💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 353
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 080
До колкото съм чела в различни статитии, които не са от много достоверен източник, знам, че семейство Радкови няма да са водещи в новия сезон. Но предполагам, че февруари месец ще разберем нещо повече за предаването, новите правила и водещия. Но дано да няма правила или ситуации като миналия сезон, които да бутат една двойка напред, а друга да бъде така санкционирана, че да я изгонят от предаването.

# 1 081
Състезателно предаване за двойки ми е Ок, но предаване, в което тип Плиткови и прислуга вървят напред с лекота, защото нали много разбират социалната игра, не ми се гледа.

# 1 082
  • Sunshine state
Аз пък искам да видя повече от взаимоотношенията им и по-малко повтарящи се елементи от дългите състезания. Ще го гледам със сигурност 😋

# 1 083
Повече от отношенията няма да е лошо да видим, но историята на реалитита е показала, че дават ли повече от отношенията в едно предаване, продукцията се намесва, манипулира отношенията, движи ги по сценарий, което отвращава зрителите. Не може да насилват една двойка да отнема 70% от натрупаните пари на друга двойка и да наричат това "показване на повече от отношенията". В същото време от живота на двойките виждаме само режисирани разговори в спалните.

# 1 084
Щом са снимали вече 2 епизода, значи водещите са избрани, също и двойките.
В последния сезон почти нищо не показаха откъм отношения, явно от бързане за снимки. Много неща не разбра зрителя.

Аз гледам "Бачорски и златната ябълка"- семейно реалити в youtube, дори и там има режисиране и заучени реплики, така, че не очаквам по телевизията да покажат нещо достоверно.

# 1 085
Значи, за съжаление, водещите ще са пак Радкови...

# 1 086
оф, няма отърваване, а Емо?

# 1 087
  • Sofia
Очаквам Емо да е водещ, а Радков и жена му, не. Другото, на което се надявам е да няма явни побутвания на едни, за сметка на други. Също индивиди, като Плиткови и последните победители, да нямат място там. И не на последно място, да няма парапитеци тип Иванчо!

# 1 088
  • София
Вики е качила стори от раждането. Наложило се е да роди секцио. В Майчин дом е била, както писахте вече.
Само не знам защо приемат за нормално да се кара кола, държеейки куче в ръка и да се води то в болницата. Виждала съм ги в една сладкарница и там го бяха взели.
Иначе са ми много симпатични и им желая много здраве.

# 1 089
  • SF
Повече от отношенията няма да е лошо да видим, но историята на реалитита е показала, че дават ли повече от отношенията в едно предаване, продукцията се намесва, манипулира отношенията, движи ги по сценарий, което отвращава зрителите. Не може да насилват една двойка да отнема 70% от натрупаните пари на друга двойка и да наричат това "показване на повече от отношенията". В същото време от живота на двойките виждаме само режисирани разговори в спалните.

Това го правят не, за да губят зрителска аудитория, а за повече гледаемост.
И аз се издразних на внезапно въведеното правило, че спечелилата двойка избира от кого да вземе половината от спечелената сума. Още повече, че това са реални пари, които двойката получава при евентуална победа, а не някакви си точки или звездички. Дори Криси и Артьом да бяха победили, наградата им щеше да е намалена с 5-цифрена сума. Но  продуцентите си имат бюджет, а предаването си има формат.
За да се избегне наговаряне между участниците, се въвеждат и такива правила.

# 1 090
И аз гледах видеото и се зачудих защо си взимат кучето в болницата и как изобщо са ги пуснали.

Вики е качила стори от раждането. Наложило се е да роди секцио. В Майчин дом е била, както писахте вече.
Само не знам защо приемат за нормално да се кара кола, държеейки куче в ръка и да се води то в болницата. Виждала съм ги в една сладкарница и там го бяха взели.

# 1 091
И аз гледах видеото и се зачудих защо си взимат кучето в болницата и как изобщо са ги пуснали.

Ами, така като са й позволили да бъде с лак на ноктите. Но да не дъвчем отново темата за лака, че стана досадно.

# 1 092
  • София
Краси Радков щял да води Денсинг старс..дотук добре..

https://blitz.bg/shoubiznes/krasi-radkov-se-zavrshcha-v-efira-na … i_news998177.html

# 1 093
Краси Радков щял да води Денсинг старс..дотук добре..

https://blitz.bg/shoubiznes/krasi-radkov-se-zavrshcha-v-efira-na … i_news998177.html
Ох, не....
Не е добре за мен!

# 1 094
  • София
Още една причина по-малко да го гледам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт