💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 764
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Моите фаворити бяха Криси и Арти, но гласувах за Димана и Христо. Те играха силно и в хармония през цялото време. Страхотни млади хора - ведри, положителни, емпатични към другите участници, не влязоха в договорки и коалиции и гласуваха по собствено убеждение.
Не съм наясно защо продукцията пробута напред фалшиви хора - тя мрънка, той не я подкрепя и постоянно я обвинява за загубите, без разбирателство, хармония и подкрепата помежду им. Тяхна си работа.
Шоуто загуби от това определено.
Моят безспорен любимец е Арти - добър, грижовен, подкрепящ и най-вече феър плей играч (когато посочи къде е ключът на Христо). Някои хора имат много да се учат от него.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 20:00 от Госпожа Лютичe

# 106
Определено шоуто загуби и това ще стане ясно в новия сезон.
Сигурна съм, че много двойки се отказаха да се запишат само заради това.

# 107
Направиха ни на балъци, жалко за участниците, но съм сигурна, че отдавна им е било ясно. Радвам се, че от предаването не очерниха АиК, заради това че са инфлуенсъри. Вместо да им избодат очите, им изписаха веждите. Моите фаворити.

# 108
  • Sunshine state
Очерниха се само Виктория и Явор, Радка и нейния, Иван и Саня, демек тяхната си коалицийка. Сами си го направиха.
Само се надявам да разкарат Радков другата година, абсолютно излишен.

# 109
Арти рекламира салона на Фео. Фео го гони навсякъде да го дооправя. Сладури! Grinning

https://www.instagram.com/reel/CsjK-aOON48/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

П.с. Тази дума барбър ми е адски смешна и не мога да я възприема.. Grinning

# 110
  • София
Много добре му се е получило на Арти. Сладур.

# 111
  • ГО
Гледах клип, където са се събрали Виктория и Явор, Александрина и Иван, Радина и Петър. Демек - краставите магарета са се надушили и си живуркат заедно. 🤮🤮🤮

# 112
  • София
Днес "победителите" при Гала.

# 113
Въобще не вярвам, че се кефят на Иван ония четиримата. Поканили са го само , за да дразнят другите.

# 114
  • София
Или да се възползват от 5 минутната му слава.

# 115
Гледах клипа на Габи и Десо от преди предаването, много смешни, Десо ще пътува '4,5 часа' до София, и изобщо, голямо преживяване, че на другата сутрин ще са в София.
Младите в БГ не пътуват ли по страната?  Ако го е страх да кара, да вземат нощния влак.
Ще правят канал, като ще разказват на Габи емоците за всяка игра и пикантерии от предаването, да, ама не, забранено им е.
Даже за кастинга не можаха да кажат, колко е бил интересен.

Фео прави много хубави прически, нека мъжете да свикнат да ходят на фризьор/барбър. В Сф има една цяла уличка с барбъри, ама арабски. Simple Smile

# 116
  • София
Няма да гледам Гала, доста ги погледахме,  стига им толкова..
Барбършопа..хахха..едно време се казваше бръснарница. Но сега тази професия се е ъпгрейдвала и е на друг левел, хехе..

# 117
  • София
Няма да гледам Гала, доста ги погледахме,  стига им толкова..

Аз също. Никой няма да ги попита нещо интересно и провокиращо. Само захаросани въпроси и лъскане на имидж ще е.

# 118
Попаднах на Гала и Санчови, когато напуснаха предаването. 1минута да съм гледала е много. Гала беше в небрано лозе, когато чу каква книжовна реч се лее от този гений на мисълта Ванчо. Кекане, чекане, бекане- потресаващо!
Какво ще науча от ЯиВ- как се печели игра с измама, как се шкури маникюр или как се блъска във фитнеса… Безлични и посредствени. 😶

# 119
  • Велико Търново
"Победителите" и в Пепкаст са били вече, ама не знам дали ми се гледа. Нетърпимостта ми надделява над любопитството, май. Пък и двете най-"любими" двойки на едно място... ще ми дойдат в повече.

Общи условия

Активация на акаунт