Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 315
  • 473
  •   1
Отговори
# 375
Да- в много от подобните бани съблекалнята е отделно-взимаш си сапунчето, кърпата-да-но пак-загърнат в кърпа е същото и като гол да стоиш да чакаш....не винаги е и особено топло.Често кърпата се оставя отвън, защото вътре няма къде да я закачиш и може да се намокри.Това съм видяла от няколкото съблекални за сауни  тук, както и общи бани по лагерите на времето.Не вярвам условията да са кой зане колко променени.В Женската баня смело влизат голи женоря и хоп-виждат момчето, пък и да се върнат да чакат отвън-тъпо....Т.е.-те заварват момчето вътре, не са предупредени по никакъв начин и тук даже е смешно да се говори за  толерантност, при все, че майката не е проявила такава.
Никак не съм агресивна обаче-покажи ми агресията, моля Rolling Eyes а и лично не я приемам, просто се опитвам да си обясня за себе си феномена-мама мие дупе на син на тази възратст!! ThinkingТова ми е на мен целта , а иначе ми дреме за "Мутресите" в оная баня...
Ти си много запозната за състоянието на бани и съблекални.И много нещо на пишки те избива.И в баните едва ли не вси4ки се мият и бръснат ,така 4е да им се виждат вътрешностите.Може би ти го правиш?Говориш колкото да не заспиш ooooh!

# 376
Ми запозната съм-ходила съм видяла съм Hug
Отделно -да-жените, за да си измият интимните части заемат и по-странни пози.Да-често се бръснат -И това съм виждала.Особено красиво е, когато жена повдига бюста си, за да  измие гънката от долу/ не всички са силиконови, повечето гърди висят малко или много./Пишката си е пишка-чурка е смешно да и викам, не смяташ ли?Или Пенис е по-добре? Peace

# 377
Нямам време да чета всички мнения преди това.
Жената не е имала избор , естествено е да вкара детето си в женската баня, още повече е била празна. А девойките са постъпили нетактично, можели са или да се изкъпят с бански или да изчакат, едва ли е трябвало да чакат повече от 5 - 10 минути. На всеки му се случва и би трябвало да проявяваме малко повече търпимост един към друг още повече когато става въпрос за дете! Naughty
Аз лично не бих си къпала 7 годишния син(като стане на толкова) в присъствието на други голи жени, защото не мисля, че би повлиало добре на психиката.

# 378
  • в мъжки прегръдки
Като влязох в подфорума и видях темата най-отгоре реших че сте я заковали. Може ли на 19 страници да не можем да се разберем защо едно 7-годишно дете не е редно да го къпе майка му и откъде накъде ще са виновни жените които не очакват и не желаят в женската баня да има мъж.
Назад ме домързя да чета, но от това което видях твърдо съм на страната на Пенелопа. Аз като вляза в банята се къпя навсякъде без бански. Защо трябва да се гърча да се връщам за бански, след това да се чекна и да бъркам в банските за да успея да се измия или пък да си тръгна и да идвам по-късно. Ами на мен сега ми е кеф да се изкъпя и понеже по никакъв начин не преча на другите ще го направя. А майката понеже пречи на останалите ще се съобрази с тях. Като държи да си къпе детето в женската баня ще изчака време по което не се къпят толкова други хора (примерно докато обядват или вечерят или са на разходка и т.н.) или ще сложи бележка отвън да не влизат изобщо и ще го изкъпе по най-бързия начин или каквото там прецени. Обаче да пречи на останалите и после да се възмущава е върхът на наглостта!!!
И хайде да се преброим тези които сме писали тук и имаме деца на или над 7 години. Какво ще кажете? Защото като ти е на 2 години или на 10 месеца детето е много лесно да си мислиш че и на 15 пак ти ще го къпеш и ще му даваш цица да суче обаче аз имам син на 15 години и знам много добре как на 7 изобщо не даваше да влизам с него в банята и да го виждам гол. Случвало се е да излезе изкъпан и по главата да има още шампоан обаче не е давал да го пипна. Така че горкото дете което майка му му бърка по слабините да го мие на тази възраст. Не искам да си мисля какъв човек ще порастне.

# 379
  • София
точно за това иде реч martisun, но това че го къпе и му бърше задника в крайна сметка колкото и да е инфантилно, то си е неин проблем.Решила е още един мамин лигльо да даде на света, нейна работа, но да се възмущава така, е това вече не го разбирам.Без значение дали влезлите жени са мутреси или не, защото ако не бяха нахакани, щяха да се червят от неудобстгво и да се чудят накъде да се завъртят за да се измият горките жени.
Майката вместо да се възмущава толкова е било редно по някакъв начин да предупреди, че ще ползва общата баня за да изкъпе синчето си.Естествено, че се случва и се налага, както и ако беше предупредила по някакъв начин нямаше никой да и прави забележки и да влиза в конфронтация с нея.
Просто си представям да попадна в такава ситуация................едно е сигурно, няма да и се извинявам, че съм я притеснила............

# 380
Да не забравяме, че толкова си е повярвала, че само тя е права, а другите - изроди, че е и повторила изпълнението си, и то когато бащате вече си е бил там, ама видите ли спинкал... За какво съчувствие да говорим изобщо?

# 381
Леле тази тема как се разрастна.
Ето какво научих аз от нея:
1. Всички мъже са сульовци, защото ги къпят майките им!
2. Жените са в същото време много оправни (имало момиченца на 2.5 и 4 години, които се обслужвали сами), браво (макар да гледам, че доста млади момичета чакат някои сульо с пари да ги гледа и издържа).
Май изводите ми са доста генерални, пък и в една друга тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=159941.0
излиза, че май нещо не е така както се опитвате да ме убедите.
А колкото до темите за свекърви, когато се грижи за сина си е лоша, когато не се грижи за сина си (в частност децата му) също е лоша, когато се обажда често е досадна, когато не се обажда често е незаинтересована и т.н. Изводите си ги направете сами!

# 382
Ми-в грешка си нещо-изводите са ти поне грешни де....
1-не всички мъже са сульовци, но има и доста такива, очевидно.Всичките ми приятелки с момчета са ги научили на около 5 годишна възраст да се обслужват сами-факт е!И не им подмиват дупетата....Абсолютно нормално е на 4 години едно дете на мопже да се бърше и мие само.В градината щом го правят, не е сложно и у дома....
2-много жени докарват доста по-висок доход от мъжете си....
3-много мъжки майки не смеят да си признаят май до кога мият момчетата си.....
4-свекитата хич не ме притесняват-да му мислят снахите с подмивани мъже до преклонна възраст.Далеч от подобна баба за  децата ми...мерсаж...
5-темата за голотата от линка е в реда на нормалното.Ако погледнеш и лентичките на потребителките-повечето дечица са на по годинка, две, три, а не на 7.Едно е в банята с баща си, едно е в общата женска баня първолак, ученик....има огромна разлика...

# 383
Не знам как се развиват нещата в България защото не съм си идвала от 5 години.
Тук в Финландия всички сауни и СПАС процедури са смесени.
Финландците имат много особено мнение за голотата.
В сауните мъжете и жените стоят заедно голи и е адска жега.
Голотата се приема за нещо нормално и предразсъдъците им са свидени до минимум!
Така че не би ме притеснило едно дете в банята но аз както ви казах съм свикнала.  bowuu bowuu  chef

# 384
Мила Мамо Фини, сауните и плажовете вече ги обсъдихме... Това, че влизаш в смесена сауна, значи ли че би си сменила тампона пред всички? Аз не бих дори пред мъжа ми, нищо че чат-пат ми пъха нещо свое на същото място Wink

# 385
Ми-в грешка си нещо-изводите са ти поне грешни де....
1-не всички мъже са сульовци, но има и доста такива, очевидно.Всичките ми приятелки с момчета са ги научили на около 5 годишна възраст да се обслужват сами-факт е!И не им подмиват дупетата....Абсолютно нормално е на 4 години едно дете на мопже да се бърше и мие само.В градината щом го правят, не е сложно и у дома....
2-много жени докарват доста по-висок доход от мъжете си....
3-много мъжки майки не смеят да си признаят май до кога мият момчетата си.....
4-свекитата хич не ме притесняват-да му мислят снахите с подмивани мъже до преклонна възраст.Далеч от подобна баба за  децата ми...мерсаж...
5-темата за голотата от линка е в реда на нормалното.Ако погледнеш и лентичките на потребителките-повечето дечица са на по годинка, две, три, а не на 7.Едно е в банята с баща си, едно е в общата женска баня първолак, ученик....има огромна разлика...
Пенелопа нещо много се разгорещи по темата.
1. И аз имам приятелки с малки деца и да ти кажа оказва се, че доста деца родителите им ги къпят до първи клас. И съм склонна да повярвам, че е така, защото е по-лесно да изтъкнеш колко гениално е детето ти, отколкото да признаеш, че като всяко дете има нужда понякога от помощ.
2. Процента е пренебрежимо малък, в повечето случай не е така.
3. Повечето майки не смеят да си признаят до кога мият децата си, не само майките на момчета. Виж номер 1.
4. Едва ли има мъж дето жена му да го подмива, така че каква е разликата до кога е подмиван, за да те притеснява. Ако мислиш че като го мият до късно, задължително ще стане сульо, значи всички мъже от малцинствата са перфектни за теб!
А и последно, понеже беше писала, че възмутена трябвало да пусне детето само в мъжката баня и да го чака отпред, като предупреждава мъжете за детето вътре- ами нали до банята се стига без нищо (и за това беше писала), може би е по-добре да върнеш гол мъж, вместо гола жена.
И айде стига с тия глупости за чекненето и бръсненето в банята, че всеки път ли като се миете се бръснете.

# 386
Мила Мамо Фини, сауните и плажовете вече ги обсъдихме... Това, че влизаш в смесена сауна, значи ли че би си сменила тампона пред всички? Аз не бих дори пред мъжа ми, нищо че чат-пат ми пъха нещо свое на същото място Wink
Ако в банята се къпе 7 годишно момиче , а не момче ще смениш ли тампона си пред него ?

# 387
Ако в банята се къпе 7 годишно момиче , а не момче ще смениш ли тампона си пред него ?
Аз лично и пред жена не бих си сменила тампона, не бих се бръснала и не бих се чекнала, ама явно другите го правят и затова момчето точно ги притеснява!

# 388
Аз лично и пред жена не бих си сменила тампона, не бих се бръснала и не бих се чекнала, ама явно другите го правят и затова момчето точно ги притеснява!

Точно!
А още повече че такива спорове се разгоряха относно това: как може 7 годишно момче да бъде къпано от майка си  #Cussing out, и какъв мухльо ще стане,
смехория !!! hahaha

Нещо преигравате ми се струва чак!!!

Сега остава и да измислите какъв глобален проблем за човечеството е миенето на момчетата на 7 години от майките им в женската баня и как това ще повлияе на устойчивоо развитие на света  Joy

# 389
  • в мъжки прегръдки
Не знам как се развиват нещата в България защото не съм си идвала от 5 години.
Тук в Финландия всички сауни и СПАС процедури са смесени.
Финландците имат много особено мнение за голотата.
В сауните мъжете и жените стоят заедно голи и е адска жега.
Голотата се приема за нещо нормално и предразсъдъците им са свидени до минимум!
Така че не би ме притеснило едно дете в банята но аз както ви казах съм свикнала.  bowuu bowuu  chef

Ако ще обсдъждаме как е по другите държави нека кажат тук мамите от щатите и Канада може ли дете да иде по голо дупе на плаж? Независимо колко е голямо. И какво ще направят на майката социалните ако разберат че влиза гола  в банята със 7-годишно дете. Нищо че е нейното.

Ag_kiara, тампона според мен се сменя в тоалетната, но определено бих се подмила основно пред момиче. На 7 години надали се е оформила като лесбийка и даже и да ме гледа с интерес знам че няма да се пипа по слабините докато си мисли за мен.

Общи условия

Активация на акаунт