Американски колеж - двадесет и осма тема

• 72 254
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Уж щели да изпратят мейл на родителите за случая.
Нищо нямам.
Si-fi е затворен.

# 631
  • софия
Нищо нямам.
Si-fi е затворен.
Звънче, а съвсем ли нищо не се знае по темата?! Аз малко се обърках. Може ли, на лични ако искаш, да (ми) разкажеш какво се знае, какво се предполага….. каква е тази полиция в цялата работа?!

# 632
  • Софето
Нищо нямам.
Si-fi е затворен.
Имаме мейл, но може би е само до родителите на чиито деца е преподавал.

# 633
  • софия
Нищо нямам.
Si-fi е затворен.
Звънче, а съвсем ли нищо не се знае по темата?! Аз малко се обърках. Може ли, на лични ако искаш, да (ми) разкажеш какво се знае, какво се предполага….. каква е тази полиция в цялата работа?!
Не знам нищо повече от писаното тук.
В понеделник е имало полиция в Колежа. Уволнили са Давид Йорданов заради пост в блога му. Кое е истина и кое не е може да каже само някой, който е вътре. Ние имаме странични наблюдения и за съжаление част от написаното от него е така (хромбуците и поддръжката им, поведението на администрацията, цените в стола и лавката). Има фокусиран интерес към учителите, с които е бил приятел.
Децата го харесваха и не са щастливи, учители го подкрепят.
В момента Si-fi е затворен.
Поредна грозна ситуация.

Подкрепям мнението на molive.

# 634
  • София
В LinkedIn профила на Теодора Конецовска (председателя на борда на тръстита) има нейния gmal. Пишете ѝ. Ако си изтрие мейла след този мой пост, поне ще знаем, че чете и тук (преди години установих, че децата хвърлят по едно око на нашата тема, хич не сме "безнадзорни").

...
И сега малко да сменя темата. Както повечето знаете, моят синковец отказа да се върне в Щатите след 3тия семестър и от тази есен е записан в АУБГ. Много, ама много е доволен. И щастлив, за разлика от това, как се чустваше в Щатите. И като ми разказа как е в АУБГ, то също като в Колежа. Дори по негово признане е също като в Колежа. А като си спомня как се беше наежил на Колежа последната година...

# 635
  • София
Шарки, браво на младежа! Признаха ли му някои курсове, така че да му се съкрати времето за обучение?
Само хубави неща чувам за АУБГ.

За обсъждания проблем - няма добър момент за такива неща, но точно около Giving Tuesday е особено неподходящо.

# 636
  • София
Според синковеца в някои сгради е много топло, но в други е студено
И аз така знам.
За мен случилото се тези дни е много сериозно, надявам се всички да получим официален мейл с информация.

# 637
  • София
Признаха му само 3. Но пък тези, които не му признават, той си ги взима лесно, така че ще се пробва да "сгъсти" 4те години в 3 и да завърши по-рано (т.е. само с една година закъснение). И е решил да запише втори мейджър Психология (интересно му е).
...
Дали да не си организираме един Irish Pub тези дни преди да започне Коледната ваканция?

# 638
  • софия
И аз така за АУБГ, на всичкото отгоре някакви хора, които ме впечатляват се оказват завършили там.
Браво, Шарки, много се радвам!

Аз съм за irish pub

# 639
  • София
Нищо нямам.
Si-fi е затворен.
Не знам нищо повече от писаното тук.
В понеделник е имало полиция в Колежа. Уволнили са Давид Йорданов заради пост в блога му. Кое е истина и кое не е може да каже само някой, който е вътре. Ние имаме странични наблюдения и за съжаление част от написаното от него е така (хромбуците и поддръжката им, поведението на администрацията, цените в стола и лавката). Има фокусиран интерес към учителите, с които е бил приятел.
Децата го харесваха и не са щастливи, учители го подкрепят.
В момента Si-fi е затворен.
Поредна грозна ситуация.

Подкрепям мнението на molive.

А какво им е на цените в стола?
Моят син яде за 6.90лв.
Аз в околоностите на офиса под 10лв няма какво да си взема.
Храната е хубава , а той е придирчив, цената е по-ниска от навсякъде за готвено, казва че количеството е голямо.
Споделете какво имате предвид ?
Не се заяждам, само казвам, че досега мислех, че всичко със стола е наред и даже го давах за добър пример.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 09:39 от Сойка Присмехулка

# 640
  • София
Дъщеря ми мълчи по въпроса с si-fi господина, явно коментират помежду си, но нищо не споделя. Поизмъчих се да прочета написаното в блога и доста неприятно усещане ми остави. Има линк към личен тикток пълен с нощни дрифтове по Околовръстното, стреляне с оръжия - не знам какво да мисля като знам, че масово се следват учители и ученици в мрежите.

# 641
Миналата седмица посетихме АК и точно цените в стола мернах, защото и от там минахме. Нормални ми се сториха, без да съм запомнила нищо конкретно. Барчето, което е до библиотеката, беше много заредено и децата си купуваха, но не съм гледала цени.

# 642
  • софия
От профил, в който децата споделят:

Скрит текст:

Втора година дъщеря ми не ходи в стола, защото навалицата е голяма, не остава време да се нахранят спокойно и да се види с приятели от другите класове, докато дойде ред, понякога, нещо, което иска да си вземе, е свършило. Преди това се хранеше за около 10 лв., когато е взимала салата и основно. Споделяла ми е за цени на определени неща от кафетарията, които са по-скъпи отколкото в подобни места навън. Ad hoc се сещам за вода Девин с вкус на нещо-си, здравословни барчета, солети.

За Т не съм питала, но ще го направя. От родители на нейни приятели знам, че деца са споделяли, че в някои сгради е много студено и има някакви печки.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 10:56 от zvаnchе

# 643
  • София
Опашките в стола са епични наистина. Има дни, в които стои гладен по цял ден, защото е безнадеждно. Но когато се добере до храна, била супер.
Лятото бяхме в Италия и каза, че лазанята в стола на колежа е по-хубава от италианската Simple Smile

# 644
  • софия
Вкусът не мога да коментирам. Индивидуална работа е Simple Smile
Дъщеря ми не беше очарована, а не е капризна, има много малко неща, които не яде. Дори мляко с ориз обича 🙃

Общи условия

Активация на акаунт