Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 379
  • 473
  •   1
Отговори
# 120
А защо не в мъжката баня - това не разбрах?
Ето сценария:
Връчваш на синковеца кърпа, сапун, шампоан и т.н. пособия за баня.
Приближаваш се на пръсти до вратата на забраненото за теб помещение ( щом мъжката баня е забранена за жени, защо женската да е разрешена за мъже, пък било то и седемгодишни  newsm78 newsm78) и лееекичко почукваш. Е, ако с лекичко не става - тогава по-силно. Най- вероятно от вътре ще чуеш :
- Влез бее, ко си се разчукал!!!
Тихичко отвърни :
- Ами не мога....  Blush
Отвътре вече се чува :
- Аааа... Кажи бе, ... муци (примерно)
И тук следва до помолиш присъстващият в мъжкото отделение да понаглежда какви ги върши отрочето докато ти стоиш на страж пред вратата.  bowuu
Не виждам причина някой да й откаже.
Също съм на мнение, че абсолютно няма за какво толкова да се възмущава г-жа Възмутена. Доколкото схванах ситуацията мъжа й го е нямало само за 2-3 дни. Какво щеше да му стане на детето ако не беше се къпало, а само си бе мило зъбите и другите най- нетърпящи забавяне части на тялото? Не ми се вярва да не може само...

# 121
Хахахахаха
изтрепа рибата, ... муци.
 Laughing Laughing Laughing

# 122
Ама като гледам днешните деца повечето неща ги правят на много по-късна възраст
ами, тук въобще не съм съгласна Rolling Eyes
моя първи сексуален контакт го имах сефте на 19 години.
представи си обаче сегашен момент и някоя кака да каже че на толкоз станала,
а не е виждала още мъжки член...
Имах предвид неща, свързани със самостоятелността. За секса и пушенето например е ясно, че са по-напред.
Но аз си спомням, че на 7 години ходих на лагер лятото с половината училище, за поне две седмици. Там мога да ви гарантирам, че даскалиците не са ни къпали като бебета, даже ни строяваха доста.
Което ме кара да се замисля, че и сега има лагери за доста малки деца и то даже от детската градина. Дали ги къпят учителките  newsm78
Иначе съм виждала майки, които казват на децата си "Не разбра ли, че не можеш сам да си обуеш панталона, ела тук да те обуя!"   #Crazy
За мен това е престъпление. И офтопик, освен това  Joy
Но пък темата и без това се изчерпа.

# 123
Не прочетох цялата тема,но да отговоря,че утре може да не успея.

Аз бих постъпил като теб. Peace

Като бях малък,не помня колко майка ми ме водеше в общата дамска баня. Беше ми много готино да гледам голи каки и лели. Искам пак да съм малък. Praynig

Аз бих постъпил като теб. Peace

А защо не влезе в мъжката? Там щяха да те посрещнат с възторг. ние мъжете сме по-толерантни. bowuu

Когато се наложи да изхождам щерките в обществени тоалетни, в повечето случаи влизам в мъжките. Никой до сега не ми е направил изречение.

# 124
Не бих пуснала 5-годишната си (нито преди 1, 2 или 3 години) дъщеря с баща й в мъжката баня. Дано това е достатъчен отговор на необяснимо емоционалния ти въпрос.
Аз също съм против, не бих го направила  на твое място. А ако ням друг вариант-нямаше да се възмущавам, че другите са негодували. За мен те са прави.

# 125
Съжалявам,но с най-добри намерения ще ти кажа,че не е редно 5,6,7 год.момче да се къпе в обща баня със зрели жени.Естествено,разбирам,че си била притисната от обстоятествата,затова си прибягнала до тази /ЗА МЕН КРАЙНА!/ мярка.
Не се сърди на жените,а на персонала в станцията-те е трябвало да помислят за варианти с къпането.Ти си плащаш,значи детето тр. да се изкъпе.Имате право на това!Да предприемат нещо,така че майки като теб да не са хокани от др.гости на станцията!

# 126
  • София
Пак не разбирам... Толкова ли е трудно, който не иска да се къпе с момченцето да изчака. Защо трябва да вдига скандал пред детето /моето много би се стреснало от това/? Това е обща баня т.е. не е персонална, в която ти да решава кога и как да се къпеш. Може да се случи например всички душове да са заети и пак да трябва да се изчака.
Относно това дали могат да се къпат сами на тази възраст - могат. Моята на 5 г. ходи на лагер и никой не я е мил. Но не мисля, че би се чувствала конфортно сама, в непозната, голяма обща баня, заобиколена от голи непознати лелички /щото само мен е виждали гола/ . На 7 г. момченцата могат и да имат сексуални помисли, но все пак на първо място са си още деца.

# 127
  • Linz
Коментирах ситуацията и с мъжа ми и той ме убеди, че не е редно момченца да влизат в женска баня.
Но аз все така не бих имала против.

# 128
  • Има много детски смях.

А защо не влезе в мъжката? Там щяха да те посрещнат с възторг. ние мъжете сме по-толерантни. bowuu

Joy Joy Joy

# 129
  • София
Не се сърди на жените,а на персонала в станцията-те е трябвало да помислят за варианти с къпането.Ти си плащаш,значи детето тр. да се изкъпе.Имате право на това!Да предприемат нещо,така че майки като теб да не са хокани от др.гости на станцията!

ами не е точно така. станцията предлага определен продукт срещу определена цена. ако отговаря на изискванията ти, купуваш. в противен случай търсиш друг продукт и плащаш друга цена. като си платиш за ползване на обща баня е редно да се съобразиш с условията и да спазваш правилата на ползване на обща баня. и както някой по-горе вече обясни, в общата баня влизаш при душовете гол. едва ли въпросните "фльорци" и "мутреса" са проверявали в пълно облекло какво е положението под душовете и дали е безопасно да се съблекат - нещо, което няма логика да се прави, както няма логика и основателна причина лице от друг пол в съзнателна възраст да ползва съответната баня.

# 130
Боже, боже що глупости сте изпонаписали. Като ви чета се чудя в кой свят живея. Как разпнахте жената само.  То не бяха сексуални помисли, то не бе свян, то не бяха ерекции. Явно нямате представа как изглеждат и се държат момчетата на тази възраст. Та те са си още бебчовци! А по-свенливите от вас по-комфортно ли  се чувстват когато биват завистливо оглеждани от дебели лелки?
И как ли пък не, да пусна хлапето само в мъжката баня... хммм

# 131
Бебчовци  Shocked Друг път .За мен е идиотско да се  къпеш заедно със  сина си моя е на 5 години и аз го къпя но съм винаги с дрехи .За мен това е свързано с нанасянето на непоправими вреди на псикиката на детето .Има и литература по въпроса поинтересувайте се . TiredПосле се сърдим ,защо мъжете били такива - ми защото голяма част от майките въобще не знаят какво правят .Представете си само не след дълго момчето ще започне да се упражнява сексуално и кой ще си представя - голата си майка .

# 132
.................Представете си само не след дълго момчето ще започне да се упражнява сексуално и кой ще си представя - голата си майка .
А по-добре ли е да си представя облечената майка??????????
...........Или голия си баща????????????

# 133
Боже, боже що глупости сте изпонаписали. Като ви чета се чудя в кой свят живея. Как разпнахте жената само.  То не бяха сексуални помисли, то не бе свян, то не бяха ерекции. Явно нямате представа как изглеждат и се държат момчетата на тази възраст. Та те са си още бебчовци! А по-свенливите от вас по-комфортно ли  се чувстват когато биват завистливо оглеждани от дебели лелки?
И как ли пък не, да пусна хлапето само в мъжката баня... хммм

А ти сигурна ли си че твоята представа е вярна?
Изумявали са ме майките на родителски срещи колко заблудени  вярвания са имали по отношение на децата си. Като чета тук, все повече се убеждавам за самозаблудата, в която живеят голяма част от жените.
По книжките пише, че точно на тази възраст е добре да се почне със сексуалното възпитание, защото има хормонален спад и най-малко са склонни да експериментират. Разбира се всяко дете си е уникално, но това е периода, в който би трябвало вече да е достатъчно информиран за основната разлика между половете.
Кога една майка на момченце смята, че то е порастнало?
Може би е въпрос на виждане, но винаги съм се стремила да науча сина си да се гледа сам, колкото е възможно за възрастта му. Сега е на 11 - може да си готви, глади си дрехите. Ако искам да е готов за ергенски живот, отделно от "крилото на мама", то трябва да се погрижа аз, нали това ни е задължението - да ги хподготвим за живота. И колкото повече отлагаме, толкова повече рискуваме да се окажат неподготвени дори и в зряла възраст.

# 134
Аз не бих пуснала дъщеря си в мъжката баня с татко си  Rolling Eyes
Той също не би настоявал за това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт