Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 230
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Доста странно е като се има предвид, че изписват Алеракт още в началото поне 4 познавам които пият от само начало плюс себе си. Даже като четах какво е това лекарство на места пишеше - хапчето против ранни спонтанни аборти. А магнезият вътре хич не е малко 450 мг. Моята лекарка даже и отделно ми каза да си пия магнезий. А аз пия поне 6м преди да забременея, нито каза спри го, че и още предписа .... сега в нов филм влизам ....

# 316
  • София
Никой във филм да не влиза, в този Алеракт е в малки дози, бременни пият и по 1500мг.

# 317
Момичета да ви попитам тъй като не съм на ясно като бях на преглед Аг ми каза,че вече плацентата си се е образувала разгледа я и записа в документите,сега гледам,че е записала че е предна ,четох някои статии в които казват,че  не е много хубаво. Някои по запознат има ли някои особености ако е такава

# 318
  • София
Ани плацентата е задна или предна. Няма нищо не хубаво и в двата случая, освен че тези със задна ще усетят бебето по рано и повече. Когато е предна все едно рита бебето във възглавница и не се усещат ритниците толкова отчетливо първите месеци. Освен това, друго няма.

# 319
Ани плацентата е задна или предна. Няма нищо не хубаво и в двата случая, освен че тези със задна ще усетят бебето по рано и повече. Когато е предна все едно рита бебето във възглавница и не се усещат ритниците толкова отчетливо първите месеци. Освен това, друго няма.
Аха значи да не се шашкам,а просто да се приготвя да усетя бебчо по късно

# 320
Относно плацентата,че ми стана интересно, има ли някъде на  снимките от фм да пише каква е, защото лекаря ми нищо не ми каза, пък и аз не съм питала.

# 321
  • София
Мимс те първа се формира и заема позиция, при мен в 10та седмица ми казаха че ще е предна, онзи ден го потвърдиха. Ще ти каже лекар като оглежда и се вижда

# 322
Като започнахме за прегледи и т.н и се замисих вас момичета мерят ли ви кг,кръвно всеки път като ходите.Мен АГ не ме е мерило,онзи ден се заговорихме нещо тя каза,че всички изследвания са и били важни и има време ще се мерим.Имам приятелки които казват,че от 5 г.с ги мерят

# 323
Като започнахме за прегледи и т.н и се замисих вас момичета мерят ли ви кг,кръвно всеки път като ходите.Мен АГ не ме е мерило,онзи ден се заговорихме нещо тя каза,че всички изследвания са и били важни и има време ще се мерим.Имам приятелки които казват,че от 5 г.с ги мерят
Да, мерят ми кръвно и килограми. Килограмите и аз си ги меря всяка седмица сутрин на гладно и по бельо, така че директно казвам колко е актуалното ми тегло, защото не виждам смисъл да се тегля с дрехи/частично облечена/след хранене и т.н.

# 324
  • София, България
Мерят ми кръвно всеки път и ме питат колко кг съм. Simple Smile

# 325
Благодаря момичета значи ще питам и аз Аг,тъй като до сега се държи доста компетентно и ми прави много обстойни прегледи всеки път ще попитам и за мерения,за да уточним ако трябва аз да меря

# 326
Кръвното не ми е мерила, само обиколка на корема и кг., но аз реално съм ходила два пъти при нея ...да установи бремеността в 5 г.с. и после в 8ма, когато мери бебето на ехографа, пуска ми сърдечния ритъм и т.н. /тогава всъщност и мен ме мери) А мацките, който сте в 11 г.с. досега колко пъти сте били при АГ? Да не би да изпускам нещо ...
След, което се разбрахме да ида на БХС и с резултата да отида, за да решим дали да ходя на Вижън (бях на Вижън преди БХС, сега предстои да отида на него)

# 327
  • София
4 пъти като единия беше извънредно, кръвно и килограми всеки път се мери. След първата ФМ се почва един път в месеца прегледи.

# 328
Аз съм била 1 път до спешното, 2 пъти на нормален преглед и после още 1 път до спешното когато влязох в болница всъщност, предстои ми ФМ след 10 дни Simple Smile

Иначе за меренето всеки път и кръвно и кг

# 329
  • София
И аз до сега до 12-та г.с. съм ходила на 4 прегледа, единият - извънреден и за мое успокоение. Всеки път ми мерят кръвно и питат за килограми. Мерят размерите на бебчо и гледат пулса. Последният път ми измериха и ширината на корема 😃
Алеракт и аз пих 2х1 и после минах на доза по 1.
Днес бях на кардиолог и ми назначи лечение за кръвното, максимално щадящо за бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт