Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 395
  • 473
  •   1
Отговори
# 75
  • Linz
Purmamarca, мерси Hug До 6 ч. съм на работа (което включва и форумските дебати  Mr. Green).

А авторката знае, че не е права, иначе, нямаше да пише анонимно. Но все пак, надеждата умира последна Wink
Сигурно има някакви съмнения... но ако знае, че не е права какъв е смисълът да пуска тема? newsm78

# 76
...

е, какво искаш да ми кажеш сега... Че е трудно майка му да предупреди детето да не си изпуска сапунчето ли?...

Защо си мислиш, че майката като го предупреди то в банята няма да има някой да го прилъже - каквото и да говорим децата са си деца и са любопитни. И защо повечето майки си мислят, че децата правят всичко, което майка им каже и никога не ги въвеждат в заблуждение?

# 77
Когато бяхме малки в един период от време майка ми също ни къпеше в обща баня- мен и брат ми. И винаги ходехме на баня през нощта или в почивен на банята ден майка ми изпросваше ключовете за банята. Не си спомням някога да е притеснявала други жени с появата на момче в банята.

На мен не ми е ясно как можеш да не разбираш това и от какво въобще си възмутена. Това е абсолютно нормална реакция. Предполагам нищо нямаше да му стане на детето броени дни некъпано.

# 78
  • София
Аз също не бих се къпала с момче на 7 щом не е моето дете. Пред моито все още се мяркам гола. Знам,че някои пак ще подскочат, че има разлика, но как ходите на плажа по бюст и не ви е срам като ви зяпат?

# 79
Аз съм се къпала в обща баня ( за пояснение тренирах плуване няколко години). Ситуацията в повечето случаи е следната- банята има предверие със закачалки и малки кабинки без врати. Оставяш си хавлията в предверието и си отиваш в кабинката ( а в някои бани няма кабинки, а само душове през 2 метра в общо помещение). Как според вас да се върна и да не се цупя за детето след като вече съм си оставила хавлията и съм стигнала гола до душа?

П.С. За протокола бих се чуствала неудобно и сигурно бих се скарала. Ако това беше моят син бих го завела да се изкъпе в мъжката баня, като седя пред вратата и помоля другите мъже  за малко толерантност и десет минутки време (щом са пред вратата са облечени, нали?)Или бих питала на рецепцията дали е възможно за малко да поставя бележка на вратата да не се ползва банята или нещо от сорта.

# 80
  • София
да бре... на какво?!  Rolling Eyes
- Бабоооооооо, може ли да си поиграя с циците ти?
- Може бабиното, само не се отдалечавай много  Flutter

Тук не иде реч за свежа и млада женска плът, щото говорим за някакъв 3-то разряден пенсионерски пансион с обща баня на етажа  Laughing

да бе - нали разбрахме, че са фльорци и мутреси, никакви баби не са били Mr. Green

а защо си мислите, че всеки мъж, влязъл да се изкъпе, дебне кой ще си изпусне сапуна?!

# 81
...

е, какво искаш да ми кажеш сега... Че е трудно майка му да предупреди детето да не си изпуска сапунчето ли?...

Защо си мислиш, че майката като го предупреди то в банята няма да има някой да го прилъже - каквото и да говорим децата са си деца и са любопитни. И защо повечето майки си мислят, че децата правят всичко, което майка им каже и никога не ги въвеждат в заблуждение?

Това сега започва да избива на параноя, госте. Искаш да кажеш, че във всяка мъжка баня се е скрил по един педофил и само чака да влезе някое 7-годишно момченце и да го нападне или да го прелъже (как пък реши, че децата така лесно се лъжат)?  Shocked Нищо не пречи майката да изчака отвън, пък и се предполага, че ако иска да опази детето си от подобни извращения, на тази възраст е редно вече да му е обяснила някои стратегии за разпознаване и предпазване от определени индивиди.

# 82
Не мога да разбера защо така реагират повечето момичета. Не виждам нищо лошо в това да си къпеш детето на тази възраст и не намирам, че е срамно да се разхождат родителите голи пред него. Иначе как ще формирате възприятията му за естествената човешка голота и тяло. Та това е съвсем естетствено и с риск дори да прозвуча малко крайно, ми се струва, че изказванията са малко лицемерни./Сега вече може да ме изядете с парцалите/. Ако детето не познава тези неща от вкъщи, какво щ го оставите от улицата ли да се учи?
Въобще не съм съгласна с нищо от това което си написала:
1. Ако една майка къпе 7годишния си син гола, ще му създаде проблеми на детето - на тази възраст вече е твърде голямо и ще чувства неудобство от собствената си голота, от голотата на майката и на другите жени наоколо.
2. Ако имах 7 годишен син и се наложеше да се къпя с него в една баня може и да го преживея, но това не означава че бих се къпала със всяко друго 7 годишно момче - това е нещо твърде интимно за мен.
3. Възмутената не случайно е пуснала темата анонимно - тя си знае,че не е права и че напразно обижда другите жени в банята - може би въобще не са били мутреси, просто са се почувствали неудобно - а тя вместо да им се извини за причиненото неудобство - кой знае как ги е нападнала и обидила.
Смятам се за толератен човек - ако майка дойде при мен и ме помоли за каквото и да било за детето й, вярвам че ще откликна и ще й помогна както мога. Но да ме наричат с обидни епитети и да ми вдигат скандали - тогава едва ли бих проявила разбиране.

# 83
О, мога да добавя, че не смятам за нормално и самият й баща да се врътка гол пред нея и, следователно, смятам, че и аз не бих го правила пред сина си, ако имах такъв. Та наистина нещо не схващам от къде на къде ТИ си възмутената...
Peace

# 84
и мен ме е срам , била съм с по-малки момченца ,  и те зяпат и не ми е приятно , някак си  го преживявам
но 7 годишно - много ще ми дойде
ще изчакам отвън да се изкъпят майката и детето .
сега виждам свекървенският манталитет как се оформя  , и няма спиране ...

# 85
едно време маиките на тези дето са от голямото добро утро са ги водили в общата баня дето е пълно с момченца ама сега неможе много ни е срам от едно дете айде моля smile3516

Не съм от "голямото добро утро", но и мене са ме водили на обществена баня като малка. За възрастовата граница не съм сигурна, но определено никой нямаше да пусне 7-годишно момче в женската баня!  Naughty Възрастовата граница беше доста по-ниска... И това във времена, когато децата съвсем не бяха така добре информирани в сексуално отношение.
Възможните варианти са изброени по-горе, просто няма какво да се добави.

ПП Ако можехте само да знаете на какво са способни много по-малки деца... Бедна ви е фантазията! В ДГ е съвсем често срещано явление и мастурбирането, и опипването, и други недвусмислени действия, които невинните дечица са видели... познайте от къде и от кого? Не от учителките си определено!  Mr. Green

# 86
  • София
аз техничски не си представям как майката къпе 7-годишно дете (независимо дали е момче или момиче). ти го сапунисваш, а то само стои и подава крайници и дупе, така ли? после се върти, за да го изплакнеш добре.

# 87
Kiki29,
Един да е в цяла България, да не мислиш че ще сложи табела на вратата "Аз съм единствения педофил в България и съм тази баня, майки -  не пускайте децата при мен"?
Всеки си преценява и решава, носи си отговорността. "Възмутената" е решила за влезе със сина си банята, редно е да си понесе реакцията на околните. Аз не поемам отговорността да пусна детето си само в баня с непознати мъже. Както писах - табелка няма да сложи.

Странно, точно днес четох статия за педофилията  newsm78

Наистина изкривихме доста темата в друга посока.

# 88
На мен ми се наложи да зведа 5г си момче с мен на фитнес. В съблекалнята ми се развика една бабка, че не и е приятно да я гледат. Всички останали момичета ме защитиха и казаха, че нямат нищо против. Бабката се изнесе възмутена и некъпана, А детето ми остана. Въобще не му дойде на акъла да гледа голи ( да не съм вкарала баща му : Simple Smile). Играеше си с някаква количка и това е.
Голотата не е толкова впечатляваща според мен. По улиците е пълно с голи. Така както върви съученичките му ще се разхождат голи. Всичко е въпрос на възпитание.
Не казвам, че трябва да е навик, просто понякога се налага. Ако детето знае, че голотата не е срамна и необичайна няма да се пули при вида на гола жена!

# 89
  • Linz
Скоро имаше тема за голотата и децата във форума Татковци... И между другото бях от консервите там.

Общи условия

Активация на акаунт