ги вършим... Ако някой смята, че разлика няма, моля да ми го разясни - наистина ще ми е много интересна подобна теза.
Обърнете внимание, че НЕ коментирам кой до кога къпе собственото си дете. Просто считам, че не е нужно да въвлича непознати хора в собствените си похвати, особено ако те са като цяло в разрез с общоприетите норми. Още по-малко да ги обижда, след като сам е в нарушение, а най-малко пък да повтаря изцепките си, знаейки, че дразни хората. Пък и както стана ясно, при първата случка Възмутената е била "крайно притисната от обстоятелставата" - касаело се е за ЕДНА вечер. При втората - татенцето нанкало, та работата не търпяла отлагане час-два. И после, момичетата били фльорци и мутреси. Да бе!

# 396
Аз вече взех да се обърквам по темата. Много изводи ми станаха.Искам да кажа:Мисля, че проблема е не дали жените се притесняват от 7-годишно мом4енце, а как това влияе на детето. Мисля, че да си на седем и да се къпеш със стадо голи лелки, би било доста смущаващо.
Би ли изкъпала 7-годишната си дъщеря сред голи мъже?

# 397
lianka, въпросът за дъщерята в мъжка баня така и не намери своя ясен отговор вече 20 страници Wink
А иначе, ние наистина захванахме много посоки за обсъждане, но всъщност, виж заглавието: "...какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете". Та ето това е въпросът: бебе ли е 7-годишното момче и има ли място за притеснение в негово присъствие?
Аз смятам, че и да нямам проблем да ме види по цици на плажа, все пак не бих искала да ме зяпа докато се подмивам. Впрочем, и жена да ме зяпа ще ми е неприятно, но от жените в женска баня общо взето не бих го очаквала. А от 7-годишно момче със сигурност ще очаквам да прояви по-голям интерес от обикновено.

# 398
Ако на съпругът ми му се наложи да е сам с дъщеря си няколко вечери под ред-няма да се вкара с нея в банята даже у дома, камо ли в обща мъжка баня да я води...Достатъчно е да и нагласи душът на ниско и тя сама се мие.Дори и да не е на 150 % качествено-вс епак се е измила.Ако пък разбера, че я е вкарал в мъжка баня-значи не го познавам и ще го убия собственоръчно.
Пурмамарка-и аз това говоря, ма никой не ни чува....и посоката наистина се измести.
И за да задоволя любопитството на Стели-да, моят мъж знае, че се събличам по цици на плажа-много често е с мен.Знае, че съм ходила на сауна.Но и също така, да-не си сменям тампоните пред него, нито пред най-добрата ми приятелка.

# 399
  • в мъжки прегръдки
lianka, въпросът за дъщерята в мъжка баня така и не намери своя ясен отговор вече 20 страници Wink

Според мен въпроса за момиче в мъжката баня е ясен. Не се намери смела майка която да каже че ще пусне дъщеря си да се къпе с мъжете.

# 400
Не би ми пречило нищо да се изкъпя мразя да съм мръсна
Ако ще и слон или цял футболен отбор да има в банята няма сила която да ме спре да си взема душ - маниачка съм на тема чистота.

# 401
Хайде стига бе,момичета!Не ви ли писна тази тема?!Един ден малкия лигльо ще е на главата на майка си,не на моята.Дано дъщеря ми да е с акъл и да не ми докара такъв зет си пожелавам.

# 402

Според мен въпроса за момиче в мъжката баня е ясен. Не се намери смела майка която да каже че ще пусне дъщеря си да се къпе с мъжете.

сега ще кажат, че аналогията не е правилна Mr. Green

# 403
Ааааа  #Cussing out. Стига, бре, хора. Спрете се.
Май модераторите трябва или да я заключат тази тема, или да я заковат (като изключително ценно и полезно четиво), че то стана като приказка без край.
Като я видя как периодично възкръсва от небитието, направо се изприщвам и после няколко нощи не спя в уплах някой ден щерките да не доведат 2-ма мъж-ове, дето да чакат друг да им измие д-тата.
Направо ще ме вкарате в лудницата с тази тема или, на-малкото, ще взема да се пропия  ooooh!.

# 404
А наздраве, предлагам аз Laughing

Общи условия

Активация на акаунт