Защо искате деца ?

• 70 959
  • 2 683
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Paris, France
В2022, честита абитуриентка. Да е жива, здрава, все така чаровна и красива и много щастлива! Във всичко да и върви по вода в живота! 💃💐

Жена ми беше готова и няколко още да отгледаме, но да й ги дадели на 3г. Sunglasses То така всеки може.
И после да ги вземат пак като станат на 13, и да ги върнат като навършат 23.

Аааа, нашите деца не си ги давахме никому като малки. Времето се изтъркулва много бързо. За какво да се пъна да ги раждам като няма да са до мене и няма да мога да им се радвам като бебета и малки деца????? И не, не всеки може да си повери детето другиму. Ние не можехме. Даже спяха с нас в леглото докогато поискаха. Липсва ни онова време и няма да се върне.

# 2 281
  • MI
Невена, и мойта щерка е в тази статистика, нищо че ММ си е местен. Предполагам и твоите деца. Знам че така правят статистиката, но с такъв брой смесени бракове въобще не е показателна.

# 2 282
  • Paris, France
Така е. Западните мъже и жени са много по-отворени към смесени връзки и бракове и склонни да живеят с чужденци в собствената си държава. Българите не са склонни да живеят с чужденец в България, особено мъжете. От моите роднини само жени имат бракове с чужденци и двете, които живееха основно в България са срещнали чуждестранните си мъже там. Другата се прибра с французина чак като се пенсионираха. Само една от трите има дете в България - едно, единствено.

# 2 283
  • France
Възпитавам дъщеря си в традиционни ценности. Когато и колкото може да се научи, включително и да готви. Свикнала е на домашна храна с подбрани био продукти, каквато няма да намери в повечето ресторанти. Нищо задължително, всичко е аргументирано и от личен пример и опит. Продължително кърмене, качествена храна и активен спорт са предпоставка за добро здраве, лично изпитано от нея и не подлежи на съмнения. И всичко останало, което смятаме за важно да знае и умее. Дали ще го прави след години е отделен въпрос, но поне ще го може.
Божичко... Flushed

# 2 284
Продължителното кърмене нищо не ти гарантира, но с другото съм съгласна. Не виждам кое е шокиращо - всеки младеж, без значение момче или момиче, е добре сравнително рано да се научи да готви.

# 2 285
  • Пловдив
Те и другите неща нищо не ти гарантират, но всяко от тях, вкл. кърменето дори, увеличава вероятността за по-добро здраве.

# 2 286
  • France
Да казваш тези неща на едно младо момиче, което тепърва ще се конструира... не, не мога да го приема. Отвратително е.

# 2 287
Кое да й казва? Да се научи да готви ли? И кое му е лошото? То ще е само в нейна полза.
Кърменето абсолютно нищо не гарантира и нищо не увеличава, ама хайде.

# 2 288
  • София
Да казваш тези неща на едно младо момиче, което тепърва ще се конструира... не, не мога да го приема. Отвратително е.
Кое е отвратително? И сина ми умее да готви, първата вечеря направи сам на 10. Няма как да кърми, иначе и това знае, че е добре, както и домашната храна. Пропускам ли нещо?

# 2 289
  • Пловдив
Лекарите казват друго, сигурно са ползвали статистика. Иначе съм сигурна, че има много деца на АМ, по-здрави от кърмените деца на съседите, това не е доказателство още.
И аз не разбрах кое е отвратително.

За кърменето подозирам, че тя е кърмена, не че баща и ще я учи да кърми.

# 2 290
И откога е срамно една жена да умее да готви? Че пък отвратително...
И мъж и жена е хубаво да се учат на такива умения от родителите.

# 2 291
Ок, няма да споря за кърменето. И аз разбрах, че щерката е кърмена дълго.
И кое е отвратителното? По-добре ли е това, че днешните принцеси масово са с ръце в д-то и не могат нищо?

# 2 292
  • France
Може да не обича да готви. Може да не ù се отдава. Но най важното - не е нейно задължение.
Един ден може да не ù хареса да кърми. Може да не ù се отдаде, може бебето да е без сукателен рефлекс... Но най-важното - не е нейно задължение.
После ще се чудите защо расте поколение от невротизирани жени, които не разпознават червените флагове. Защото някога някой им е казал, че е за тяхно добро. Най отвратителната манипулация евър.

Ако искате да възпитавате успешни жени, просто не ги спирайте. Някои от тях ще обичат да готвят, други да коват пирони. Не им наливайте в главите какво е за тяхно добро. А ги научете да се предпазват от желаещите да ги учат на тези работи.

# 2 293
Айде пак под вола теле.

# 2 294
  • France
Бай бабо беше приказката. Ще си говорим други работи ако се случи на дъщеря ти.

Общи условия

Активация на акаунт